Desconstruint tot el mite i el FUD al voltant de la doble despesa i la inflació de Bitcoin

publicitat Phemex

No!! Bitcoin “DOBLE GASTAR” Mai va passar !! La cadena de blocs Bitcoin funciona igual de normal i exactament com hauria de ser! Doncs bé, per fer-ne un resum, fem una ullada als esdeveniments dels darrers dies i els desconstruïm seqüencialment. El preu de Bitcoin (BTC) s’ha corregit significativament en els darrers tres / quatre dies mentre es va endur una mica per sota dels nivells de 30.000 dòlars unes hores enrere. No obstant això, BTC ara s’ha retirat i actualment cotitza a nivells de 30.440 dòlars amb una capitalització de mercat de 569.000 milions de dòlars.

En què consisteix el FUD de doble despesa de Bitcoin?

Com hem estat informant, durant els darrers dies, hi ha hagut una forta acumulació institucional de BTC per escala de grisos. D’altra banda, els comerciants van decidir Bitcoin HOLDING amb un augment simultani dels comptes de balenes. Si no es tracta de signes alcistes, el subministrament de BTC a les borses ha caigut al mínim dels últims anys.

Però, per què el preu de Bitcoin cau contínuament? Bé, hi ha hagut un FUD que flota al voltant de la doble despesa i inflació de Bitcoin. Així, com va passar, Bitmex Research va informar d’un “intent de doble despesa” de Bitcoin que va alimentar tot el FUD del mercat. Bé, això va ser suficient per crear el frenesí i conduir a una bona venda entre els inversors.

Però personalitats populars de l’espai de les criptomonedes: evangelista de Bitcoin Andreas Antonopoulos i CEO de CoinMetrics Lucas Nazzi ha sortit amb una explicació justa i quadrada del mateix. Fem una ullada al que va passar realment.

  • El 18 de gener, un usuari va transmetre una transacció amb taxes baixes i els miners la van deixar intacta, ja que tenien a mà oportunitats més rendibles. En aquest cas, l’emissor té dues opcions: 1) esperar que baixin les taxes; 2) augmentar la taxa informant els miners.
  • Ara, en cas d’una transacció ja difosa, l’usuari pot augmentar la tarifa mitjançant una transacció RBF (Replace-by-Fee). El RBF és només una còpia de la transacció original, però amb una tarifa més alta i instruccions explícites per processar la nova transacció.
  • Per tant, quan els miners no van respondre a la transacció original emesa, l’endemà, el 19, l’usuari va emetre el primer RBF, però només amb un augment de la tarifa menor. Els miners ho van ignorar de nou i la transacció es va tornar a bloquejar. Així doncs, al cap d’unes hores, l’emissora va emetre el segon RBF amb prou taxes elevades.
  • Per tant, l’emissora original va emetre tres transaccions en total: 1) 18 de desembre 22:11 UTC (1 sat / b) 2) 19 de desembre 21:22 UTC (9,4 sat / b) 3) 20 de desembre 00:32 UTC (14,3 sat / b)
  • Tal com explica Lucas Nazzi: “Cap a la 1:18 AM, la cadena de blocs es va dividir en 2 versions, cosa que és totalment normal; una part fonamental del funcionament de Bitcoin. Quan això passa (més de 1 cop al mes), els miners han de convergir en una sola versió dels esdeveniments, que sovint triga aproximadament 1 bloc o 10 minuts “.
  • Curiosament, en el moment en què l’usuari va emetre la segona RBF (és a dir, la tercera transacció), la taxa de miners va caure i la cadena ja estava dividida. El que va passar és que un miner va escollir la primera transacció amb la tarifa més baixa i l’altre miner va escollir la tercera. Tingueu en compte que els RBF són opcionals i donen als miners que escullin la transacció que vulguin. En aquest cas, semblava una inflació de bitcoins “doble despesa”, també coneguda com a Bitcoin. Tot i això, aquest és un esdeveniment molt normal.
  • La cadena es va dividir per un bloc únic, cosa normal, però, només el miner que va acceptar la transacció de tarifes més baixes va acabar guanyant l’acord. Per tant, tot i que hi havia diferents versions de la mateixa transacció, finalment només es va acceptar 1. Una vegada més, tot el mèrit a Lucas una vegada més per aquesta meravellosa explicació.

Com diu Andreas Antonopolous, això s’ha explicat exactament a la bíblia de Bitcoin, també coneguda com el llibre blanc de Satoshi.

Això es descriu al llibre blanc de Satoshi a la pàgina 8. De fet, és l’única equació matemàtica del document i descriu la probabilitat decreixent d’una reorganització, mostrant per què "6 confirmacions", encara que escollit arbitràriament és una bona base per considerar finalitzada una transacció

14 /

– Andreas M. Antonopoulos (@aantonop) 21 de gener de 2021

Curiosament, algunes publicacions que van tergiversar tot l’esdeveniment havien intentat culpar BitMex d’haver informat de l’intent de doble despesa de Bitcoin. BitMex ha emès un aclariment i ha resumit tots els transaccions.

Pel que fa a la doble despesa de Bitcoin * possible * d’ahir, que es va resoldre després d’un bloc, hem resumit les transaccions a la imatge següent per tal que pugueu decidir vosaltres mateixos què pot haver passat

Imatge modificada del treball de @ 0xB10C https://t.co/V56scTQw5Q pic.twitter.com/W2lPYGZxvb

– BitMEX Research (@BitMEXResearch) 21 de gener de 2021

Andreas Antonopoulos ha vingut al rescat de BitMex assassinat a aquells que culpaven la plataforma d’informar de la història. Ell escriu:

“BitMEX va informar correctament d’un intent de doble despesa de Bitcoin amb la seva útil eina de control. Els periodistes irresponsables van prendre això i van afegir informació errònia. Això no és a BitMex, deixeu de disparar a l’innocent missatger “.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me