PR: Uniu-vos a l’ICO més esperat de l’any i obteniu el vostre bitllet al món Crypto

Després de dotze anys d’existència, era hora que el cripto es reconegués com es mereix. Pas a pas, la tecnologia blockchain es va dirigir a les institucions públiques després de conquerir venedors i entusiastes dels negocis. 

Amb tots els problemes relacionats amb els serveis bancaris, no és estrany que la gent estigui tan exagerada sobre la idea dels pagaments criptogràfics, que proporcionen als usuaris seguretat de dades i financera..

En particular, la tokenització va tenir el seu punt de mira a causa de totes les solucions que ofereixen en termes de pagaments, préstecs i vots justos. 

I per fer un pas endavant a la zona de xifratge, un equip dedicat va desenvolupar un dels tokens d’utilitat més intrigants que canviaran per sempre la nostra forma de veure el xifratge: el testimoni STC, disponible a la seva ICO dedicada des de l’1 de febrer..  

Què és un testimoni STC?

STC és el testimoni d’utilitat bàsic del fitxer Moneda estudiantil projecte blockchain: fa possible la creació de fitxes personalitzades sense coneixements tècnics sòlids.

Tenir un compte a la plataforma us permet crear:

  • Fitxes personals: actius únics lligats a un sol compte;
  • Fitxes d’inici: recursos que us ajuden a fer un pas endavant cap als vostres somnis;
  • Fitxes corporatives: actius exclusius dedicats a una sola empresa;
  • Fitxes DeFi: actius que us permeten realitzar diverses activitats bancàries sense la intervenció de tercers;
  • Tokens NFT: tokens transferibles que fan possible el canvi entre plataformes. 

Totes aquestes fitxes es valoren segons el testimoni STC i es poden utilitzar per a intercanvis, operacions i fins i tot fons col·lectius. 

Per què és especial el testimoni STC?

El que fa que la fitxa STC sigui superior a la resta de fitxes és centrar-se en les persones més importants de l’economia mundial: els estudiants. 

Són la propera generació d’empleats, que marcarà l’èxit de les empreses actuals i futures. Per donar a la gent l’oportunitat d’una educació millor, cal que els programes universitaris siguin més accessibles. 

Però no és tan fàcil. La reducció de les taxes de matrícula comportarà un pressupost més baix per permetre investigadors qualitatius, professors, programes, col·laboracions internacionals, etc.. 

Fins ara, la solució eren els préstecs bancaris. No obstant això, amb la nostra economia imprevisible, la gent va perdre la confiança en els serveis bancaris. I qui els pot culpar?

Per tant, l’equip de Student Coin va presentar una solució que descentralitza els préstecs estudiantils: el crowdfunding amb fitxes personals.

Com funciona?

El futur estudiant crea el seu testimoni personal. Aquest testimoni es posa al mercat de monedes estudiantils. Els titulars de STC compren les fitxes fins que l’estudiant rep els diners necessaris per a la matrícula. Després que l’estudiant es gradui i trobi una feina, una part del seu salari es bloquejarà per pagar el préstec. Els titulars de STC reben un pagament de beneficis cíclic per la seva participació. 

Aquest projecte està sostingut per més de 500 millors universitats a tot el món, incloent la Universitat de Harvard, la Universitat de Manchester i la Universitat de Copenhaguen.

Una manera senzilla d’obtenir els estudiants els fons necessaris per aconseguir els seus somnis. Almenys aquest és el focus principal, però aquest procés també es pot fer per a emprenedors visionaris. 

I aquesta no és l’única raó per la qual Student Coin estudia. Tenir fitxes STC dóna als usuaris la possibilitat de votar en el desenvolupament del projecte i fins i tot signar peticions si són necessàries. És tot un ecosistema creat per donar a la gent el que necessita i augmentar la utilitat de les criptomonedes.

Com es poden comprar fitxes STC?

Per obtenir les vostres fitxes STC el més aviat possible, assegureu-vos que no us en perdeu Student Coin Launchpad ICO, disponible fins al 30 d’abril. 

Tot i que va començar fa només 23 dies, l’equip ja va recaptar fitxes STC per valor de 2 milions de dòlars i va completar 35 fases.

Cada fase acabada fins ara tenia un límit màxim de 100.000 USD i el preu augmentava en 0.0002 USD amb cada recàrrega.. 

Unir-se a l’ICO no només us dóna accés a aquestes fitxes per endavant, sinó que també us proporciona recursos addicionals. 

Si recomaneu l’ICO als vostres amics i els envieu un enllaç de referència únic, podeu guanyar el 20% de l’ETH invertit per tots els vostres amics, a més del 30% de les seves compres STC. 

Els vostres amics també obtindran un 5% addicional de STC comprat.

I això és el que anomenem una activitat divertida!

Qui hi ha darrere de Student Coin?

La moneda estudiantil està avalada per un equip dedicat de 44 persones de 12 països diferents, disposats a ampliar la usabilitat de la criptografia i a crear solucions per a les necessitats del món. Entre ells, es pot trobar l’antic CTO d’IBM per a Europa, per exemple, o el president del Harvard University Club de Polònia.

A finals de 2021, l’equip planeja desenvolupar i implementar STC Exchange, STC Terminal i fins i tot una aplicació STC, a més d’enumerar el testimoni en els principals intercanvis criptogràfics.. 

Per tant, si les seves idees innovadores us van cridar l’atenció, uniu-vos a l’ICO i assegureu-vos de seguir-les a les xarxes socials per estar al dia de les seves funcions..  

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/ 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/ 

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg 

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org 

Telegrama: https://t.me/studentcoin 

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/ 

Discòrdia: https://discord.gg/Nx65dMZcMt 

Exempció de responsabilitat: Aquesta és una publicació de pagament. Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis mencionats a l’article. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me