CryptoBuzz: per què Bitcoin, Ethereum i XRP es reuniran malgrat la recessió del Covid-19?

publicitat Phemex

Hi ha alguna cosa especial sobre Bitcoin i la criptografia. En primer lloc, no requereix intervenció del govern i Brrrr perquè el vaixell es mantingui estable. Quan es va disparar el dòlar nord-americà, que va provocar divises emergents i Bitcoin, només van trigar uns 40 dies a que l’actiu digital més valuós del món invertís la pèrdua d’un sol dia del 12 de març. I ara batega encara més.

Juntament amb Ethereum (ETH) i Ripple (XRP), els tres principals actius digitals han augmentat aproximadament el 15% la darrera setmana, eliminant importants obstacles de resistència i impulsant FOMO.

Podria ser a causa de la reducció a la meitat de Bitcoin i dels esperats focs artificials, que si la història condueix aboca aigua freda sobre els fonaments dels comerciants o el proper llançament de la xarxa principal ETH 2.0 que està consolidant els toros ETH i els socis creixents de Ripple, però hi ha més del que compleix l’ull.

1. El creixement de les stablecoins i possiblement la injecció a Bitcoin

Darrere del ressorgiment de Bitcoin i del 15% d’augment de la darrera setmana hi ha les expectatives de la comunitat comercial. La reducció a la meitat de Bitcoin és enorme i amb un xoc d’emissions a les targetes, la disminució de l’oferta resultant amb una demanda constant probablement farà augmentar els preus.

Però també es tracta de les propietats intrínseques de Bitcoin que el situen per davant. El món és cada vegada més incert i, a mesura que intervenen els bancs centrals, les capacitats fiduciàries es van reduint. El canvi a la criptografia es pot mesurar pel flux de fons a les monedes estables que en els darrers sis mesos s’ha duplicat de 4.600 milions a 9.000 milions de dòlars..

Sembla que els comerciants institucionals estan ben posicionats per atrapar les estelles i afegir-ne més. Com que les monedes estables actuen com a conductes cap al món criptogràfic, l’acumulació revela la confiança de l’espai, un factor que estimula les demandes i, per tant, els toros de Bitcoin.

De la mateixa manera que ara STABLECOIN-INDEX crida que els diners intel·ligents estan millor que mai per col·locar tots els xips solts, també coneguts. mans febles que vendrien BTC entre aquí i 20.000 dòlars.

La capitalització de mercat de totes les monedes estables es va duplicar literalment en els darrers 6 mesos, passant de 4,6 milions de dòlars a 9 milions de dòlars pic.twitter.com/OLfFUlSX1F

– BTC Time Traveler (@BTCTimeTraveler) 28 d’abril de 2020

2. La promesa d’Ethereum 2.0 i la descentralització perfecta de la xarxa

D’altra banda, els toros Ethereum també són vibrants. La correlació entre BTC i ETH podria explicar la bomba, però hi ha altres raons fonamentals.

El llançament del mainnet ETH 2.0 després de la validació del bloc de gènesi a Topaz TestNet és sens dubte una font de confiança.

Si Ethereum s’esgota, reforçarà la seva adherència al voltant de la corona com a líder en contractació intel·ligent. No obstant això, sorgeixen altres detalls que Ethereum està gairebé tan descentralitzat com Bitcoin des de la perspectiva de la prova de treball.

8/109

Els 10 millors titulars de Bitcoin: 10,54 M BTC (57,44%)

Els 10 millors tenidors d’Ethereum: 57,2 milions d’ETH (56,70%)

Basat en titulars individuals, Ethereum es distribueix igualment que Bitcoin. pic.twitter.com/sMv43fkNMg

– Adam Cochran (@AdamScochran) 29 d’abril de 2020

Si es pot utilitzar el Topaz TestNet com a base, Ethereum també es descentralitzarà un cop s’implementi la Prova d’aposta ja que s’han subscrit més de 22.000 validadors.

# NúmeroDilluns: 22.000@ethereum 2.0 testnet es va llançar el 16 d’abril i va reunir més de 18.000 validadors en quatre dies. Ara n’hi ha aproximadament 22.000 a la xarxa de proves. Ethereum 2.0 està pensat per actualitzar la xarxa d’Ethereum, inclosa una prova de protocol de participació⚡️ pic.twitter.com/WV6WfxioH8

– Blockchain.io (@blockchainio) 27 d’abril de 2020

3. Binance, Ripple Foothold al sud-est asiàtic

Mentrestant, l’apatia dels comerciants XRP sembla haver acabat. En menys de dos mesos després d’haver assolit els mínims de 10 cèntims el 2020, els preus s’han duplicat més que els 21 cèntims. Les tarifes spot. Tècnicament, hi ha un cas perquè més comerciants aboquin i comprin els descensos, ja que també s’han invertit les pèrdues de principis de març.

Al costat positiu, els informes no confirmats de Binance que finalment van utilitzar el llibre major XRPL per a transferències han ressorgit dos anys després de la seva primera flotació.

Actualment s’especula que Binance s’executarà al XRP Ledger (suggeriments de Katherine Coley)

Ho poso aquí per tal que la comunitat pugui investigar ??

Mantingueu els ulls oberts

– El toro suportable (@thebearablebull) 29 d’abril de 2020

A més, Binance a través de Binance KR té presència al sud-est asiàtic, punt central de Ripple. En particular, Ripple també s’ha associat amb tres empreses de remeses sud-coreanes. Qualsevol forma de coalició o XRP que aparegui a la llista de Binance KR pot acabar construint bases sòlides per a una associació.

#Binançament per llançar coreà #Crypto Intercanvi a Binance Cloud

Binance entra al mercat sud-coreà mitjançant el llançament imminent de Binance KR, el primer cas d’ús global de la nostra solució Binance Cloud presentat el mes passat.https://t.co/ifHkFHxjls

– Binance (@binance) 31 de març de 2020

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me