Avui a Crypto: fitxers Coinbase per a una sortida a borsa | Els bancs centrals veuen com surt el dòlar de sorra de les Bahames | Jefferies Equities retalla l’exposició en or per invertir en BTC

publicitat Phemex

El mercat de les criptomonedes continua augmentant fort després de la concentració ple d’acció de dijous a Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH). A mesura que aquests dos gegants criptogràfics prenen una pausa momentània i es consoliden, XRP ha assumit el càrrec creixent un 5,7%, operant a 0,59 dòlars al moment de la premsa.

A més, hi ha hagut altres novetats interessants a mesura que les accions institucionals continuen endavant. Aquí hi ha les tres principals històries actuals a Crypto.

  • Crypto Exchange Coinbase Files per a una sortida a borsa amb la SEC dels EUA.
  • Els bancs centrals observen de prop els esdeveniments mentre Bahames llança la seva pròpia moneda digital “Sand Dollar”
  • Christopher Woods, cap de renda variable de Jefferies redueix la seva exposició a l’or a favor de Bitcoin (BTC)

Fitxers Coinbase per a una sortida a borsa amb la SEC dels EUA

A principis d’avui, l’intercanvi de criptomonedes Coinbase va enviar el document registre d’esborrany a la Securities and Exchange Commission (SEC) dels Estats Units per obtenir una oferta pública inicial. L’anunci arriba just en un moment en què Bitcoin (BTC) ha estat superant cada dia registres nous.

Llançat el 2012, Coinbase compta ara amb més de 35 milions de persones en 100 països que operen en criptografia. L’intercanvi té més de 300.000 milions de dòlars en volums negociats, amb actius per valor de més de 25.000 milions de dòlars a la plataforma. Segons Mira Christanto, investigadora de Messari, Coinbase pot buscar una valoració propera als 28.000 milions de dòlars.

Després de l’anunci de la sortida a borsa de Coinbase, valorem l’empresa en 28.000 milions de dòlars. Coinbase és un dels intercanvis més destacats amb un volum diari de 1.000 milions de dòlars el 20 de desembre.

Consulteu el nostre model i editeu-lo segons els vostres propis supòsits. https://t.co/BQeSAxUd5j

– Mira Christanto (@asiahodl) 18 de desembre de 2020

La predicció de Messari de les valoracions de Coinbase té en compte tots els factors com les comissions de custòdia, les comissions de negociació i altres criteris. Bé, si les valoracions resulten ser certes, aquesta podria ser una de les OPI més grans que superen gegants tecnològics i financers com Visa i Facebook..

Els bancs centrals observen de prop els desenvolupaments a mesura que el dòlar de sorra de les Bahames es posa en funcionament

El dòlar de sorra de la moneda digital del banc central de les Bahames (CBDC) ara és viu, ja que tota la població de 390.000 pot utilitzar-lo per fer pagaments a tot el país. La transacció del dòlar de sorra es realitza mitjançant una aplicació nativa. En declaracions a Reuters, Dawn Sands, propietari de NRG, un cafè a Nassau, va explicar l’experiència de primera mà d’utilitzar el Sand Dollar. Arenes dit:

“És instantani: rebo un missatge i se m’ha rebut. Un cop la gent es senti còmoda i educada, crec que serà gran “.

Tot i que les Bahames són un país molt petit, l’informe de Reuters suggereix que els principals bancs centrals del món observen de prop aquests desenvolupaments. Això inclou la Reserva Federal dels Estats Units, el Banc d’Anglaterra, el Banc Central Europeu i el Banc Popular de la Xina (PBoC). Tots els bancs centrals han estat treballant en el CBDC a diferents escales.

El llançament de Sand Dollar per part de les Bahames ofereix als bancs centrals la informació necessària sobre com poden funcionar els CBDC en realitat, des d’incorporar usuaris fins a ajudar les empreses a reduir els costos de transacció. Philip Middleton, vicepresident del grup de reflexió de banca central OMFIF a Londres, va dir:

“Tothom hi està interessat; crec que és sens dubte el primer pas. Si busco lliçons apreses per als nois grans, és tota la peça educativa: si això té èxit, com heu persuadit la població perquè utilitzi això? “

A continuació es mostra un interessant gràfic de com i en quina fase treballen els bancs centrals mundials a la CDB.

Cortesia: Reuters

Christopher Woods, cap de renda variable de Jefferies redueix la seva exposició a l’or a favor de Bitcoin (BTC)

Christopher Wood, cap global d’estratègia de renda variable de Jefferies s’uneix a la comunitat ‘Bitcoin-over-Gold’. A la seva cartera mundial de fons de pensions denominats en dòlars nord-americans, Woods ha reduït la seva exposició a l’or mentre augmentava l’exposició a Bitcoin. En la seva nota setmanal per a inversors, GREED & por, Woods escriu:

“El pes del 50% en lingots d’or físics a la cartera es reduirà per primera vegada en diversos anys en cinc punts percentuals amb els diners invertits en Bitcoin. Si hi ha un gran descens de bitcoin respecte al nivell actual, després de la ruptura històrica per sobre del nivell de 20.000 dòlars, la intenció serà afegir-se a aquesta posició “.

Cada vegada hi ha més gegants institucionals que s’han escalfat a BTC en els darrers temps. Anteriorment, JPMorgan va dir que l’or pot patir durant anys a causa de Bitcoin. No obstant això, desafiant aquesta opinió, el gegant de Wall Street Goldman Sachs va dir que Bitcoin no és una amenaça per a l’or.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me