Ethereum torna a augmentar de cendres a mesura que les transaccions pendents disminueixen de 90 a 6 k

publicitat Phemex

Fa força temps que el món escolta el congestionat Ethereum. Però les coses semblen millorar per a la moneda núm. 2, ja que la congestió sembla disminuir. Segons el nombre recent disponible a EtherScan, la transacció pendent sembla haver caigut a 6.000 transaccions pendents.

Ethereum s’aixeca de les seves cendres??

La introducció d’Ethereum a la indústria criptogràfica no va ser menys que un miracle. La segona moneda més gran per capitalització de mercat va proporcionar una plataforma i va obrir portes a infinites possibilitats mitjançant la introducció de contractes intel·ligents. La característica principal d’aquests anomenats contractes intel·ligents era que van promoure la descentralització eliminant usuaris de tercers de diverses indústries. Això també va conduir a la creació d’aplicacions descentralitzades o el que anomenem Dapps.

Però a mesura que cada vegada hi havia més gent que començava a utilitzar aquests contractes intel·ligents i els dapps, la cadena de blocs d’Ethereum començava a congestionar-se i la xarxa àgil i ràpida començava a congestionar-se lentament creant molts problemes per a Dapps i la xarxa en general.

La següent cronologia de les transaccions pendents d’Ethereum explica la història. (segons les dades disponibles)

A mitjan 2018 es van veure les notícies sobre l’obstrucció de la xarxa Ethereum.

  • Va ser a l’agost del 2018 quan es sospita que un joc Dapp de Fomo en 3D, anomenat “L’últim guanyador”, havia obstruït la xarxa Ethereum. El 8 d’agost de 2018, les transaccions pendents d’Ethereum van ser 67124, que van pujar a 78364 el 9 d’agost gràcies a la congestió creada per l’últim guanyador. Una setmana més tard, el 15 de gener, la congestió va augmentar fins al 82011.
  • A mesura que va disminuir el frenesí del darrer guanyador, les xifres de transaccions pendents van millorar, però encara van ser significativament superiors. Al 18 de setembre de 2018, la transacció pendent es va estabilitzar al voltant de 60000 transaccions, movent un parell de milers de transaccions a banda i banda.
  • L’obstrucció va obtenir un cert alleujament a principis d’octubre, només per tornar-se a congestionar al novembre de 2018. A principis de novembre, la xifra de transaccions pendents trencava la marca de transaccions pendents de 100.000 registrant 114829 transaccions que s’haurien de completar el 3 de novembre.
  • El desembre també va mantenir ocupada la xarxa, ja que la xifra de transaccions pendents que rondava els 90000 només marca la facilitat dels dies finals de 2018.
  • El 2019 diu una mica de llum nova per Ethereum, ja que la xarxa diu que la transacció pendent es reduirà a 37.000 transaccions per completar, mostrant una xarxa molt estable i menys congestionada. Tot i que la congestió va acabar amb molta gent, això va associar-se a la caiguda d’Ethereum, considerant que molts Dapps s’havien col·lapsat o s’havien allunyat de la xarxa..

Aviat va arribar el febrer i Ethereum va obtenir la seva necessària captura de reforç del Constantinoble / Sant Petersburg actualització que va ser el primer pas d’un pla a llarg termini que s’espera que faci lliure la congestió d’Ethereum i una xarxa més àgil i ràpida. Sembla que l’actualització ha funcionat ja que el nombre de transaccions pendents ha estat en una trajectòria descendent des de llavors.

  • El 2 de març de 2019 la xifra de transaccions pendents era d’unes 22.000 transaccions.
  • El nombre va millorar encara més el 12 de març, quan les transaccions pendents es van reduir fins a un nivell de 16136.
  • El cap de setmana del 23 de març, el nombre de transaccions pendents es va reduir fins a arribar a un nivell d’11.000 transaccions
  • I avui (mentre premeu), el nombre és un nivell miraculós de 6889 transaccions pendents, una xifra que Ethereum no veu des de fa més d’un any.

Transacció de EthereumFont: Etherscan

El gràfic següent mostra com Ethereum torna a sortir de la xarxa de transaccions pendents

ETH

** Gràfic dibuixat a efectes de presentació i no és a escala exacta. Les xifres preses es basen en l’interval disponible durant aquest període i no en el nombre exacte

Sembla que Constantinoble ha fet meravelles per a Ethereum i això és només el començament d’una millora. Només es pot imaginar el poderós que seria Ethereum si es produeixin les actualitzacions posteriors per a la moneda número 2. Aquest és també un dels motius pels quals Ethereum apareix a la llista de compra de tots els inversors a llarg termini.


Ethereum es convertirà en una xarxa més potent en els propers dies? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector