Coinbase reforma la llista de normes ja que obre portes a centenars de monedes altes

publicitat Phemex

Coinbase és un dels intercanvis de criptografia més grans, per què només té cinc actius llistats? Aquesta és una pregunta que ha passat pel cap a totes les persones que han intercanviat criptos. Bé, aviat canviarà ja que Coinbase ha renovat les seves polítiques de cotització, cosa que ara permet als projectes enviar les seves criptomonedes per avaluar-les sota el marc d’actius digitals de la companyia..

Els llistats es faran de forma jurisdiccional

Coinbase, com a part de les directrius revisades, va compartir un formulari en línia que han de presentar els projectes que vulguin incloure’s a Coinbase. El formulari aprofundeix en els detalls del projecte fent diverses preguntes relacionades amb el projecte que ens donen la idea que, tot i que les portes estan obertes a tothom, el procés d’avaluació no serà més fàcil. I, també, si es selecciona un projecte mitjançant el procés d’enviament, la llista s’afegirà per jurisdicció per jurisdicció, ja que Coinbase no vol restringir-se als actius que compleixin la regulació dels Estats Units. L’addició es farà en funció del marc normatiu d’una regió específica.

Es creu que Coinbase ho fa per complaure els seus clients que han estat demanant més actius a la plataforma i també per augmentar la competitivitat de l’intercanvi amb altres borses estrangeres.

Dan Romero, vicepresident i director general de Coinbase Consumer, ho va anunciar a “Fast Money de CNBC i va ser citat dient

“En definitiva, la criptografia és un fenomen global. Teniu desenvolupadors de programari i empresaris a tot el món que construeixen productes a més de la criptografia, i està desbloquejant molts casos d’ús, sobretot en mercats emergents. Crec que hem de canviar com a empresa a una perspectiva més global “.

“Està responent al que volen els clients. Afegir més recursos és directament una cosa que ens diuen els clients. Així, en definitiva, afegint més actius, augmentarem la confiança i farem que la plataforma sigui fàcil d’utilitzar per als clients ”, va dir Romero.

En ser preguntat sobre la competència, va dir Romero

“Hi ha intercanvis mundials de gran qualitat que podreu veure en els propers mesos, ja que afegim més actius i serem més competitius”

CTO Coinbase Balaji Srinivasan també va ser citat expressant la seva opinió sobre el mateix per alguns mitjans on va dir

“Satoshi i Vitalik [Buterin] no eren clients de Coinbase. Però tots els creadors i desenvolupadors d’actius futurs i actuals ho són. Així doncs, és com si ens estiguéssim convertint en un mercat bidireccional “.

Llegiu també: Coinbase dóna la benvinguda a l’informe d’integritat dels mercats virtuals de Nova York, però refuta les conclusions

Llista Coinbase: el punt de referència d’un projecte d’infraestructura d’actius digitals

Coinbase és coneguda per la seva rigorositat i té un dels processos d’avaluació més difícils per al llistat. Aquesta és la raó per la qual Coinbase anuncia la llista de certs actius, el seu preu només es dispara. Per posar un exemple, quan Coinbase va integrar Litecoin als seus sistemes comercials a principis de maig de 2017, per exemple, va provocar un augment immediat del volum de transaccions i del preu de LTC. De cotitzar a 24,20 dòlars (índex) el 4 de maig, el seu preu va pujar a 48,40 dòlars el 18 de juny, amb un salt del 98,43% en menys de 6 setmanes.

Això es deu al fet que un projecte de blockchain ha de passar per un procés de revisió exhaustiu que inclou diverses etapes, incloses;

  • una revisió inicial del comitè intern de selecció d’actius de Coinbase.
  • una fase de revisió legal i de riscos.
  • un procés d’aprovació del comitè executiu de Coinbase.
  • una avaluació específica del codi bàsic i de les instal·lacions d’enginyeria.
  • i una avaluació final de les capacitats de liquiditat, l’estabilitat de preus i el rendiment financer de l’actiu.

Els membres del comitè de selecció d’actius també compleixen estrictes obligacions de confidencialitat i protocols relacionats amb la divulgació d’informació pública i l’activitat comercial.

Aquesta rigorositat i el procés exhaustiu han convertit Coinbase en una referència mundial per als actius digitals per demostrar les seves credencials i obtenir la llista definitiva obrint les seves portes a milions de clients que operen a Coinbase..  

Tot i que les noves lleis no reduiran la rigorositat i el exhaustiu procés de selecció de Coinbase, definitivament facilita el primer pas, ja que ara els projectes poden apropar-se a Coinbase que escollir-los i escollir-los. Definitivament, això hauria de beneficiar a molts projectes que són creïbles i que mereixen una llista.

Veurem alguna nova fitxa a Coinbase el desembre de 2018? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me