Binance Launchpad Venda de token BitTorrent [BTT] [Maltractaments], infeliç a la comunitat

publicitat Phemex

Amb tota la il·lusió acumulada al voltant de la venda de tokens BitTorrent, Binance Launchpad tenia una increïble demostració com la millor plataforma de llançament de fitxes. Però, desgraciadament, la plataforma va revoltar-se en un moment crucial i va deixar la comunitat descontenta.

No hi ha molta gent que es pugui subscriure a l’ICO

Com que la venda de fitxes era una de les més populars, es va generar molta il·lusió al seu voltant i molts inversors volien un tros dels 54.000 milions de fitxes que s’havien de vendre. Tot i que Binance Launchpad semblava tenir tots els drets exclusius per dur a terme els tràmits de l’ICO BitTorrent, les coses no semblaven haver anat com haurien volgut anar Justin Sun o CZ.

Tot i que l’ICO va passar, la plataforma Binance Launchpad va tenir una experiència de sobrecàrrega. La plataforma va tenir un embotellament fins i tot amb una demanda subestimada i el mateix va ser informat per CZ mitjançant el seu compte de Twitter

Caram, per molt que us prepareu, encara teniu problemes de coll d’ampolla. Fins i tot la memòria cau de la memòria cau estava sobrecarregada. Encara sota demanda estimada.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 de gener de 2019

Disculpeu l’experiència sobrecarregada. I gràcies pel vostre suport! Alguns problemes es solucionaran per al següent.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 de gener de 2019

CZ va continuar mencionant que va trigar 18 minuts a concloure l’ICO a causa d’un problema del sistema que, d’altra manera, hauria trigat 18 segons, admetent clarament que

Ambdues sessions van concloure. Trigaria uns 18 minuts, a causa d’un problema del sistema, d’una altra manera hauria trigat 18 segons. La demanda era astronòmica.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 de gener de 2019

El problema amb què es van enfrontar la majoria d’usuaris va ser causat pel bloqueig de memòria cau / bloqueig del botó “confirmació d’acord d’usuari”. CZ també va esmentar que la majoria de les proves d’estrès realitzades per l’equip abans de l’ICO es van centrar en el procés de compra i que aquest problema de botons no es va cobrir prou..

el botó no va funcionar durant 10 minuts, però des dels primers minuts es va demostrar que el 28% venia, si el botó no funcionava per a tothom, com és possible?

– Алексей (@ he090279kap) 28 de gener de 2019

Transparència total. El problema viscut avui va ser causat per "confirmació de l’acord d’usuari" cau / bloqueig de botons. La majoria de les proves d’estrès es van centrar en el procés de compra, aquesta part no es va cobrir prou. Es va conservar l’ordre de les sol·licituds rebudes.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 de gener de 2019

Tot i que es tractava d’un problema purament tècnic, no va anar bé amb els inversors que esperaven amb impaciència l’ICO BitTorrent. Aquests inversors van compartir el seu malestar amb CZ

Va ser molt mala experiència en BTT ICO.

No he pogut obtenir cap BTT.

– Sikandar Bakhit (@sikandarmks) 28 de gener de 2019

Hauríeu de deixar-nos acceptar les condicions i introduir catchpa durant la sessió abans del compte enrere. 0. Perquè el que dieu bàsicament de totes les fitxes venudes ningú no ha llegit la T&Cs com seria impossible. Per tant, ningú no va complir!!

– Tuka (@sphud) 28 de gener de 2019

Alguns subscriptors estaven atrapats a la pantalla en blanc

Ho sento, però va ser un succés, això era el que observava tots aquells minuts pic.twitter.com/OzFXCejFgN

– Sóc només un número (@ iamjustanumber8) 28 de gener de 2019

Segons un altre usuari de twitter, només 339 inversors van comprar tota l’ICO

@cz_binance aquest ico era un embolic. Captcha no funciona, hi ha 339 inversors que ho compren tot

– Mehdi Abou (@Mehdi__Abou) 28 de gener de 2019

Tron per tenir airdrops per a aquells que es van perdre

Amb la reacció de la comunitat en la mala gestió de l’ICO, l’equip de Tron va decidir fer un petit Airdrop per a les persones que van intentar fer comandes però no van tenir èxit en la compra. El nombre total i altres detalls no es van divulgar fins ara

A causa de les demandes aclaparadores, l’equip de Tron va acordar generosament fer un petit llançament per a persones que van intentar fer comandes, però no van tenir èxit en la compra. Els números exactes es publicaran aviat.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 de gener de 2019

Sembla que Justin Sun està omplint els buits creats pels problemes tècnics de Binance donant alguns llançaments aerodinàmics, però Binance ha de solucionar la seva plataforma si ha de mantenir el seu llançador funcionant i aconseguir més llançaments de token.

Binance solucionarà els seus problemes a la seva plataforma de llançament? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me