Descentralization Ghost comença a perseguir la moneda estable de Gemini als dies posteriors al llançament

publicitat Phemex

Mentre el món s’alegrava del moment que tenien una moneda estable i controvertida per amagar quan els mercats de criptografia es tornen volàtils, la moneda ha atret controvèrsia. Segons l’últim informe de l’investigador de cadenes de blocs Alex Lebed, que va escriure per a la publicació tecnològica Good Audience, Gemini pot congelar la seva moneda criptogràfica en qualsevol moment com vulgui, ressorgint problemes de descentralització.

“Custodian” té disposició per congelar qualsevol compte

Alex Lebed, en la seva última investigació, ha realitzat una revisió del codi del contracte intel·ligent del dòlar Bessó i el que va trobar ha estat sorprenent. Segons Lebed, GUSD inclou una disposició que permet que el seu “custodi”, és a dir, Bessons, congeli qualsevol compte. Lebed, que, en divulgació completa, també està unit a un projecte de moneda estable estable, assenyala a més que GUSD utilitza un contracte ERC20Proxy que dóna a Gemini, com a custòdia, la possibilitat d’actualitzar el contracte cada 48 hores, donant-lo entre una infinitat de d’altres coses, el poder de fer simultàniament tots els tokens intransferibles.

Segons els termes de la investigació de Lebed, va analitzar el codi a

bessons

El codi té una longitud de 1028 línies i comença a qüestionar-lo mentre llegeix les condicions generals del contracte.

bessons

“Per tant, l’usuari utilitza el contracte ERC20Proxy que ofereix una interfície ERC20, és a dir, equilibri de funcions estàndard, subministrament total, etc. que crida a l’objecte erc20Impl per a la seva implementació real. Per exemple:

“D’on ve aquest objecte erc20Impl? Aquí hem de prestar atenció a la segona part de la declaració ERC20Proxy: ERC20ImplUpgradeable. Aquest objecte té una implementació real de la interfície ERC20. Per què es diu … Actualitzable?

Com que el contracte ERC20ImplUpgradeable és CustodianUpgradeable “.

bessons

Aprofundint en el codi, troba que el Custòdic és l’únic modificador del codi.

Mentre llegia el contracte, assenyala que el temps de bloqueig per defecte també es fixa en 172800 segons: 172800/60/60 = 48 hores.

No s’ha d’estranyar que Gemini inclogués una disposició que li permetés congelar fons, ja que Cameron i Tyler Winklevoss van afirmar repetidament GUSD com la primera “representació digital confiada i regulada del dòlar nord-americà”, tant en l’anunci oficial com en els mitjans posteriors. aparicions.

Però la comunitat no s’ho prendrà bé si la moneda estable està controlada per Bessons.

Relacionat: la moneda estable de NYDFS amb llicència de Winklevoss, “Gemini Dollar”, pot tirar de corda a la xarxa famosa

Problemes de descentralització a la indústria criptogràfica

Ripple i XRP lliuren una llarga batalla per demostrar que les monedes i el llibre major estan descentralitzats. Com que Ripple té un cert nombre de nodes al llibre major que aproven les transaccions i, com que la companyia té molts Ripple de XRP, sempre està sota el control de controlar el llibre major i les monedes. Per aquest motiu, la moneda també s’enfronta a l’amenaça de ser qualificada de seguretat per la SEC- Un punt que no deixa augmentar el preu de la moneda malgrat ser una de les monedes amb un cas d’ús definitiu.

Una altra moneda que també està sota control per a la centralització és EOS. El projecte ha adoptat un enfocament inusual per controlar el blockchain en més d’una ocasió. Havia nomenat 27 productors de blocs que tenien drets per rescindir les transaccions. Es considerava un enfocament centralitzat, ja que els 27 productors de blocs es coneixien i podien jugar a la falta en qualsevol moment. Un d’aquests exemples va ser quan el 22 de juny d’aquest any La companyia va comunicar un avís

“Ordre de mesura d’emergència de protecció” publicat per l’EOS Core Arbitration Forum (ECAF), 27 productors de blocs que mantenien el protocol es van dirigir a finalitzar totes les transaccions amb efecte immediat. Curiosament, l’ECAF no va explicar el motiu de la comanda, però va afirmar que “la lògica i el raonament d’aquesta comanda es publicaran més endavant”.

Sam Sapoznick, l’àrbitre provisional d’emergència de l’ECAF, va signar la declaració:

“S’ordena que els productors de blocs EOS es neguin a processar indefinidament les transaccions dels següents comptes i claus. (Fins a nova notificació oficial i instruccions de l’ECAF.) “

Els membres de la indústria de les criptomonedes, els entusiastes i els observadors de la indústria no han estat grans fans de la centralització, ja que elimina l’essència del blockchain i del món descentralitzat. Igual que Ripple i EOS, Bessons també es veuria amb un ull prudent. Haurem d’esperar una declaració de Bessons per obtenir més claredat al respecte. El futur del GUSD estaria en això. En cas contrari, tindríem una altra controvertida moneda estable al mercat.

Aclarirà Géminis la seva postura respecte a la qüestió de la centralització amb què es veu afectada la seva moneda estable recentment llançada? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me