Bielorússia legalitza les criptomonedes i les ICO com a pas per atraure la inversió estrangera

publicitat Phemex

Les principals universitats llancen cursos de cripto diploma

Per què els cursos de criptografia i Blockchain?

L’acadèmia segueix el mercat. Els cursos d’enginyeria en electrònica i ordinadors van venir quan els ordinadors van sortir al mercat i es va adonar que els professionals de la informàtica seran necessaris al mercat. Els governs i els agents privats veuen una oportunitat i continuen omplint el buit del mercat mitjançant la introducció de cursos a les escoles, gairebé com els avenços tecnològics juntament amb qüestions relacionades amb les monedes regulades pel govern van donar lloc a la criptomoneda i al Blockchain..

Llançament del curs Crypto a la Universitat de Bielorússia

Recentment, una universitat líder a Bielorússia a l’Europa de l’Est ha estrenat un curs de diplomatura en criptomoneda que segueix la legalització de la criptografia a Bielorússia. Això ha generat un gran rebombori a mesura que s’estan produint consultes de cursos de tota la regió. Bielorússia va acordar l’ús de criptomonedes i va eximir de tributació els ingressos relacionats amb les criptografies durant els propers deu anys. Obbviament, això ha suposat un gran impuls per al futur de la comunitat Bitcoin al país i és probable que les feines del sector es multipliquin.

Vegem de més a prop el contingut del curs i vegem com és diferent dels que hi ha al voltant de la cadena de blocs i les criptomonedes.

El que cobreix el curs?

El curs tracta “operacions de criptomoneda”, “futur de les operacions de criptomoneda”, “ús de la tecnologia Blockchain” i “ICO com a nova sortida a borsa”. La durada del curs és d’un any i vuit mesos i les tarifes són de 966 USD a l’any, cosa que alguns diuen que és alta. Però una tecnologia tan de moda requerirà infraestructures i educadors que costaran molt.

Què hi ha al curs a part dels temes de criptografia?

El curs tracta altres àrees relacionades amb la inversió i la gestió, juntament amb el coneixement de criptografia i Blockchain. Inclou l’ensenyament d’instruments borsaris com accions, bons, etc., cosa que el converteix en un professional complet del mercat.

No us preocupeu si no esteu a Bielorússia, aquí hi ha alguns cursos que podeu fer per perfeccionar les vostres habilitats de blockchain.

Cursos de criptografia en línia

Si ja coneixeu ordinadors i inversions, podeu continuar amb la vostra feina i fer un curs en línia ràpid sobre Blockchain a llocs web de tutorial electrònic com coursera i Acadèmia Khan. Això us proporcionarà un curs ràpid de bloqueig sobre Blockchain i criptomoneda i podreu fer els tutorials quan vulgueu.

Llicenciats en criptografia

Si no només necessiteu un tutorial en línia, sinó un curs de postgrau ben estructurat i dissenyat, també hi ha cursos universitaris. A universitats els agrada Universitat de Stanford fa dos anys que han llançat cursos de Bitcoin i criptografia. Mentre UC- Berkley, i MIT també ofereixen els mateixos cursos sobre Blockchains.

Augment de la demanda de cursos relacionats amb blockchain i criptografia al mercat

Actualment, la tecnologia Blockchain és la indústria amb més expansió i expansió del món. L’objectiu d’aquesta tecnologia és augmentar l’eficiència de qualsevol altra indústria, des de la banca, les accions, la música, l’energia, el manteniment de registres i altres. També té com a objectiu reduir els costos ocasionats en aquestes àrees.

Font- www.twitter.com//UCLA_Blockchain

De la mateixa manera que la demanda de tecnologia Blockchain es dispara, la segueixen les demandes d’oportunitats educatives dels estudiants, que els donen l’oportunitat de complir la demanda i convertir la seva carrera en el futur del món per a les properes dècades. Les empreses pagaran diners enormes als professionals ben formats i qualificats i als especialistes en blockchain, cosa que el converteix en una de les millors opcions per a la indústria i els col·legis, així com els estudiants, ho saben perfectament. un d’aquests exemples.

Les tasques de Blockchain augmenten i també les aplicacions de feina!

Josh, gerent del país del Regne Unit, ha anunciat que els anuncis de llocs de treball relacionats amb Blockchain han augmentat a LinkedIn i que augmenten un 40% per trimestre i afegeix-

“És possible que els professionals en àrees relacionades com la criptografia i l’aprenentatge automàtic vulguin examinar els rols disponibles i les habilitats que necessiten per desenvolupar, ja que sens dubte hi ha una demanda creixent per a la indústria de la tecnologia, les finances i les assegurances per a l’experiència de Blockchain”.

Hi ha diverses universitats de tot el món que ofereixen cursos relacionats amb Blockchain i criptogràfics, que fan un seguiment del mercat actual i us converteixen en una universitat perfecta per sortir al mercat. A més, a un bon estudiant li resultarà molt fàcil aconseguir una oportunitat de pràctiques digna, fins i tot abans de graduar-se, ja que la demanda dels professionals és més que l’oferta, cosa que fa que aquests cursos siguin un dels més populars del mercat..  Universitat de Princeton i Universitat de Duke als Estats Units també ofereixen excel·lents cursos Blockchain que ofereixen una carrera prometedora. En general, un grau de Blockchain és una cosa el valor del qual es creix exponencialment amb el pas del temps durant dècades!

Feu-nos saber les vostres opinions sobre els cursos de blockchain i la criptomoneda als comentaris següents o escriviu-nos a [protegit per correu electrònic]

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me