Què és el Bitcoin Leverage Trading i com obtenir beneficis?

Abans d’entendre què és el comerç de palanquejament de bitcoins, convé saber què és el comerç de futurs de bitcoins. Els futurs, també anomenats contractes de futurs, són un acord per comprar o vendre un actiu físic, com una moneda, una mercaderia, etc., o un actiu financer, com una criptomoneda (bitcoin), un bono a un preu predeterminat en un moment futur concret. 

Pel que fa als futurs de bitcoins, el contracte es basarà en el preu de Bitcoin i els comerciants poden especular sobre el preu del bitcoin en el futur en posicions d’enyorança o d’escassetat. El comerç de futurs de Bitcoin permet als comerciants obtenir els seus beneficis sense importar que s’especuli que el preu del bitcoin puja o baixa. I els comerciants poden obtenir grans beneficis fins i tot en un mercat turbulent. A diferència del contracte de futurs tradicional, un contracte perpetu és un producte derivat innovador que no té data de caducitat. En altres paraules, els comerciants poden mantenir una posició el temps que vulguin si no es veuen obligats a liquidar. 

Normalment, el comerç de futurs bitcoin s’utilitza amb palanquejament, que pot augmentar el poder adquisitiu d’un comerciant i multiplicar els seus beneficis prestant un apalancament de 10x, 25x o fins i tot 100x de borses. Això s’anomena trading palanquejament, per invertir poc però obtenir més beneficis.

Per exemple, utilitzeu 1 BTC per obrir un contracte quan el preu del bitcoin sigui de 10.000 dòlars. Amb l’ús de palanquejament 100 vegades, el vostre contracte valdrà 100 BTC.  

Al mercat alcista, quan el preu augmenti a 11.000 dòlars i desitgi BTC en el comerç de futurs, obtindrà:

100 BTC * (11.000 $ – 10.000 $) / 11.000 $ = 9,1 BTC

Al mercat baixista, quan el preu baixi a 9.000 dòlars i es mantingui BTC en negociació de futurs, obtindrà:

100 BTC * (10.000 $ – 9.000 $) / 9.000 $ = 11 BTC

No obstant això, el comerç amb palanquejament augmenta el potencial de beneficis i de risc. És important fer un seguiment de les posicions obertes per evitar pèrdues a gran escala. Podeu establir un benefici, un stop-loss o utilitzar altres eines de gestió de riscos per garantir els beneficis que obtingueu i reduir els riscos que pugueu patir. 

Com obtenir els seus beneficis amb un risc inferior?

  • Planifiqueu el vostre comerç i canvieu el vostre pla

Hi ha dues eines clau de gestió de riscos perquè els operadors planifiquin amb antelació durant el comerç, Stop-loss (S / L) i Take-profit (T / P). Els comerciants amb èxit saben la importància de la planificació, mentre que els comerciants que no tenen èxit sovint entren al mercat sense tenir ni idea de quan es ven amb beneficis o pèrdues. Els comerciants avançats saben a quin preu estan disposats a comprar i vendre. I acostumen a considerar els rendiments resultants contra la probabilitat que el mercat de bitcoins assoleixi els seus objectius. Si el retorn ajustat és prou elevat, executaran el comerç.

Per contra, immadur comerciants sovint entren en un comerç sense tenir ni idea dels punts en què vendran per obtenir beneficis o aturar una pèrdua, però liderats per emocions que prenen el control i dirigeixen els seus negocis. Les pèrdues sovint tempten els comerciants a mantenir-se i esperen recuperar els seus diners, mentre que els beneficis poden atraure la gent a mantenir-se imprudentment per obtenir encara més guanys..

  • Comerç amb una petita inversió 

No posar mai els ous en una cistella significa simplement no posar tots els diners en una posició. T’estàs preparant per a una gran pèrdua si poses tots els teus diners en una posició. Recordeu sempre de dividir les vostres inversions. Això no només us ajuda a gestionar el vostre risc, sinó que també us ofereix l’oportunitat de tancar una posició quan trobeu que especuleu en la direcció equivocada del mercat..

On començar la vostra pràctica i comerç?

Bexplus, una plataforma líder de negociació de derivats criptogràfics tant per a principiants com per a veterans, ofereix un intercanvi de futurs de 100 vegades amb contractes perpetus amb BTC, ETH, LTC, EOS, XRP, etc. i practiqueu les seves estratègies abans de començar a negociar en temps real. 

  • Comerç amb 10 BTC al vostre compte de demostració

Un cop us hàgiu registrat correctament amb la vostra adreça de correu electrònic i el codi de verificació, un compte de negociació i un compte de demostració es crearà automàticament. 10 BTC és al compte de demostració i podeu començar a practicar en qualsevol moment que vulgueu. Igual que el vell refrany, la pràctica és perfecta, es recomana a tots els comerciants utilitzar el simulador de negociació abans de començar.

Bexplus està executant una activitat perquè els usuaris obtinguin més beneficis ampliant els seus fons. Després d’ingressar 1 BTC, 2 BTC s’abonaran al vostre compte. La bonificació no es pot retirar, però es pot retirar el benefici que va generar. Una bonificació de dipòsit del 100% que ja està a punt.

Si teniu bitcoins, però primer voleu practicar amb un simulador de negociació, mentrestant podeu obtenir beneficis reals. Bexplus proporciona als seus usuaris una cartera sense riscos per gaudir-la fins a un 30% d’interès anualitzat. Tots els BTC emmagatzemats a la cartera estan molt protegits i protegits. I el nostre sistema calcularà automàticament els ingressos d’ahir diàriament i els ingressos d’ingressos d’ahir es liquidaran el primer dia del mes següent.

Seguiu Bexplus a:

Lloc web: Bitcoin Exchange: apalancament de 100 vegades

Telegrama: Contacteu amb @bexplusofficial

Apple App Store: Bexplus: beneficis de Cryptos a l’App Store

Google Play: Comerç de Bitcoin & Comerç de marges: aplicació Bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me