Tron com a “Una de les monedes més rendibles del futur” mentre afegeix liquiditat amb el llistat en sèrie

publicitat Phemex

El preu del tron ​​es manté verd mentre es publica una cotització i una nova addició de parells comercials Mentrestant, un usuari professional de TradingView comparteix la seva deducció de Tron, una de les monedes més rendibles en un futur proper.

El preu Tron [TRX] veu accions

L’última setmana, Tron ha desenvolupat molt. La 13a criptomoneda més gran del món va tenir molta acció pel que fa al preu també. En el moment de l’escriptura, TRX se situava en 0,0200 dòlars, amb guanys superiors a l’1 per cent. Amb un límit de mercat de 1.300 milions de dòlars, actualment gestiona el volum de negociació diari de 105 milions de dòlars.

tronGràfic d’un dia Tron, font: TradingView

L’interval de preus actuals de TRX ha estat d’entre 0,0197 i 0,200 dòlars. Tanmateix, Tron ha baixat més del 93% del seu màxim històric quan el seu preu va pujar a 0,300 dòlars.

Addició de liquiditat amb llistats nous & aparellaments

Fa només dos dies, Bittrex va llançar oficialment l’opció de comerç fiduciari per a TRX i altres monedes. Ara, la gent dels EUA pot comprar directament TRX per USD.

Una de les principals plataformes d’intercanvi amb més de 200 parells de criptografia disponibles, els serveis només es permeten en pocs estats. A més, es pot accedir a aquests mercats en USD de Bittrex per a comptes personals i corporatius.

Ahir mateix, Binance va anunciar un nou parell comercial per a Tron contra la seva pròpia moneda natal, TRX / BNB.

Un altre nou parell comercial #TRX/#BNB es va afegir el @binance, feliç comerç. #TRON $ TRX pic.twitter.com/vvBvUHJkxt

– Justin Sun (@justinsuntron) 19 de setembre de 2018

Binance continua donant suport a Tron, ja que va ser el primer que va anunciar suport per a l’intercanvi de token després de mainnet i fins i tot recentment va tenir una competència comercial TRX. Ara, amb el parell de negociació TRX / BNB, l’usuari pot tenir més temps de negociació a l’intercanvi amb BNB com a base.

A més, BitBay que controla el 70% del mercat de comerç criptogràfic a Polònia va incloure la declaració de Tron,

“TRON és un projecte ambiciós. No tenim cap dubte que el seu protocol és un dels sistemes operatius més grans del món basat en la xarxa blockchain. Estem molt orgullosos de llistar TRX a BitBay i presentar-lo als nostres usuaris. Esperem que el nostre concurs per als comerciants cridi encara més l’atenció sobre TRON “.

En aquest llistat, Justin Sun, el fundador i CEO de Tron, va compartir:

“La cotització de TRX a BitBay és una altra fita per a nosaltres, que representa un altre pas significatiu de Tron al mercat europeu. Creiem que la cooperació entre les dues parts proporcionarà als usuaris més canals de compra més segurs i convenients “.

BitBay també va anunciar 400.000 competicions TRX que s’allargaran del 20 de setembre al 4 d’octubre.

?Avui hem afegit TRON (TRX) a BitBay!?

Ara podeu canviar TRX a #BTC, #USD, #EUR, i #PLN?.

Això no és tot. Tenim un regal de 400.000 TRX. Uniu-vos al concurs dels 100 millors comerciants TRX!?https://t.co/zI4kGLJxem @Cointelegraph @coindesk @CoinIdol @businessinsider @ForbesCrypto pic.twitter.com/jcDJMFc98X

– BitBay (@BitBay) 19 de setembre de 2018

KuCoin també va afegir més liquiditat per Tron mitjançant el parell TRX / USDT.

TRX / USDT està disponible el @kucoincom, feliç comerç. #TRON #TRX $ TRX https://t.co/GOcpzZJXOM pic.twitter.com/7XQFuoIrz3

– Justin Sun (@justinsuntron) 20 de setembre de 2018

Llegiu també: Tron [TRX] en acció amb estabilitat de preus, suport a l’èxode, cremada de monedes & Deets més sucosos

Fita de propina SEEDGerminator i 18 milions de Tron

La Fundació Tron va anunciar el llançament de SEEDGerminator per Sesamessed, que és un programa de capital risc multitudinari. Segons Sun,

“SEEDGerminator és un accelerador dissenyat per a desenvolupadors que tenen com a objectiu crear diferents productes, inclosos: DApps, tokens i tecnologia a la xarxa #TRON”.

A més, cada dia que passa, Tron assoleix una nova fita per a la propina TRX que ha superat els 18 milions.

?@GoSeedit Assoleix una nova fita amb més de 18 milions de polzades #TRON (#TRX) Propina fins a la data. $ TRX https://t.co/U69x4yYnOL pic.twitter.com/AtTh8AzxbV

– Justin Sun (@justinsuntron) 17 de setembre de 2018

A més, Tron llança una nova eina de desenvolupament amb l’anunci oficial,

“Avui llançem TRONWEB, una API javascript frontal que connecta el vostre projecte amb el #TRON blockchain, equivalent a Ethereum Web3.js. “

Hi ha una nova eina de desenvolupament disponible. Més eines per donar suport a la creació de dApps #TRON xarxa en obres ? $ TRX https://t.co/irPmtySqRF

– Justin Sun (@justinsuntron) 19 de setembre de 2018

La moneda més rendible?

La plataforma d’investigació i blocs per als mercats financers, Trading View, va entrar a Twitter i va compartir com un dels seus usuaris pro veu Tron com les monedes més rendibles.

“Com que les tendències principals solen estar correlacionades, probablement hem trobat un fons aquí i començarem a ascendir a un ritme similar al que vam veure al desembre. Això significa que Tron podria ser fàcilment una de les monedes més rendibles durant el pròxim any “.

ha compartit l’usuari a la seva deducció.

D’acord amb #tradingview usuari professional @Intuit_Trading i el seu Elliott #onada anàlisi @Tronfoundation $ TRX #TRON podria ser un dels més rendibles #cryptos en el futur més proper. Consulteu-ne el raonament #trading idea:https://t.co/pLKjCYymdL

– TradingView (@tradingview) 19 de setembre de 2018

Sembla que Tron té un bon ritme tant en departaments de desenvolupament com de preus.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me