Coinbase dóna la benvinguda a l’informe d’integritat dels mercats virtuals de Nova York, però refuta els resultats

publicitat Phemex

En un termini de 48 hores des de la publicació de l’informe d’integritat dels mercats virtuals de Nova York emès per la Fiscalia General de l’Estat de Nova York (l ’“ OAG ”), Coinbase, l’intercanvi de criptomonedes ha donat la benvinguda a l’informe però ha refutat algunes troballes.

Coinnbase creu que l’informe tergiversa els fets

L’informe, format després de recopilar detalls recollits de nou intercanvis destacats que operen a la regió de Nova York, va concloure que diversos intercanvis de criptomonedes que va investigar són vulnerables a la manipulació del mercat, ha provocat una reacció contra els agents de la indústria. Sobre el comentari específic de l’informe sobre Coinbase va ser

“Coinbase va revelar que gairebé el 20% del volum executat a la seva plataforma era atribuïble al seu propi comerç”.

Aquest comentari no ha anat bé amb Coinbase i, en una publicació publicada al blog, Mike Lempres, cap de polítiques de Coinbase, va escriure que les afirmacions de l’OAG a l’informe han provocat una tergiversació del negoci de l’intercanvi als mitjans de comunicació..

En respondre específicament al comentari, Lempres va aclarir que Coinbase no “comercialitza en benefici de l’empresa en propietat”. Ell va continuar:

“Quan Coinbase executa aquestes operacions, ho fa en nom dels clients de Coinbase Consumer, no en si mateix”.

Lempres va explicar a més que la xifra del 20 per cent representa el volum impulsat pel consumidor a Coinbase Consumer, un servei que executa les comandes dels usuaris amb el seu propi canvi, en oposició al que es va descriure com a “autocomercial” a l’informe.

Jesse Powell, el fundador de l’intercanvi de Kraken amb seu als Estats Units, que va ser nomenat pel OAG com a possible violador de la legislació estatal, va desencadenar la seva ira a Twitter, qualificant l’entorn de Nova York en general com a “abusiu”.

NY és aquell ex abusiu i controlador amb el qual es va trencar fa 3 anys, però segueixen perseguint-te, deixant ombra a les teves noves relacions, sense poder acceptar que hagis passat feliçment i que estiguis millor sense elles. #getoverit https://t.co/DC5S1WyRnp

– Jesse Powell (@jespow) 19 de setembre de 2018


Erik Voorhees, CEO de ShapeShift, va comentar el tuit de Powell dient

I aquest tipus de persones sembla que mai no s’adonen que el seu comportament és el que va provocar la ruptura … NY perdrà la seva posició al capdavant de les finances mundials si no canvia aviat. Mantingues la bona feina @jespow https://t.co/74CVAfivis

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 19 de setembre de 2018

Llegiu també: Bitcoin ETF exclusiu: Trump nomena comissari SEC Pro-Crypto mentre Coinbase planifica un ETF Bitcoin

Constatació dels informes impactant

L’informe també havia indicat els principals intercanvis de criptomonedes Bitstamp, itBit i Kraken que ajuden a alimentar el mercat de futurs de Bitcoin de CME Group Inc. El regulador en la seva conclusió ha conclòs que Bitstamp i itBit no tenen polítiques formals per combatre la manipulació del mercat, mentre que Kraken, juntament amb Binance, Gate.io i Huobi, van afirmar que no operen a Nova York i, per tant, es van negar a participar a la revisió del fiscal general.

Cal destacar l’informe que Binance, Gate.io i Kraken havien estat derivats al Departament de Serveis Financers de l’estat després d’una investigació sobre si aquests intercanvis operen a Nova York. També es va investigar un quart intercanvi, Huobi, però no es va derivar.

L’oficina del Fiscal General de l’Estat de Nova York va trobar que alguns intercanvis podrien quantificar quanta activitat comercial a les seves plataformes provenia de les seves pròpies operacions. Circle va dir que era responsable de menys de l’1 per cent del volum de negociació a Poloniex, mentre que BitFlyer USA realitza aproximadament el 10 per cent de les operacions a la seva plataforma.

L’informe també va assenyalar que, tot i que la majoria dels intercanvis utilitzen procediments de coneixement del client, Bitfinex i Tidex no ho fan, “necessitant poc més que una adreça de correu electrònic per començar a negociar monedes virtuals”. Tanmateix, l’informe no va oferir cap comentari sobre cap problema legal que pogués causar.

Com que Coinbase és el primer de l’intercanvi a aclarir la seva postura respecte a l’informe, podem esperar que l’altre també es presenti i exposi les seves opinions o implementi mesures correctores tal com s’indica a l’informe..

Hi haurà altres intercanvis nets o fins i tot endurir les seves polítiques per contrarestar les afirmacions plantejades en aquest informe? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector