El fundador d’Ethereum, Vitalik Buterin, comparteix els seus coneixements sobre criptoeconomia

publicitat Phemex

Ethereum fundador Vitalik Buterin, mentre Tyler Cowen va ser entrevistat per un podcast de Mercatus Center, va vessar les mongetes sobre el que ell anomena “Criptoeconomia”I com la dinàmica dels mercats està canviant el món de les criptomonedes.

També va tractar punts com la comprensió de la cadena de blocs, el seu estil de recollir idiomes, les centralitzacions i la manera de valorar una criptografia..

La criptoeconomia és incipient, però és la clau del futur

Vitalik, el fundador del Protocol Ethereum va explicar que la criptoeconomia és una economia especialitzada en un conjunt de circumstàncies concretes que cal especificar plenament perquè la seva mecànica funcioni. Segons ell, la criptoeconomia segueix els estàndards d’un programador d’ordinadors i no els d’un jutge del tribunal suprem, cosa que significa que no segueix l’ètica que no està programada per seguir.

D’acord amb ell

“Siguin quines siguin les vostres regles per recompensar i penalitzar l’interior del mecanisme, s’han d’especificar com un fragment de codi Solidity, codi Viper, qualsevol llenguatge de programació que utilitzeu en aquest conjunt. Això és una restricció molt més estreta que no pas els responsables polítics que redacten lleis “.

La criptoeconomia pren l’economia amb aquestes restriccions i suma les idees dels camps que són bastant properes, que podrien correspondre a la criptografia, la teoria de la informació, les matemàtiques i els sistemes distribuïts, inclosa tota la investigació sobre algorismes de consens, funcions de hash, signatures, zero -Conèixer proves i què sabem de tots aquests primitius.

D’acord amb Buterin, l’única cosa que l’economia podria haver donat però que encara no ha donat és com incentivar el comportament propi: què motivaria o desmotivaria una persona a fer certes accions.

Vitalik també creu que les cadenes de blocs i les criptomonedes han comprat una evolució cultural que la pròpia tecnologia integra molts aspectes de la descentralització en termes de com es produeixen i en termes de forma de viure, col·laborar i construir coses..

Criptomoneda en part d’un gran experiment

D’acord amb Vitalik, Les criptomonedes formen part d’un gran experiment del que passa si es crea un sistema financer que realment no té friccions, on es mouen bitcoin o ethereum des de la cartera fins a una aplicació, fins a un contracte intel·ligent o qualsevol altra cosa, és tan senzill com iniciar la sessió en un lloc web o fer clic en un correu electrònic. Segons ell, és l’ecosistema de les criptomonedes el que va fer que la gent acceptés el micropagament que moltes persones van assumir com a impossible.

Respecte a futurs avenços tecnològics o d’enginyeria respecte a la cadena de blocs, Vitalik creu que qualsevol tecnologia que proporcioni escalabilitat a les transaccions de cadena de blocs, que consisteix a processar més transaccions per segon o la que millori l’experiència de l’usuari en termes d’usabilitat i seguretat, la podria fer.

Quan se li va preguntar sobre l’entorn legal o regulatori que el pot ajudar a complir la seva visió sobre l’ethereum, Vitalik va dir que no hi ha molts canvis normatius que puguin ajudar pel que fa al desenvolupament tècnic de l’ethereum. Segons ell, els llocs on la regulació pot ajudar realment és desenvolupar l’entorn de criptomonedes treballant en coses com l’alfabetització financera.

També creu que la regulació encara és molt específica de l’aplicació i hauria d’estar oberta a l’experimentació.

Vitalik sobre mètode de valoració de criptomonedes

En valorar els criptos, Vitalik va mencionar que depèn molt de la manera com va la criptomoneda. Una manera de mesurar el valor, segons Vitalik, és tractar una criptomoneda com una corporació que recapta ingressos mitjançant comissions de transacció, especialment en el cas que les comissions de transacció es cremen o es redistribueixin als validadors de prova de participació de la criptomoneda. . En aquest cas, la valoració de la criptomoneda és el valor actual net de les comissions de transacció que obté. Això, per si sol, sorprèn de manera valuosa.

L’altra manera de valorar les criptomonedes en la seva capacitat de mitjà d’intercanvi. Després teniu MV = PT (equació de Fisher) i tots aquests altres models. Cada variable denota el següent:

M = Oferta de diners, V = Velocitat de circulació (el nombre de vegades que els diners canvien de mans), P = Nivell de preu mitjà, T = Volum de transaccions de béns i serveis.

També hi ha aquest model de botiga de valor, on la gent ho manté perquè espera que hi hagi més gent que el mantingui en el futur i perquè la gent continua enriquint-se i la població continua creixent.

Segons Vitalik més que el mètode, era important tenir una història per què mantindria el seu valor sota una varietat de models econòmics diferents.

Vitalik va ser molt franc en el seu enfocament per respondre a la varietat de preguntes de Tyler Cowen, des de la criptoeconomia fins a la valoració de les criptomonedes. Encara hi ha alguns punts sobre els quals ell també era molt imprecís, però encara en tenia prou per donar idees.

La informació de Vitalik és prou bona per veure el futur dels cryptos? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me