SaTT, la solució publicitària de Blockchain, assoleix el seu softcap de 3.360.000 dòlars en menys d’una setmana.

Una solució publicitària basada en blockchain, SaTT ha anunciat amb gran estil la finalització de les seves vendes de fitxes ja que el projecte va establir un rècord impressionant en el terreny de recaptació de fons de blockchain. SaTT ha colpejat el seu bonic tap després d’haver aixecat una sorpresa 1 milió de dòlars en 48 hores a la darrera ronda del seu ICO.

La indústria de la publicitat digital obtindrà un tast complet de les capacitats de blockchain mentre SaTT surti a l’escenari amb el seu innovador producte publicitari basat en blockchain, la solució publicitària SaTT. Igual que qualsevol altra indústria que hagi tingut una major adopció de la tecnologia blockchain, la indústria de la publicitat no es quedarà enrere en la carrera cap a la descentralització.

Abans d’aquest temps, l’èxit de l’ICO es podia imaginar millor que no s’adonés

SaTT ICO ofereix una narració perfecta segons la qual l’èxit es podria assolir independentment de les circumstàncies que l’envolten. SaTT ICO es va publicar enmig d’un mercat baixista intens el 2018, en el moment en què la recaptació de fons de blockchain s’ha anat cap al sud. No obstant això, la persistència de SaTT era evident enmig de tots aquests factors desfavorables.

Durant aquest període, ICOBench, un popular agregador de dades d’inici de blockchain, va registrar SaTT ICO com un projecte de primer nivell de més de 5.000 projectes en aquell moment. Des de l’inici de les vendes de tokens, la subscripció s’ha mantingut oberta, cosa que permet als inversors participar en l’oferta.

L’última etapa de la recaptació de fons que es va obrir fa uns dies va ser acollida per un aclaparador interès, que va provocar que es recaptessin més d’un milió de dòlars en només 48 hores. Viouslybviament, l’espai disponible s’ha subscrit massa. Sens dubte, hauria estat més que una superproducció si s’ampliés el període de vendes.

El CEO i fundador de SaTT havia expressat la seva il·lusió per la fita acabada de completar:

“Estem orgullosos del suport de la nostra comunitat, que, tot i les dificultats del mercat, va veure a l’equip el potencial per realitzar la primera solució criptogràfica per a la publicitat funcional”,

A mesura que les vendes de tokens de SaTT acaben amb una nota notable, la companyia ha anunciat la seva intenció d’enumerar el seu testimoni natiu, la criptomoneda SaTT en borses externes el 24 de setembre, que és a poques hores de la premsa. Les vendes de tokens gairebé acabades són un gran pas en aquesta direcció.

Des del 2017 ICO els projectes de cadena de blocs de recaptació de fons han estat un malson total per a la majoria d’empreses, ja que aquells que no poden pagar una oferta inicial d’intercanvi (IEO) s’han quedat a les fosques intentant recaptar pocs milers de dòlars després d’un parell de mesos de vendes.

La història de SaTT mostra clarament que el model de recaptació de fons de l’ICO no ha mort, sinó que els inversors són cada vegada més exigents en la inversió de fons en projectes amb tecnologia innovadora d’avantguarda, futur prometedor i casos d’ús viables. Aquest relat descriu millor els productes que SaTT ofereix al mercat publicitari. Gràcies a la qualitat de l’equip que gestiona el projecte.

Informeu-vos de SaTT

El projecte va comptar amb el suport del reconegut inversor Richard Wang, soci de Fons Draper Dragon Digital pel costat de la inversió; La jove però ja famosa agència de màrqueting Markchain i el seu fundador Quentin Herbrecht com a assessor del PR & Marketing i Eric Alexandre, fundador de Jetcoin per a la part d’estratègia.

SaTT és una solució publicitària basada en blockchain desenvolupada per Atayen inc. L’empresa nord-americana cofundada per Gauthier Bros i Stephanie Clement està especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions empresarials per a pàgines empresarials a Facebook i altres xarxes socials des del 2008. Amb les seves nombroses aplicacions a Facebook, ja compten amb molts clients de prestigi com Coca-Cola, Netflix , Skype o Starbucks.

La solució publicitària desenvolupada per Atayen inc. està en condicions de renovar totalment la indústria de la publicitat. El SaTT La plataforma permet als usuaris de xarxes socials convertir-se en un influencer de les marques empresarials i, al seu torn, poder obtenir ingressos de les seves publicacions a través de YouTube, Facebook, Twitter i Instagram.

Els influents de la plataforma SaTT fan recomanacions o publicacions degudament monetitzades i recompensades en funció del nivell d’interacció que genera (nombre de visualitzacions, comparticions, m’agrada, comentaris de la publicació). Com a norma general, SaTT adopta un sistema de compensació just que premia els anunciants (influencers) en funció del rendiment de la seva publicació o interacció..

En adoptar l’enfocament de la publicitat d’influència, SaTT desvincula el principal obstacle publicitari, ja que es tracta d’una manca de confiança per a les marques. SaTT aprofita la noció que és probable que la gent confiï en les recomanacions dels amics propers i dels influents que segueixen. L’enfocament SaTT és, sens dubte, un enfocament guanyador-guanyador tant per als anunciants com per als editors.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me