El BCH Fork Drama es torna Murkier ja que ara Vitalik salta per llançar cops contra Craig White

publicitat Phemex

La lluita per la forquilla de BCH entre Roger Ver i Craig Wright ha provocat prou dramatisme al carrer, ja que tots dos es van llançar cops. Però abans que això es pogués calmar completament, sembla que un altre pes pesat s’ha sumat a la lluita. Els seus antics enemics, Vitalik i Craig, entren ara en una batalla verbal a través de les xarxes socials.

Vitalik i Craig Wright mai no han estat a la mateixa pàgina

Tot i que les coses estaven lluny d’establir-se entre Ver i Wright pel Bitcoin Cash Fork, sembla que ha aparegut una nova batalla a les xarxes socials pocs dies abans de la data anunciada del Fork. S’ha vist que Vitalik i Wright han estat fent comentaris l’un contra l’altre.


Mentre Tim Copeland compartia una notícia sobre els comentaris de Craig a la Fork, va mencionar que “Vitalik Buterin creu que Craig Wright no hauria de tenir veu”

Vitalik Buterin creu que Craig Wright no hauria de tenir veu. Tot i que molts no estan d’acord amb les seves creences, tàctiques i conducta, crec que té el dret, com qualsevol, de ser escoltat. Per tant, aquí teniu el seu costat. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12 de novembre de 2018

Vitalik va respondre: “Craig Wright hauria de tenir veu. Però també ho fem tots rient-nos de la seva estupidesa ”.

Vitalik Buterin creu que Craig Wright no hauria de tenir veu. Tot i que molts no estan d’acord amb les seves creences, tàctiques i conducta, crec que té el dret, com qualsevol, de ser escoltat. Per tant, aquí teniu el seu costat. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12 de novembre de 2018

Un parell de dies enrere, Craig Wright també havia respost al tuit de Vitalik que li deia un idiota

Hodl

Quin idiota https://t.co/5Jml7Gvxxb

– Dr Craig S Wright (@ProfFaustus) 11 de novembre de 2018

Vitalik Buterin i Craig Wright no han estat els millors amics mai, ja que se’ls ha vist intercanviant comentaris verbals entre ells des de fa un temps. El principal és, a l’abril, Buterin va qualificar Craig Wright de “frau”. A continuació, va expressar la seva opinió dient que el símbol de connexió de bit BCC, ja desaparegut, s’hauria de conèixer ara com Bitcoin Craig També va refutar les afirmacions que Craig Wright era Satoshi Nakamoto (com havia afirmat Craig Wright)

Vitalik Buterin, que no té cap connexió important amb Bitcoin Cash, ha debatut la controvèrsia a Twitter durant la setmana passada. Era clar que semblava estar al costat d’ABC, ja que el seu disgust per Craig Wright ha quedat clarament al descobert. Anteriorment, també havia fet un tuit a l’agost demanant a la comunitat de BCH que no seguís Craig Wright.

La comunitat BCH NO hauria de comprometre’s amb Craig Wright per “evitar una divisió” i hauria d’abraçar-la com una oportunitat per ostracitzar-lo i rebutjar-lo definitivament. Bitcoin Craig (BCC) pot agafar el símbol de la moneda desapareguda actualment desapareguda a la qual és un successor adequat.

– Vitalik que no dóna èter (@VitalikButerin) 22 d’agost de 2018

Els esdeveniments de bifurcació han estat controvertits, però el que estem assistint a la comunitat Bitcoin Cash és una cosa que la indústria criptogràfica encara no havia estat testimoni. Bitcoin Cash (BCH), que va sorgir com una bifurcació de les principals criptomonedes Bitcoin, s’acosta ràpidament a la seva pròpia bifurcació i també genera una controvèrsia molt més gran que la que havia reunit en la seva separació del Bitcoin.

La comunitat s’ha dividit entre Bitcoin Cash ABC i Bitcoin Cash Satoshi’s Vision (SV). La direcció d’ABC, que és proposada per l’equip de desenvolupament d’ABC, és la bifurcació afavorida pel mercat i amb el suport de Bitmain i de molts altres. D’altra banda, SV és la variant proposada per Craig Wright, la polèmica figura que afirma ser Satoshi Nakamoto.

Tot i que els grups d’interès de BCH esperaven una treva entre els dos a mesura que s’apropaven les dates de la bifurcació, les coses es van tornar molt més brutes, ja que les dues parts es van enfrontar a les xarxes socials. Han aparegut vídeos i s’han fet comentaris verbals entre ells. I ara amb l’entrada de Vitalik sembla que no hi ha llum al final del túnel. El que passarà amb la bifurcació només ho sabrem el 15 de novembre. Estigueu atents

La comunitat BCH veurà algun bon resultat d’aquest Fork o tot anirà a la fossa? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me