IOTA ajudarà a construir ciutats intel·ligents a Europa

publicitat Phemex

+CityxChange, el projecte de ciutats intel·ligents, que representarà la utilitat d’IOTA en el context de les ciutats intel·ligents de diverses ciutats d’Europa, ha rebut un impuls de la comissió de la Unió Europea que avalua el programa de recerca i innovació de la UE Horizon 2020.

El projecte smart city havia presentat una proposta per rebre finançament del programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea en la convocatòria del tema ‘Ciutats i comunitats intel·ligents‘.

“Horitzó 2020 és el programa de recerca i innovació més gran de la UE que ha tingut gairebé 80.000 milions d’euros de finançament disponibles durant 7 anys (2014 a 2020)”. El projecte va rebre molt bons comentaris i es va situar per sobre de tots els altres projectes competidors. En ser al número Uno, el projecte del consorci rebrà un finançament de 20 milions d’euros del programa europeu de recerca i innovació Horizon 2020.

Llegiu també: IOTA [MIOTA] publica actualitzacions del full de ruta del seu projecte especial Qubic

Què és + CityxChange

Tal com explica el lloc web del projecte,

“La visió de + CityxChange és permetre la co-creació del futur que volem viure. Això inclourà el desenvolupament d’un marc i eines de suport per permetre un mercat energètic comú recolzat per una comunitat connectada. Això conduirà a recomanacions per a una nova intervenció política, (des) regulació del mercat i models de negoci que proporcionin comunitats energètiques positives que integrin l’e-Mobilitat com a servei (eMaaS) “.

El resultat esperat d’aquest projecte és que + CityxChange, amb l’ajut d’IOTA, crearà solucions per als blocs d’energia positiva que conduiran a districtes i ciutats d’energia positiva a través de:

  • eines de suport a la presa de decisions que permeten prendre decisions informades per part de tots els participants del grup o comunitat
  • un intent de crear un bloc d’energia positiva mitjançant mesures d’eficiència i reducció d’energia, energies renovables locals, emmagatzematge local, flexibilitat i comerç d’energia d’igual a igual
  • el compromís comunitari de dalt a baix està impulsat per l’autoritat local i el compromís ciutadà de baix a dalt per informar, educar i impulsar el canvi de comportament

El projecte està dissenyat per desenvolupar amb precisió solucions de valor afegit que donin suport a la duplicació en altres ciutats de la UE, així com a l’explotació a mercats comercials molt més enllà de la durada del projecte. Durant els propers cinc anys, les ciutats de Trondheim, Limerick, Alba Iulia, Pisek, Sestao, Smolyan i Voru provaran com esdevenir ciutats intel·ligents d’energia positiva,

La Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia (NTNU) serà el líder i l’amfitrió del consorci de + CityxChange juntament amb el Lighthouse Cities Trondheim kommune i el Limerick City and County Council.

+CityxChange i IOTA són apreciats pels experts

Els experts autònoms que van avaluar la proposta van ser tots un elogi de + CityxChange i IOTA per representar i validar accions que contribuiran a l’extensió dels districtes d’energia positiva a tota Europa, amb un mètode concloent per fer dels governs locals una part activa i integral de la solució energètica, implicant els ciutadans en la transformació de la ciutat i implicant tota la cadena de valor energètic del districte, que s’estén als responsables polítics d’alt nivell i a les ciutats, universitats, grans empreses, operadors de xarxes distribuïdes, pimes i no per a organitzacions amb finalitats de lucre.

Algunes veus de la fundació IOTA que treballaven a prop del projecte van compartir la seva il·lusió.

“Les ciutats intel·ligents són un dels camps d’innovació intersectorials amb un creixement més ràpid per a IOTA. Aquests ecosistemes de ciutats intel·ligents, basant-se en la nostra feina i col·laboracions entre el mercat de la mobilitat, l’energia o les dades, ho combinen. El consorci + CityxChange reuneix molts socis públics i privats al voltant d’una ambiciosa iniciativa d’innovació oberta i co-creació. Això està 100% alineat amb l’ADN de la Fundació IOTA i no podem esperar per començar “.

Wilfried Pimenta, cap de desenvolupament de negocis de la Fundació IOTA.

“La Fundació IOTA està entusiasmada amb l’aprovació del primer projecte oficial Horitzó 2020 en què participem activament. Ser capaç d’explorar i demostrar la utilitat d’IOTA dins del context de les ciutats intel·ligents en nombroses ciutats d’Europa serà increïblement valuós en el futur. El fet que NTNU, la universitat més gran de Noruega, encapçali aquest esforç és tremend. Ja fa força temps que mantenim una bona relació amb NTNU i el municipi de Trondheim, i la Fundació espera que aquesta col·laboració reforci el nostre vincle i la nostra producció. Com a noruec, estic extasiat personalment per aquest projecte “.

David Sønstebø, cofundador i copresident de la Fundació IOTA.

Aquest és realment un projecte mestre perquè IOTA pugui provar les seves capacitats de la vida real. No només enriquirà les capacitats de text, sinó que també enriquirà IOTA abans de la seva acceptació massiva en empreses de la vida real i en aplicacions quotidianes.

Realment IOTA té les capacitats per complir les exigències de + CityxChange? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me