TRON: un any de noves fites i assoliments

publicitat Phemex

El 2020, tota la indústria de les criptomonedes va tornar a revifar-se, impulsada per inversions institucionals, nous desenvolupaments i una onada d’innovació DeFi que va veure millor la utilitat i el potencial de les principals criptomonedes..

Sens dubte, TRON ha estat una de les plataformes més actives d’aquest any. Com a plataforma descentralitzada d’emmagatzematge de fitxers i compartició de contingut, TRON ha fet grans avenços cap a la consecució d’una major adopció i la creació del potencial de la plataforma, gràcies a una gran quantitat de noves adquisicions i desenvolupaments el 2020.

Fem una ullada al que ha aconseguit fins ara.

2020 en revisió

Començar l’any amb una explosió, TRON va completar la inesperada adquisició de Steemit Inc al febrer, una de les xarxes de blocs basades en blockchain més populars. En fer-ho, va afegir més de 10.000 usuaris actius diaris a l’ecosistema TRON.

A l’abril, la col·laboració de TRON amb Samsung va donar els seus fruits i es va llançar una secció exclusiva TRON a la Play Store de Samsung, cosa que permet a centenars de milions de propietaris de dispositius Samsung accedir a les dApps TRON directament des del seu telèfon..

Poc després, TRON va anunciar la plataforma de govern i préstecs stablecoin JUST i va completar una venda de token de JST a Poloniex. La fitxa JST passaria a pujar fins a xifrar el seu preu de cotització després d’una gran quantitat de llistats d’intercanvi destacats.

&# 128640; #LaunchBase #JUST Venda de tokens en 60 minuts. ⏰

Primer arribat, primer servei, així que estigueu alerta. ⚡

&# 128071;https://t.co/qtZQUKsCcM pic.twitter.com/gJ3eKUOjuf

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 5 de maig de 2020


A mesura que ens movíem a la segona meitat de l’any, les ambicions de DeFi de TRON van quedar clares i es van fer a la xarxa un munt de nous desenvolupaments relacionats amb DeFi. Començant per un desenvolupament que va fer que els tokens TRC20 fossin interoperables amb la plataforma Waves, gràcies a Gravity, un protocol de comunicacions entre cadenes.

Pocs dies després es va llançar a TRON el primer intercanvi de fabricant de mercats automàtic descentralitzat (AMM), conegut com a JustSwap. Més de mig milió de persones van veure la transmissió en directe del llançament i JustSwap va tenir èxit immediat, formant les bases de DeFi a TRON.

La plataforma JUST es va llançar a l’agost, obrint la producció de rendiments als participants de la xarxa TRON i proporcionant als usuaris la primera stablecoin recolzada per TRX. Al setembre, BitTorrent (BTT) es va llançar com a testimoni TRC20 i es va afegir com a mètode col·lateral a JUST, mentre que TRON va forjar una associació amb Band Protocol per aportar feeds de preus descentralitzats basats en oracle als desenvolupadors de dApp.

Completant el mes de setembre amb una explosió, TRON també es va associar amb BitGo per portar bitcoins embolicats (WBTC) i éter embolicat (WETH) a la cadena de blocs TRON com a fitxes TRC20. Com a resultat, els usuaris ara poden fer transaccions amb BTC i ETH a TRON, tot i beneficiar-se de les seves tarifes de transacció extremadament baixes.

TRON va ser capaç de mantenir aquest impuls fins al darrer trimestre de l’any, adquirint DLive – una de les plataformes de transmissió descentralitzades més grans i la segona plataforma de transmissió més gran de Turquia – a l’octubre i llançant el seu propi servei oracle el mateix mes (JustLink).

Al desembre, TRON es va associar amb Huawei per portar l’aplicació BitTorrent a la botiga AppGallery de Huawei per portar l’intercanvi de fitxers descentralitzat a fins a 3.000 milions de dispositius, i també va llançar la plataforma de préstecs descentralitzats JustLend amb tecnologia TRON a una recepció impressionant..

El testimoni TRX

El principal beneficiari d’aquests esforços? Els titulars de tokens TRX. Des de principis d’any, el testimoni TRON ha experimentat un creixement de valor gairebé constant.

Segons les dades de CoinMarketCap, TRX ha demostrat una tendència alcista global al llarg del 2020, començant l’any a 0,0133 dòlars abans d’escalar fins al seu valor actual de 0,029 dòlars, equivalent a un guany de 118 YTD.

El testimoni TRX ha experimentat un creixement gairebé constant al llarg del 2020. (Crèdits de la imatge: CoinMarketCap)

Aquest creixement sembla haver estat catalitzat en gran mesura per l’augment de la gamma de casos d’ús nous per al testimoni TRX, que ara es pot utilitzar per encunyar JUST stablecoins, cotitzats a JustSwap per altres tokens TRC20, apostats per obtenir recompenses a la xarxa i utilitzats per a l’agricultura de rendiments. en diversos protocols DeFi basats en TRON, entre altres coses.

Això també va ajudar els volums comercials de TRX a assolir el seu màxim valor històric el 2020, ja que més de 7.000 milions de dòlars de TRX van canviar de mà en un sol dia de setembre durant una meteoritzant alça dels preus, cosa que indica un interès creixent per l’actiu..

I encara no s’ha acabat l’any.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector