Llançament del White Paper ICO de 5 mil milions de dòlars venezolans de Petro

publicitat Phemex

Petro, la criptomoneda amb suport petrolífer de Veneçuela, va publicar dimecres el seu llibre blanc oficial. L’esperat document que va signar el president Nicolas Maduro descriu el mecanisme de venda multitudinària i el model de fitxes que s’utilitzaran per llançar el Petro amb seu a l’etereum al febrer. El llibre blanc ja està disponible per examinar-lo.

ICO de 5 mil milions de dòlars de Maduro: Petro

Dimecres, el govern veneçolà va publicar l’esperat llibre blanc de la seva nova criptomoneda, Petro. La disponibilitat de petro per a la seva venda prèvia el 20 de febrer és l’intent del president veneçolà de controlar la inflació que s’estén al país ric en petroli..

S’esperava que la venda simbòlica de Petro fos més gran que Filecoin, Tezos, EOS i fins i tot Telegram. Per ser exactes, el seu valor pot igualar els ingressos totals generats l’any passat per les ICO. A causa del preu d’un PTR fixat en 60 dòlars, corresponent a un barril de petroli, serà encara més costós que el bitconnect X de 50 dòlars que busca el seu ICO.

A més, els creadors de petro prometen que no es tracta d’un esquema Ponzi com es diu aquí:

“Petro donarà als inversors l’oportunitat d’entrar al mercat d’actius criptogràfics amb un instrument de valor intrínsec més segur, més estable i susceptible a una anàlisi fonamental, perquè està vinculat a una indústria àmpliament coneguda i, per tant, adequat per ser utilitzat en grans transaccions i fins i tot com a magatzem de valor “.

El llibre blanc de 22 pàgines està escrit i formatat de manera adequada, cosa que el fa realment notable. No conté paraules com una tecnologia disruptiva, però en parla molt cadena de blocs. Tot i que no hi ha cap full de ruta, qualsevol altra necessitat d’un llibre blanc està present i es recull al document oficial de Veneçuela.

En una entrevista, el ministre de Ciència i Tecnologia, Hugbel Rao, descriu el document com a “gràfic de navegació” per a aquells que estiguin interessats en una nova moneda digital. A més, va esmentar que tots els detalls tècnics es troben al lloc web www.elpetro.gob.ve.

A més, l’equip petro confia molt en la seva moneda digital, com és evident aquí:

“Petro és un projecte molt més ambiciós que altres monedes convertibles digitals com el digix (amb suport en or) o el tether (amb dòlars), perquè obre l’oportunitat d’utilitzar altres actius per fer còpies de seguretat de la moneda. A causa de la condició dels actius criptogràfics amb sanció estatal (sense control) a la seva pròpia plataforma, l’instrument té un potencial d’adopció massiu, amb aproximadament 31 milions de persones només a Veneçuela, és a dir, deu vegades la mida del mercat global per a criptomonedes “.

Característiques clau del llibre blanc de Petro ICO

El llibre blanc té alguns punts sorprenents que val la pena esmentar:


Es crearan uns 100 milions de PTR i cadascun serà divisible en 100 milions de parts. La unitat més petra de petro s’anomena mene, que és bàsicament la segona llengua més parlada Veneçuela. A la prevenda, aproximadament el 38,4% de les fitxes estaran disponibles a partir del 20 de febrer, mentre que el 44% estarà disponible un mes després i la Superintendència veneçolana de divises i activitats relacionades conservarà les restants.

A més, hi haurà diversos descomptes per a les vendes. El govern també ha promès que l’acceptarà com a forma de pagament.

“La República Bolivariana de Veneçuela garanteix que acceptarà Petro’s [sic] com a forma de pagament d’impostos, taxes, contribucions i serveis públics nacionals, prenent com a referència el preu del barril de la cistella veneçolana del dia anterior amb un percentatge de descompte “.

Petro com a ERC20 serà negociable a DEX i fins i tot pot cotitzar a les principals borses externes als Estats Units. Tot i que el llibre blanc ofereix una sensació d’optimisme, tenir un testimoni recolzat per un ICO això, avalat encara més per les reserves de petroli, el fan realment complex i posa en dubte la seva viabilitat.

Creus que Petro tindrà èxit? Invertiríeu en aquest ICO? Feu-nos saber la vostra opinió a la nostra secció de comentaris a continuació! 

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans invertint en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

 Segueix-nos a

Twitter , Facebook , Reddit

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map