XRP descentralitzat o no? El vicepresident del producte Ripple, Asheesh Birla, resol el debat

publicitat Phemex

En un intent d’aclarir totes les preguntes que la comunitat criptogràfica ha plantejat cap a Ripple i XRP, Ran NeuNer, el CryptoManran qüestiona a Asheesh Birla, vicepresident sènior de Producte de Ripple al seu programa CNBC Crypto Trader. Hi ha algunes idees interessants a mesura que les converses envaeixen temes que són crucials perquè la comunitat els conegui.

Ran NeuNer resol el debat XRP

Ran NeuNer, que ell mateix havia dit que tiraria XRP a les escombraries ja que no tenia una utilitat real a Fast Money de CNBC, en el seu debat amb Asheesh Birla intenta obtenir respostes per a preguntes que s’han plantejat força temps a Ripple XRP i l’equip, encara que es desconeix el suspens de que XRP sigui una seguretat. Els temes tractats van incloure: XRP està descentralitzat? – Hi ha algun dels desenvolupadors del llibre major XRP associat a Ripple. Hi ha algun cas d’ús del testimoni? – Hi pot haver escassetat? I només es construeix Ripple a XRP.

Resolvo el debat XRP d’una vegada per totes amb @ashgoblue.

– XRP està descentralitzat?

– Hi ha algun dels desenvolupadors del llibre principal XRP associat amb Ripple.

– Hi ha un cas d’ús del testimoni?

– Hi pot haver escassetat?

– només es construeix Ripple a XRP.https://t.co/YMvQruHbJx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 24 d’agost de 2018


Quan se li va preguntar a Asheesh Birla sobre la relació entre XRP i la corporació Ripple, va dir amb franquesa que Ripple és una empresa amb ànim de lucre que fabrica productes de qualitat empresarial per a institucions financeres de tot el món, mentre que XRP és un actiu digital i Ripple Inc té una bona actiu digital, però són diferents, ja que Ripple és només un dels desenvolupadors de programari del llibre major Ripple que està descentralitzat i està disponible per a tothom.

Quan se li va preguntar si algun dels fundadors del llibre major XRP estava connectat o associat amb Ripple d’alguna manera, Asheesh va dir que David Schwartz actualment és el CTO és un enllaç comú entre els dos, ja que és mentor dels empleats de Ripple i ha estat un home fonamental que no només ha arquitecturat els productes XRP, sinó també el llibre principal XRP

Aclarint si XRP està descentralitzat o no, Asheesh va dir que el llibre principal XRP està descentralitzat i que Ripple té plans de descentralitzar-lo encara més. Com que XRP no té un sistema de mineria, té validadors a tot el món que validen la transacció. També va dir que Ripple Inc té prop de 10 validadors interns entre 100 que són presents a tot el món i que Ripple també té plantes per descentralitzar aquests validadors.

A més, a l’entrevista dóna un exemple de com funcionen productes com Xrapin i Xcurrent i canvien la manera en què les institucions financeres transfereixen informació i diners a nivell mundial. També diu que el testimoni XRP és necessari per gastar la transacció i, per tant, substituir-lo per USD només alentiria el procés.

A més, llegiu: “Bitcoin és lent quan es tracta de moure diners”, diu Ripple Chief Market Strategist

Els aclariments de XRP encara necessiten un cert pes perquè la comunitat l’accepti com descentralitzada

No és la primera vegada que l’executiu de XRP arriba a aclarir la seva postura de descentralització. Al juliol, David Schwartz, a la Convenció UNCHAIN, va explicar que Ripple com a empresa no està descentralitzada, és el llibre major XRP que Ripple no té cap dret legal per controlar-lo. El codi que controla el funcionament del llibre major és gestionat pels intercanvis, ja que els usuaris de cartera dels usuaris avançats. També havia dit que Ripple no té la possibilitat de posar codis en un altre ordinador. Creu que la centralització de les crítiques prové del fet que Ripple té una gran part de XRP. Segons ell, és necessari mantenir aquestes monedes, ja que ajuda a Ripple a buscar casos d’ús que és necessari per treballar el model d’ingressos.

Recentment, Schwartz també va publicar un nou informe titulat “La naturalesa intrínsecament descentralitzada de XRP Ledger” en què descriu la noció de centralització en el món de la cadena de blocs com a “matisos salvatges, incompresos i, francament, en evolució”. Aparentment, intenta posar el rècord d’una vegada per totes en el tema de la descentralització de XRP. En l’informe, afirma que

“En poques paraules, el llibre principal de XRP es basa en un mecanisme de consens inherentment descentralitzat, democràtic, que cap partit pot controlar”.

L’equip de XRP i Ripple ha estat pressionant i explicant que el XRP està descentralitzat i no és una seguretat, però cada vegada que es planteja una nova pregunta sobre els seus aspectes de centralització, ja siguin monedes o validadors. Es creu que només una vegada que la SEC esborri la seva postura en què XRP sigui una seguretat o no posarà fi a aquest debat.

Creieu que XRP és una seguretat o no? Feu-nos saber les vostres opinions.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector