La por al creixement del mercat criptogràfic comença a desaparèixer, ja que LTC, ETH, XRP i altres altcoins entren en una nova fase de desenvolupament

publicitat Phemex

A mesura que el món comença a notar Blockchain i criptomoneda, la capitalització borsària del mercat criptogràfic s’ha mantingut per sobre dels 130.000 milions de dòlars. Tot i que Bitcoin ha guanyat més d’un 3% la setmana passada, els temors a la reactivació de l’ós semblen disminuir. Tot i això, el període d’acumulació pot mantenir la prolongació durant algun temps abans que els bous recuperin de nou el preu cap als nivells del 2017.

Bitcoin obté suport institucional, el preu entra en un estat de no volatilitat

Els informes d’actius digitals Fidelity que han començat a proporcionar els seus serveis de custòdia a alguns clients elegibles són una notícia positiva per a Bitcoin. A més, el mercat s’havia revifat del moviment sobtat de l’ós el 24 de febrer de 2019, quan BTC va trencar els 4150-4200 dòlars en un xoc instantani de gairebé el 10%.

L’acció de preus a Bitcoin també va ser decisiva durant la setmana; Bitcoin va reviure dels 3700 dòlars per provar el nivell de 4.000 dòlars. Els bous es fixen en 4400 dòlars com a objectiu següent. Tot i això, 3950 dòlars actuen com una resistència massiva, des de la qual Bitcoin s’ha desglossat dues vegades fins a 3875 dòlars. El preu ara cotitza per sobre dels 3900 dòlars.

volum bitcoinVolum de BTC de 24 hores el primer trimestre de 2019

El volum de 24 hores a BTC, però, ha tornat als nivells de gener de 2019, quan la por a un nou fons a Bitcoin era un sentiment dominant. Tot i que els óssos no es poden descartar del tot, el preu sembla mantenir-se estable per sobre dels 3700 dòlars. A més, la quantitat de Bitcoin s’ha mantingut en el rang de 3.000 a 4.000 dòlars des del darrer trimestre, cosa que s’ha atribuït a la seva estabilitat.

Ethereum encara té un llarg camí de desenvolupament per endavant

Tot i que el preu d’Ethereum es va corregir des del seu màxim anual de 164 a 137 dòlars després de l’actualització de Constantinoble. El sentiment del mercat d’Ethereum ha augmentat des de principis d’any. Es preveu que la implementació de sharding i PoS es posi en marxa el 2020 a la Serenity Update.

La majoria de les altres plataformes Dapps (aplicació descentralitzada) com EOS, Tron i Cardano han tingut l’oportunitat d’aprendre dels errors d’Ethereum. Les plataformes New Age tenen una major capacitat de transacció i ofereixen també una major funcionalitat. No obstant això, el nombre de tokens ERC-20 ha revifat la seva fe a la xarxa amb la implementació de la seva primera actualització.

Personalment, sens dubte em sento incòmode fer un "lluna o bust" tret perquè hi ha un munt de possibles mons futurs on l’ETH és la criptomoneda número 1 a un preu de 100 dòlars i també hem de sobreviure i proporcionar el valor que la gent espera que proporcionin les cadenes de blocs.

– Vitalik que no dóna èter (@VitalikButerin) 8 de març de 2019

L’actualització posterior a Constantinoble les recompenses als miners han disminuït un 33%, tot i així, el preu es manté per sobre del nivell del 30% amb què havia començat l’any. La convicció de Vitalik Buterin cap al desenvolupament i l’èxit d’Ethereum també va restablir la confiança dels inversors com a informe de recerca de Delphi Digital analitza l’estat de l’actualització de la publicitat ‘Serenity’ de la xarxa.

Litecoin cotitza al verd mentre els comerciants esperen una nova sortida

Litecoin, en canvi, continua ascendint buscant provar la marca de 60 dòlars. El fonamental per a Litecoin ha augmentat enormement a causa de les seves capacitats de transacció i la recent constància de la fungibilitat. El preu de Litecoin ha guanyat un 21% durant la setmana; es cotitzava a 47,6 dòlars, mentre que el preu en el moment de l’escriptura era de 57,6 dòlars.

Litecoin ha superat la capitalització de mercat total d’EOS i es troba en el número 4 segons coinmarketcap. Les quatre criptomonedes principals per capitalització de mercat total són Bitcoin, Ethereum, XRP i Litecoin.

No només ho va fer $ LTC donar la volta $ EOS, el seu mercat és més gran que $ BCH i $ BSV combinat! ?

CC: @flappening pic.twitter.com/e49mwBHZ3Z

– The Lite School ⚡️ (@theliteschool) 7 de març de 2019

Les criptomonedes poden sobreviure al repte que plantegen les ‘Stablecoins’?

Moltes institucions financeres i governs han expressat el seu interès a alliberar la seva moneda estable. Després del llançament de la moneda JPM, els sentiments del mercat cap a Blockchain han augmentat enormement, però també va generar dubtes sobre la utilitat i l’avantatge d’utilitzar una criptomoneda centralitzada que no tindrà interoperabilitat i que actuaria com un FIAT digital o ‘IOU’.

Els sentiments del mercat semblaven haver revifat cap a altres dues criptomonedes que proporcionaven solucions a monedes centralitzades a través de Blockchain i el seu testimoni descentralitzat; XLM i XRP. Ripple i R3 també continuen establint associacions a tot el món.

BCH també cotitza en el rang de 135 dòlars. L’altra acció de preus més emocionant es va observar a Binance Coin (BNB), que ha cotitzat un 28% més des de la setmana passada. Binance DEX, amb associacions valuoses i un equip dedicat de relacions públiques, continua guanyant negocis per a la plataforma d’intercanvi. Binance també va entrar en les deu criptomonedes més importants per capitalització borsària i ocupa el 7è lloc amb un mercat de més de 2.000 milions de dòlars.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me