Tether Gold (XAUT) ja està disponible per comprar mitjançant Simplex mitjançant targetes de crèdit i dèbit, a la xarxa Celsius

A partir d’avui, tothom que utilitzi la xarxa Celsius pot comprar XAUt a l’aplicació amb tan sols 50 dòlars. Compra el testimoni d’or més important del món, Tether Gold, utilitzant qualsevol targeta de dèbit o crèdit i no pagueu primes. A continuació, guanyeu un 4% d’or cada any mantenint el XAUt comprat amb Celsius

Nova York, 28 de maig de 2020 – Plataforma de préstec criptogràfic Xarxa Celsius ha anunciat la incorporació de Tether Gold (XAUT), un actiu digital totalment recolzat per l’or físic custodiat a Suïssa. Els usuaris de Celsius ara poden comprar Tether Gold, mitjançant targetes de dèbit i de crèdit, gràcies a la col·laboració de la plataforma amb el líder en infraestructures Fiat Simplex.

Llançat a principis d’aquest any, Tether Gold s’ha convertit ràpidament en el testimoni d’or més important del món, amb un XAUT que representa una unça fina d’or en una barra de lliurament d’or de Londres. Les fitxes XAUT es poden transferir a qualsevol adreça de la cadena des de la cartera del titular, amb barres daurades específiques associades a cada adreça de la cadena on es troba XAUT.

Celsius Network ha afegit Tether Gold en un moment en què els inversors busquen protegir-se de l’amenaça de la inflació en dòlars creixent, amb els bancs centrals que han creat paquets d’estímul monetari que sumen més de 20T $ arran de la pandèmia en curs. L’or s’ha considerat durant molt de temps l’actiu no correlacionat més fiable i a prova d’inflació a causa del seu estat de diners. Tether Gold té actualment una capitalització borsària de 88 milions de dòlars.

La possibilitat de comprar Tether Gold amb targetes de crèdit i dèbit a través de Simplex és exclusiva de Celsius Network i elimina la barrera d’accés als inversors que busquen exposició a l’or sense custodiar-lo. Holding Tether Gold és una proposta atractiva per als usuaris, ja que poden mantenir la propietat d’or físic sense haver de passar per revendidors d’or, pagar una assegurança o preocupar-se per la seguretat.


“Estem encantats de poder proporcionar accés a les masses per comprar un actiu important com Tether Gold”, va dir Alex Mashinsky, CEO de Celsius Network. “Els membres de Celsius ja fa temps que demanen un testimoni d’or basat en blockchain, i la nostra associació amb Simplex fa que sigui encara més fàcil comprar, emmagatzemar i obtenir un alt rendiment en un sol lloc”.

.

“Simplex sempre està encantat d’ampliar la nostra oferta: com a líder del mercat ens esforcem constantment per augmentar l’accessibilitat als actius i plataformes. Estem encantats de permetre als usuaris de Celsius comprar Tether Gold amb tan sols 50 dòlars a través de la nostra solució onramp insígnia, que permet als usuaris més flexibilitat ”, va dir Nimrod Lehavi, CEO i cofundador de Simplex..

Llançat el 2018, Celsius Network va superar recentment els 100.000 usuaris actius i va anunciar que oferiria als prestataris préstecs en dòlars estables i dòlars estables contra els seus actius criptogràfics a només l’1% TAE com a part dels esforços de socors de Covid-19. Ara, la plataforma oferirà préstecs contra Gold per ampliar la missió de Celsius: proporcionar serveis financers justos i transparents als titulars d’actius digitals de tot el món i ha originat préstecs per valor de més de 8.200 milions de dòlars..

A més de Tether Gold, Celsius Network i Simplex són compatibles amb les compres d’aplicacions de BTC, BCH, ETH, LTC, XRP i diverses altres criptomonedes principals. Mentrestant, el seu testimoni CEL natiu proporciona als membres de Celsius accés exclusiu als millors serveis financers per als actius digitals. 

Després d’aquesta integració, el Celsius-nadiu CEL També es podrà comprar el testimoni mitjançant una targeta de crèdit / dèbit a través de la infraestructura Simplex. Els membres Celsius poden obtenir interessos en CEL en 25 criptomonedes virtuals diferents a un ritme de fins al 30%; també poden completar pagaments d’interessos de préstec en fitxes CEL amb un descompte de fins a un 30% menys que pagar en criptografia o fiat.  

Quant a Celsius Network

Celsius Network atén les necessitats financeres dels consumidors actuals a tot el món mitjançant uns ingressos d’interès elevat i préstecs de baix cost accessibles a través d’una aplicació mòbil. Basat en la creença que els serveis financers només han de fer allò que sigui en el millor interès de la comunitat de dipositants, Celsius és una plataforma de mercat basada en blockchain on els membres proporcionen accés a serveis financers seleccionats que no estan disponibles a través de les institucions financeres tradicionals. Per obtenir informació addicional, visiteu www.celsius.network.

Quant a Simplex

Simplex és una institució financera amb llicència de la UE que fa de pont entre les indústries criptogràfiques i fiduciàries mitjançant el processament de pagaments amb targeta de crèdit, que permet als usuaris comprar criptografia amb la seva targeta de crèdit (onramp), així com convertir-les en fiat (oferamp). Utilitzada per més de 140 socis, inclosos els principals intercanvis i divises criptogràfics, la solució de Simplex permet als comerciants centrar-se en el creixement del seu negoci, oferint una garantia del 100% de risc zero en cas de devolució de frau. La solució Simplex, recolzada per IA d’última generació, bloqueja els usuaris fraudulents i permet als usuaris legítims completar els pagaments amb facilitat. Per obtenir més informació, visiteu www.simplex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me