Avui a Crypto: Bitcoin augmenta de més de 20 K $ | CME anuncia Ether Futures | Ruffer Investment ven or per comprar Bitcoin | FCA anuncia ajuda temporal per a empreses criptogràfiques

publicitat Phemex

Avui ha estat un dia força històric i ple d’esdeveniments a l’espai criptogràfic, amb diverses notícies alcistes i positives que van sorgir a tot el món. Veurem algunes de les històries més destacades del dia que van arribar als titulars.

  • Bitcoin creua 20.000 dòlars per primera vegada, 21.000 dòlars per EOD sembla molt possible.
  • CME anuncia el llançament d’Ether Futures el febrer de 2021, els preus de l’ETH superen els 620 dòlars
  • Ruffer Investment Company Limited es converteix en l’última institució que aposta contra l’or, ara té el 2,5% de la seva cartera en bitcoins.
  • FCA, vigilant financer del Regne Unit, anuncia un alleujament temporal per a les empreses criptogràfiques.

Bitcoin s’eleva per sobre dels 20.000 dòlars, els bous prenen el preu de 20.900 dòlars australians

Avui va ser un dia històric per a Bitcoin, ja que va aconseguir superar la resistència clau de 20.000 dòlars per registrar un nou màxim històric de 20.900 dòlars. De fet, Bitcoin registra un nou màxim històric cada dues hores després de creuar la marca de 20.000 dòlars.


La criptomoneda més alta que es va consolidar per sobre dels 19.000 dòlars durant els darrers dos dies, finalment va augmentar per sobre dels 20 k dòlars per primera vegada a la història. Sense cap resistència a la vista, s’espera que els bous bitcoin superin els 21.000 dòlars al final del dia. El repunt de preus de Bitcoin d’avui en va convertir l’actiu més rendible, ja que ara ningú que hagi invertit mai en bitcoin està perdent.

Tothom que hagi comprat alguna vegada #Bitcoin té beneficis!

Enhorabona a TOTS &# 129395;

– La lluna &# 127769; (@TheMoonCarl) 16 de desembre de 2020

Un altre factor que fa poètica l’esclat alcista en curs és el fet que fa 3 anys, la mateixa data, la concentració de bous de 2017 va començar a portar BTC al màxim de 2017 de prop de 20 k $.

Aquest dia fa tres anys, el preu de #Bitcoin va arribar a un màxim de 20.000 dòlars. Els bous semblaven haver enviat un missatge, triant avui.

– Blockfolio (@blockfolio) 16 de desembre de 2020

CME llançarà el contracte Ether Futures el febrer de 2021

Chicago Mercantile Exchange (CME), la primera companyia que va llançar el contracte de Bitcoin Futures el desembre del 2017, va anunciar el llançament del contracte Ether Futures el febrer de 2021. Els futurs Ether Futurs es liquidaran en efectiu i seran força similars als BTC Futures basats en el Taxa de referència CME CF Ether-Dollar.

Ethererum no és només la segona criptomoneda més gran per capitalització del mercat, després del bitcoin Ethereum és l’actiu digital més buscat pels inversors institucionals. L’anunci sobre Ether Futures és un indicador clau de la creixent demanda institucional d’Ethereum arran del llançament de la cadena ETH 2.0 Beacon.

El preu d’Ethereum va augmentar més d’un 6% arran de l’anunci de CME i actualment cotitza per sobre dels 620 dòlars. El bombo al voltant del repunt de preus de Bitcoin ha eclipsat el fenomenal rendiment d’Etheruem. Si comparem els rendiments interanuals, la segona criptomoneda més gran eclipsa bitcoin amb un rendiment del 372%.

BTC fins a la data: 185%

ETH interanual: 372%

Aquest és el tuit.

– Ryan Sean Adams – rsa.eth &# 127988; (@RyanSAdams) 16 de desembre de 2020

Una altra institució tria Bitcoin per sobre de l’or

No fa gaire, Peter Schiff ha estat difícil de defensar els defensors de bitcoins per afirmar que les institucions venen el seu or per bitcoin. Tot i això, Ruffer Investment Company Limited, amb seu al Regne Unit, ha demostrat avui que Schiff s’equivoca ja que es va convertir en l’última institució que va afegir Bitcoin a la seva cartera.

L’últim #Bitcoin truc de màrqueting és que moltes empreses privades i públiques estan negociant en el seu #or i acumular Bitcoin com a botiga de valor preferida. Les poques empreses que compren Bitcoin no ho van fer venent el seu or. Bitcoin no és el nou or.

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 11 de desembre de 2020

Ruffer Investment ara té Bitcoin per valor d’uns 770 milions de dòlars, el 2,7% de la seva cartera. El que fa que aquesta inversió sigui encara més crucial és el fet que Ruffer va vendre una part de la seva cartera d’or per comprar bitcoins. La creixent influència i fe de les institucions en Bitcoin l’han convertit en la cobertura de la inflació del món modern.

Ruffer Investment Company va vendre part de la seva posició d’or per comprar Bitcoin.

Ho van anomenar un moviment defensiu.

Bitcoin no és arriscat. No posseir Bitcoin és arriscat. pic.twitter.com/SglPfutgQ4

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 16 de desembre de 2020

FCA anuncia el règim de regulació temporal

La companyia financera del Regne Unit, FCA, ha anunciat avui un alleujament temporal per a les empreses criptogràfiques que operen al país. L’organisme regulador va notificar que qualsevol empresa criptogràfica que operi abans del 10 de gener de 2020 i que hagi sol·licitat el registre a la FCA abans del 16 de desembre de 2020 pot operar el seu negoci fins al 9 de juliol de 2021.

La solució reguladora temporal es va produir a causa de la complexitat a què s’enfronta la FCA en la tramitació de sol·licituds de registre. Fins ara, l’organisme regulador només havia aprovat 3 sol·licituds de registre, mentre que 90 sol·licituds encara estan en marxa. A principis de mes, hi havia 150 sol·licituds d’aprovació, que suggereixen que gairebé 60 sol·licitants van ser rebutjats o retirats.

FCA també va advertir al públic que retirés els seus actius criptogràfics invertits a través d’empreses criptogràfiques que no han sol·licitat la llicència, ja que abans del 10 de gener de 2021 serien responsables dels procediments penals si no confisquen les seves operacions.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me