Tron augmenta un 6% a la celebració del llançament de TVM i supera la transacció ETH i els números de compte

publicitat Phemex

Tron ha estat un altcoin que ha estat realitzant contínuament el seu full de ruta. Cada dia hi ha hagut algunes notícies i sentiments positius al voltant de la moneda. Els darrers 24 no han estat diferents per a TRX, ja que la moneda continua donant notícies positives per ella mateixa. L’impacte d’aquestes notícies és que la moneda s’ha apujat prop del 6% en les darreres 24 hores en el moment d’informar.

Llançament de l’esperat oficial de TVM  

TRON va celebrar un esdeveniment de llançament mundial per a la màquina virtual TRON (TVM) el 30 d’agost de 2018 (SGT), donant inici a una nova era amb tots els partidaris i creients. Centrat al voltant de l’ecosistema TRON, l’esdeveniment va llançar oficialment el TVM, que és totalment compatible amb Ethereum, amb una velocitat més ràpida, costos més baixos i una operació més senzilla..

La TVM és una màquina virtual completa i lleugera, dissenyada per al desenvolupament de l’ecosistema de TRON. TVM té com a objectiu proporcionar a milions de desenvolupadors mundials un sistema de blockchain personalitzat que sigui eficient, fàcil de desenvolupar, estable, segur i fàcil d’optimitzar..

En el cas, va dir Justin Sun,

“El llançament de la versió oficial de TVM significa que TRON començarà a transitar des de la construcció d’infraestructures bàsiques fins a la nova etapa d’expansió de l’ecosistema. Creiem fermament que el desenvolupament de TRON aportarà una nova brisa a la indústria. També creiem que podem completar la nostra missió de descentralitzar Internet “.

Ha arribat una nova era d’aplicació per a TRON!

Durant la transmissió en directe, el director tècnic Chen Zhiqiang va afirmar:

“Per fi estem abraçant la fita del llançament oficial de TVM a MainNet , aquest és un moment emocionant. Més tard, Chen Zhiqiang va representar el procediment de trucada de la xarxa de node complet i Tron, proporcionant als desenvolupadors una comprensió més completa del procés d’implementació respectivament, per tal de desenvolupar el seu propi DAPP basat en TRON amb més eficàcia “.

#TRON Marcus, director tècnic, va dir que TRON va entrar a l’era Dapp, #TVM és totalment compatible amb #Eteri, amb un mecanisme de memòria virtual únic, un model de gestió de recursos únic i el consum de recursos dels contractes intel·ligents és de 2B en lloc de 2C, que és més amable per als desenvolupadors. #TRX pic.twitter.com/N5jhXqgR4Y

– Justin Sun (@justinsuntron) 31 d’agost de 2018


Llegiu també: Tron [TRX] augmenta un 11% a mesura que Justin publica una sèrie de notícies positives

Tron expandirà l’ecosistema de la xarxa, uns centímetres més a prop d’Ethereum

En el cas, Justin Sun, fundador de TRON, va compartir algunes dades clau de la xarxa TRON durant el darrer mes. Es va informar que el nombre total de comptes TRON ha arribat a 282.859, un 1431% més que el 28 de juliol, un 465,00% més que el 25 de juny quan es va llançar TRON MainNet. A hores d’ara, el número de compte TRON és 11 vegades el d’Ethereum (en un període de dos mesos després del llançament de MainNet) i ha assolit el mateix nivell d’EOS. Això és, de fet, un avenç per a TRON.

282.859 comptes fins al 29 d’agost de 416.497, màxim de transaccions d’un sol dia el 20 d’agost. Amb un alt rendiment i usabilitat de #TRON, la transacció diària i els comptes de xarxa TRON han crescut molt ràpidament. Ara TRON s’ha convertit en una de les xarxes descentralitzades més grans del món. #TRX $ TRX pic.twitter.com/wMMYxbH8hB

– Justin Sun (@justinsuntron) 30 d’agost de 2018

A més, el nombre de transaccions d’un dia de TRON va assolir el màxim de 416.497 a l’agost, un 741% més que el de juliol, un 13,565% més en el període de 2 mesos després del llançament de MainNet; En comparació amb Ethereum en el mateix període de 2 mesos després de llançar MainNet, el nombre mitjà de transaccions diàries de TRON és 19 vegades superior a Ethereum. A més, el nombre màxim de transaccions TRON d’un sol dia ha arribat al 31% del d’Ethereum. L’ecosistema TRON continua actiu amb avenços creixents en els índexs clau.

Els esforços de Tron també han estat construint una comunitat global i ampliant el seu abast. I ampliar el seu abast és lloable. El nombre de candidats a SR ha passat de 70 a més de 100 durant l’últim mes. La comunitat de TRON també ha anat creixent. A Facebook, el nombre total de seguidors del compte personal de Justin Sun i de la Fundació TRON ha arribat a prop d’un milió; TRX ha classificat de forma contínua el número 1 en els debats de Twitter.

Definitivament, Tron ha donat múltiples raons perquè els seus titulars i la seva comunitat s’animin i continuï fent-ho. El TVM que es va considerar que va canviar la fortuna per TRX ara es llança i la xarxa sembla més forta que mai per créixer més. Aquest és el mercat que també està recompensant la moneda

Podrà TRX aviat dividir-se en les cinc criptomonedes principals? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector