Balança i impostos: l’advocat del Regne Unit investiga un “gran problema fiscal” que pot crear la balança de Facebook

publicitat Phemex

El llançament de nova moneda de Facebook no és, òbviament, el millor per a tothom; hi ha pocs analistes, responsables polítics, advocats i experts que aixequen les celles investigant la profunditat de la moneda estable de Libra.

Balança pot imposar una qüestió tributària

L’últim informe revela que l’advocat britànic “Dan Neidle” va investigar la qüestió fiscal que Libra pot imposar als usuaris del Regne Unit. Dan Neidle és soci del despatx d’advocats Clifford Chance i va afirmar que “la balança de Facebook seria un problema nou per als usuaris, concretament per als que van seguir la llei.

Llegiu també – CEO de Facebook & El cap de l’Associació de Balança parla sobre “Què significa exactament l’Associació de Balança

La idea darrere de la moneda de Libra és que “està recolzada per una cistella de moneda de reserva” i, en endavant, coneguda com Stablecoin. Segons els informes, tal com Balança fixa en funció de la moneda mundial, imposarà qüestions fiscals que no serien el cas si el seu valor es respongui a la moneda nacional de l’usuari. A més, en realitat, les taxes globals fluctuen i, en conseqüència, es reflectiran en el valor intern de la participació de Libra de l’usuari; això crea més guanys i pèrdues de capital que es poden rastrejar fàcilment per a les autoritats fiscals quan algú fa una compra amb Libra.

Dan Neidle afirma que;

“A la majoria dels països els guanys seran imposables, és a dir, els consumidors hauran de presentar una declaració detallada d’impostos que mostri totes les seves transaccions i el tipus de canvi en aquell moment i pagar els impostos deguts”, va dir Dan. “Això ens sembla una barrera important per a l’adopció àmplia”.

A més, va donar una instància del Regne Unit en què les plusvàlues només s’han de pagar si superen els guanys de 12.000 lliures esterlines; per tant, són responsables d’informar els guanys o pèrdues a HM Revenue & Va sorgir la duana (HMRC) per a cada transacció sobre l’impost sobre les plusvàlues. Cal tenir en compte que HM Revenue and Customs o HMRC és un departament no ministerial d’un govern del Regne Unit, responsable de la recaptació d’impostos i altres règims reguladors..

Senyor Neidle va comentar això;

“És probable que els usuaris pesats de Libra considerin que el càlcul de la seva obligació fiscal és un veritable repte”,

Segons ell, això seria una barrera perquè Facebook tingués una àmplia adopció. A la seva cronologia de Twitter, assenyala;

Aviat farem un briefing amb els detalls. El problema que tingui al Regne Unit depèn de si creieu que els usuaris que presentin un formulari d’autoavaluació estaran disposats a llistar totes les transaccions de Libra. Crec que no ho faran, YMMV.


– Dan Neidle (@DanNeidle) 1 de juliol de 2019

Va continuar afegint “amb una càrrega de compliment tan gran (si existeix), seria força difícil que Libra de Facebook entrés a la zona de ràpid creixement. El senyor Neidle va continuar;

“No veig com Facebook pot promoure un producte basat en evadir impostos per part de persones, fins i tot en un grau petit, ni com els reguladors permetrien que això passi”

Facebook Desitja parlar amb les autoritats fiscals

Amb l’advocat que assenyala els impostos com una potencial amenaça per a Balança, els informes també van revelar la resposta de Facebook sobre aquest tema. En conseqüència, Facebook va acceptar que, si hi ha un problema perquè s’accepti Libra com a actiu per a les lleis fiscals, ‘estan preparats per discutir amb els responsables polítics’. Va afirmar que;

esperem amb interès treballar amb els responsables polítics, ja que clarifiquen l’aplicació de les lleis fiscals existents a les criptomonedes o, en alguns casos, actualitzar aquestes lleis “.

Mentrestant, una declaració de HMRC també va revelar que qualsevol punt concret sobre aspectes fiscals a la balança de Facebook encara és massa aviat per donar-se; a més, encara no ha aprovat cap actiu criptogràfic com a moneda del país pel fet que no hagi expedit per un govern estranger. A més, pel que fa a Balança, va afirmar que encara no havia complert el requisit de tractar-se com a moneda.

Qualsevol alienació d’actius criptogràfics mitjançant l’intercanvi amb diferents actius criptogràfics, utilitzada per comprar béns o la conversió en lliures esterlines o en altres divises, obtindria guanys / pèrdues tractats en línies normals.

Seguint el punt, el portaveu de Facebook va afegir més;

Les persones seran responsables de presentar els seus impostos d’acord amb les lleis locals de les jurisdiccions on operen. Esperem que moltes carteres i serveis financers construïts a la cadena de blocs Libra proporcionin a la gent eines per ajudar a gestionar-ho “.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector