Crypto Flashback 2018: cauen les ICO, els preus van caure, però la indústria criptogràfica es manté més forta que mai

publicitat Phemex

El 2018 va ser un any de comprovació de la realitat. Tot el bombo, tots els màxims nous i les projeccions poc realistes es van aturar quan els mercats van començar a caure. Però, en el context d’aquest sagnant mercat, hi va haver un creixement fonamental real. Les empreses van créixer, les més aptes van sobreviure mentre els dèbils es van eliminar gradualment i ara l’escenari està previst per al 2019. Valorem els alts i baixos que van convertir el 2018 en un any per a #BUIDL a la indústria criptogràfica..

Gener de 2018

El gener va començar amb una explosió quan BTCC va anunciar l’adquisició del fons d’inversió Blockchain amb seu a Hong Kong. Els reguladors de Suècia van començar a contemplar la seva pròpia criptomoneda nacional e-Krona, mentre que els seus homòlegs indis van emetre avisos fiscals als comerciants de criptografia. Per als projectes, IOTA es va enfrontar a un pirateig de 4 milions de dòlars nord-americans que provocava problemes de seguretat pel que fa al projecte

Febrer de 2018

Més casos d’ús i més por del món tradicional de les finances i la tecnologia per a la criptomoneda. Mentre Islàndia va començar a plantejar la imposició de la indústria minera de criptografia, Volkswagen i Porsche van entrar a la indústria de la cadena de blocs. Per als intercanvis, Coinbase i Bitfinex van començar a utilitzar l’actualització Segwit Bitcoin. El món tradicional de la tecnologia i les finances encara no donava suport als naixents “diners” amb Baidu i Weibo de la Xina tirant de corda als anuncis criptogràfics, mentre que Bank of America anunciava que la criptomoneda seria una amenaça creixent per als bancs

Març de 2018

Introduïu el mes de març i el flux de notícies positiu comença amb la presentació d’una patent per Paypal per a un pagament més ràpid de criptografia. A la Xina, PBOC va anunciar una moneda digital xinesa anomenada “DCEP”. A la banda occidental del món, Ripple va col·laborar amb el consorci Hyperledger blockchain, mentre que Tennessee va aprovar un projecte de llei per legalitzar el contracte intel·ligent i blockchain. Al març també es va veure com Facebook s’enfrontava als càrrecs per incompliment de dades i la crida a tecnologies basades en blockchain es va fer més forta.

Abril de 2018

Abril va comprar amb si mateix un estira i arronsa entre els reguladors. Alguns països van comprar una normativa favorable, d’altres només van tirar les cordes més enllà. En suport, Austràlia va establir les noves regles AML / CTF per als intercanvis de criptografia, mentre que França va reduir l’impost sobre les criptografies fins al 19%. En contra dels cryptos, els bancs centrals de l’Iran i l’Índia, però la prohibició de l’ús de criptomonedes. Tot i que l’Iran tenia una prohibició total, el banc central indi va prohibir als bancs ajudar les transaccions de criptografia a l’Índia. A l’abril, Yahoo Japan va comprar el 40% de la participació en l’intercanvi de criptomonedes japonès BitArg

Maig de 2018

Ja fa quatre mesos de l’any, i el cas d’ús de Bitcoin va començar a augmentar. Les autoritats governamentals de Florida van començar a acceptar impostos mitjançant BTC i BCH mentre Praga, a la República Txeca, instal·lava caixers automàtics de Bitcoin per fer servir la criptomoneda a un ús comú. Els reguladors de tot el món seguien sent un escèptic amb la criptomoneda, ja que la FSA del Japó va demanar a l’intercanvi de criptografia que retirés ZCash, Monero i Dash i que el Banc Central de Zimbabwe prohibís les criptomonedes. Ethereum va continuar #BUIDL mentre publica l’actualització del protocol Casper.

 Juny de 2018

Amb el juny, més empreses convencionals van començar a adoptar els cryptos. NASDAQ Powered DX Exchange va anunciar el seu llançament amb Top Coins, mentre que Akon va llançar el seu AKoin per construir una ciutat futurista. Pel que fa als projectes, EOS va ser classificat com el millor blockchain pel govern xinès, mentre que Tether va intentar obrir el terreny publicant un informe sobre les seves reserves en dòlars..

