Dr Doom crida Bitcoin Cash [BCH] a Shitcoin en un debat amb Roger Ver

publicitat Phemex

L’economista nord-americà Nouriel Roubini, també conegut com el Dr. Doom, va declarar recentment el seu menyspreu per Bitcoin Cash (BCH) en un debat amb el promotor de la criptomoneda, Roger Ver. El debat va formar part del Fòrum CC d’enguany: Blockchain i AI Investment Forum a Londres, en què el doctor Doom va anunciar públicament que BCH és un “shitcoin”..

 Dr Doom Vs Roger Ver: Crypto és una botiga de valor o no?

El tema del debat va ser “Falla o tindrà èxit les criptomonedes?” Roubini va començar refutant l’opinió que les criptomonedes són realment monedes en considerar que no eren un magatzem de valor sòlid i estable i, per tant, no es podien utilitzar per als pagaments. Bitcoin i milers d’altres criptomonedes no s’utilitzaven per fixar preus de béns i serveis. També va parlar de la manca d’escalabilitat de Bitcoin. Roger Ver va respondre als punts de Roubini recordant-li que la capitalització de mercat de les criptomonedes havia crescut més de 200.000 milions de dòlars en només 10 anys. Sobre el punt de Roubini sobre l’ús de criptografia per a pagaments, Ver va citar l’exemple de Bitcoin Cash, que, segons va dir, podria fer més de 100 transaccions per segon a nivell mundial de forma gratuïta.

Tot i això, Roubini no estava convençut. Per demostrar el seu punt sobre el fet que la criptografia no era un valor estable, va remarcar que Bitcoin estava un 60% per sota del pic, mentre que el Bitcoin Cash de Roger Ver estava un 95% per sota del pic aquest any, afirmant a més que els actius que perdien el 95% del seu valor en només 12 mesos van ser una broma. Ver, però, tenia una analogia per demostrar que fins i tot el fiat perdia el seu valor. Va citar l’exemple del ien japonès, dient que avui en dia 10.000 iens equivalien a uns 90 dòlars. No obstant això, no gaire temps, un sol ien podia comprar una unça de plata. Avui, el tros de paper que valia uns 90 dòlars americans, tenia un valor d’uns 20.000 dòlars anteriors.

És útil la criptografia en cas de xoc geopolític?

Aleshores, el moderador del debat va assenyalar que l’ús de criptografia augmentava en cas de recessió, tot citant l’exemple de la crisi del deute públic grec. Roubini, com era d’esperar, es va negar a reconèixer-ho. En lloc d’això, va dir que l’ús de criptomonedes i el nombre de transaccions i usuaris s’havien col·lapsat des del màxim històric de la criptografia el 2017. Ver va ser ràpid en assenyalar que Roubini estava “recollint” les seves dades. L’ús de criptografia avui era molt més elevat que fins i tot un any abans que la capitalització del mercat hagués arribat al seu ATH 2017.

Aleshores, el doctor Doom va citar l’exemple de l’auge d’Internet. Del 1990 al 2000, havia aconseguit milers de milions d’usuaris i llocs web, i algunes aplicacions importants com el correu electrònic. Però amb la criptografia, no ha estat així. Bitcoin només té 50 usuaris MM oficialment i la meitat d’ells han mort. Quan es tracta de DApps, els DApps més populars són Crypto Kitties, Casino Games o Ponzi Schemes. Ver va tornar a citar l’exemple de com el moviment de diners havia sorgit com el cas d’ús més fort de la criptografia: milions d’usuaris transaccionaven entre si sense barreres.

McAfee està bé amb activitats terroristes que succeeixen a través del seu intercanvi

En un moment del debat, el moderador va presentar el nou intercanvi descentralitzat de John McAfee, que no tenia cap requisit de KYC. Va compartir que a McAfee, en una sessió anterior, se li va preguntar sobre la seva opinió sobre com se sentiria si un terrorista fos capturat i es va demostrar que havien utilitzat el seu intercanvi per cometre l’acte terrorista. A això, McAfee va respondre que estaria bé. En suport de la resposta de McAfee, Ver va dir que el dòlar americà era la moneda que més s’utilitzava en activitats terroristes, però això no volia dir que el món deixés d’utilitzar la moneda..

“El vostre Shitcoin va caure un 95% en un any” – Roubini to Ver

El debat va aprofundir en el bé i el mal de la criptografia, amb Roger Ver que va repetir que s’hauria de permetre que les persones tinguessin control sobre els seus diners i Roubini subratllava una i altra vegada que el tipus d’anarquia financera de la qual parlava Ver mai havia existit i mai no existiria. En un moment donat, Roubini va tenir un esclat on va dir que havien trigat 100 anys a caure el dòlar al 95%, mentre que el “shitcoin” de Roger Ver es va esfondrar en un any. Ell va dir –

“[Va passar un any fins que el vostre shitcoin es va esfondrar un 95%. No val res “.

Un enfurismat Roubini va dir a més que Ver no creia en el govern, però comprar explosius a Internet era la seva idea de llibertat. Fins i tot, Roubini va atacar personalment a Ver, posant de manifest que havia passat temps a la presó. Ver va aprofitar aquest punt per al seu avantatge i va assenyalar que Roubini perdia l’argument, ja que havia començat a “atacar la persona en lloc dels arguments aquí”.

Bitcoin no està descentralitzat, però el sistema financer tradicional és: Roubini

El debat es va traslladar al tema de la centralització i la descentralització. Roubini va argumentar que el sistema financer tradicional estava descentralitzat, ja que comptava amb milers d’institucions financeres i centenars de bancs i monedes implicades en el control, mentre que Bitcoin estava centralitzat perquè el 80% de la mineria controlava unes poques mans i el 99% dels intercanvis de criptomonedes. estaven centralitzats. Per a això, Ver va dir que la descentralització no era el principal argument a favor de les criptomonedes i que el seu únic propòsit era fer que la criptomoneda fos resistent a la censura.

El debat es va concloure amb preguntes de l’audiència i, en això, Roger Ver, que donava suport a les criptomonedes a causa de la llibertat financera que oferien als usuaris, va ser un clar guanyador.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me