Bitcoin cau més malgrat els sentiments alcistes de EU Watchdog, arribarà als 70.000 dòlars el 2021?

publicitat Phemex

Bitcoin està lluitant amb els óssos, ja que els preus continuen baixant. Mentrestant, el vicepresident de la Comissió Europea creu que, malgrat les turbulències en curs, els actius criptogràfics estan aquí per quedar-se. Per tant, quines són les probabilitats que Bitcoin arribi a la nova alçada?

Bitcoin & el mercat de criptografia perd força

Bitcoin ha vist avui una mica d’estabilitat després de cinc dies de pura tortura per tornar a caure de nou. En una corba una mica ascendent, Bitcoin ha observat la marca de 6.400 dòlars. No obstant això, en el moment d’escriure aquest article, Bitcoin cotitzava a 6.280 dòlars. L’interval de preus BTC d’avui ha estat de 6.292 i 6.399 dòlars, amb una diferència d’uns 100 dòlars.

bitcoin

Mentrestant, entre els 15 millors moneders alternatius, tots estan en vermell excepte Stellar (XLM), Monero (XMR), IOTA (MIOTA) i Ethereum Classic (ETC).

Les monedes amb més pèrdues en aquest moment són Holo (HOT), KuCoin Shares (KCS), VeChain (VET) i NEM (XEM).

Mentre que els guanyadors substancials són Emercoin (EMC), Waves, Dentacoin (DCN), Tezos (TZX) i TenX (PAY).

Per tant, el mercat té més o menys sentiments mixts que s’inclinen cap a un impuls descendent. Encara no se sap on es mourà exactament el preu d’aquí.

A més, llegiu: Aprovat pel Fons Bitcoin, els canadencs ara poden invertir mitjançant la jubilació & Comptes d’estalvi lliures d’impostos

Vicepresident de la comissió europea: Crypto aquí per quedar-se

Mentrestant, després de la reunió del Consell d’Afers Econòmics i Financers de la UE (ECOFIN) a Viena, Àustria, uns dies enrere, els ministres de Finances de la UE es van reunir per debatre noves normes per a la indústria criptogràfica.  

Valdis Dombrovskis, el vicepresident de la Comissió Europea, que supervisa la Unió d’Estabilitat Financera, Serveis Financers i Mercats de Capital a la UE, va compartir les seves opinions alcistes sobre la criptografia:

“Veiem que els actius de criptografia són aquí per quedar-se. Tot i les turbulències recents, aquest mercat continua creixent. En particular, les ofertes inicials de monedes o ICO, veiem que tenen el potencial d’aparèixer com una forma viable de finançament alternatiu. Ja l’any passat, les ICO van ajudar a recaptar més de 6.000 milions de dòlars en finançament i aquest any aquesta xifra serà substancialment més gran “.

Segons ell, aparentment, els reptes passen per la forma de classificar-los adequadament i determinar si s’han d’aplicar les normes existents de la UE o desenvolupar noves normes. A més, va comentar:

“Molts estats membres avui donen suport a la necessitat d’aquest mapatge, de manera que esperem concloure aquesta avaluació a finals d’aquest any. Això proporcionarà un terreny sòlid per construir-hi i decidir altres passos en aquesta àrea ”.

Es dispararà Bitcoin?

No fa molt, el grup de recerca Satis va fer una predicció audaç que el preu de Bitcoin arribaria als 32.000 dòlars l’any, 70.000 dòlars en 3 anys i 96.000 dòlars els pròxims 5 anys, afirmant:

“Actualment, la gran majoria del total de la capitalització del mercat dels actius criptogràfics es manté en una botiga tradicional de mercats de valor, amb els dipòsits offshore que representen gairebé el 40% del total”.

Segons Forbes, els analistes estan dividits quan es tracta de Bitcoin assolir aquestes audaces prediccions en els propers anys.

Joe DiPasquale, conseller delegat del fons criptogràfic de fons de cobertura BitBull Capital, va dir:

“El preu de Bitcoin pot ser en qualsevol lloc d’aquí a cinc anys, des de 10.000 fins a 100.000 dòlars. És difícil proporcionar una predicció exacta perquè hi ha nombrosos fonaments que probablement canviaran d’ara al 2023. Les monedes i els actius digitals són el futur de les transaccions i l’emmagatzematge de valor, i Bitcoin lidera aquesta revolució. Però això no fa que sigui fàcil garantir un preu específic cinc anys enrere “.

Mentre que, Yazan Barghuthi, CEO de Jibrel Network, no està d’acord mentre comenta:

“Crec que BTC té un cas d’ús convincent com a reserva de valor, especialment en països amb hiperinflació (Iran, Turquia, Veneçuela), però suposar que capturarà una quota de mercat considerable dels bancs privats en mercats com els EUA i Suïssa. , Singapur, Alemanya, Països Baixos, etc. durant els propers cinc anys, és extremadament optimista ”.

Però Eric Ervin, conseller delegat de Blockforce Capital, creu que “és totalment possible una valoració de 100.000 dòlars per moneda per a bitcoin”, com esmenta a més:

“El límit de mercat actual de 112.000 milions de dòlars de Bitcoin representa només el 0,1% de tota l’oferta monetària mundial, que actualment es valora aproximadament en 90,4 bilions de dòlars”.

Mentrestant, Oliver Isaacs, inversor en blockchain, assessor & l’influenciador va afirmar:

“Si les criptomonedes resolen realment els problemes de les monedes de paper i de moneda fiduciària que crec, veurem que 200.000 milions comencen a avançar fins a 200 bilions i que la bretxa es redueix (això suposa un guany del 100.000%)”.

Sembla que els bitlles de Bitcoin són extremadament positius almenys per a les perspectives futures.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me