Juliol de 2018

Quan va arribar el juliol, el regulador bancari de l’Índia va intensificar el seu bloqueig bancari fins al resultat del negoci criptogràfic, Zebpay va haver de desactivar els seus dipòsits fiduciaris i les seves retirades. Tailàndia, per l’altre extrem, va aprovar dos decrets d’emergència com a criptomonedes legalitzades. Tot i que els països van dir la seva pròpia opinió sobre cryptos, un organisme internacional, el G20 va acceptar la Recomanació del Comitè d’estabilitat financera sobre actius criptogràfics. Per als projectes, Litecoin es va integrar amb HTC Exodus, mentre que Vitalik, que donava suport a DEX, anomenava intercanvis centralitzats a “Burn in Hell”

Agost de 2018

Amb l’entrada d’agost, tots els ulls es van dirigir cap a la SEC i l’ETF de Bitcoin. Tot i que la SEC va decebre els entusiastes dels criptogràfics rebutjant de nou l’ETF, els esforços per aconseguir diners institucionals van continuar. CBOE també es mostrava força optimista amb l’ETF que creuava la línia aquesta vegada, però les coses no van sortir fructíferes. Mentre les coses estaven enmig del bullici a Occident, la Xina va tornar a prohibir els cryptos. Entre els projectes, es van continuar parlant sobre XRP de seguretat o no, amb Joseph Lubin afirmant que XRP no era en absolut una tecnologia blockchain.

Setembre de 2018

El joc de bloqueig de reguladors indis va tenir la seva primera calamitat amb Zebpay que va tancar les seves operacions, ja que no podria mantenir-se sense el suport fiat. Vitalik va adquirir una mica de pessimisme quan va esmentar que no hi havia un lloc de creixement de 1000 vegades a la criptografia, però Goldman es va presentar amb positivitat anunciant que treballa en derivats de Bitcoin. El debat sobre XRP va continuar amb el BIS que va demanar la centralització de XRP. A la Xina, Bitmain va anunciar els seus plans de fer-se pública.

Octubre de 2018

Octubre dóna suport a Jack Ma i Elon Musk. Tot i que Ma creu que el bitcoin i el blockchain podrien ser els principals contribuents a una societat sense efectiu, l’avorrida empresa de Musk comença a acceptar BTC, LTC, BCH i ETH. Tim Draper fa una predicció inusualment alcista de que Bitcoin s’orienta a arribar a 250000 dòlars el 2022 mentre Tron comença a augmentar amb el seu MainNet.

Novembre de 2019

Passa gairebé un any des que el seu màxim històric hagi estat acceptat per Bitcoin a Wall Street com a “Asset Class”, però Jay Clayton de la SEC continua afirmant que la comissió donaria suport a un ETF BTC només quan s’abordessin les manipulacions del mercat. BCH es bifurca de la manera més dramàtica amb Bitcoin Cash ABC derrotant Bitcoin Cash SV demostrant ser una cadena dominant dels dos. Amb l’augment de l’adopció a Amèrica del Sud, els volums de Bitcoin Trading de bitcoins locals arriben al màxim històric a Xile, Columbia Argentina i Veneçuela, mentre que a Europa Suïssa llança el primer ETP criptogràfic.

Desembre de 2018

El final d’any s’acosta amb BTC que va assolir els mínims anuals de 3000 dòlars i Ethereum va perdre el 90% del seu valor, ja que va assolir el màxim històric. Hi ha esperança i positivitat en què el 2019 sigui un any millor Binance planeja llançar el seu primer DEX mentre Facebook continua contractant llocs de blockchain. La indústria també es fa més neta i el conseller delegat de Mt Gox obté un termini de deu anys.

Aquí arribem a finals del 2018. L’esperança 2019 aporta més dinar i il·lusió i sí dominació a la indústria criptogràfica.

El 2019 serà un any millor per a cryptos? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me