PR: Una línia de vida per als agricultors a través de Flaming Farm

L’agricultura és una part indispensable de les nacions de tot el món, ja que proporciona una font d’aliment a tothom. El sector, però, s’enfronta a diversos xocs disruptius que afecten els agricultors i afecten la sostenibilitat de les seves empreses. La clau entre ells són els focs. Només al Regne Unit, el cost dels incendis agrícoles per als agricultors es va situar en 46,4 milions de lliures esterlines el 2018.

A mesura que es produeix un canvi climàtic global a causa de l’ús continuat de combustibles fòssils, les costoses interrupcions a l’agricultura continuen augmentant. Per fer front als costos, s’han augmentat els llistats de criptografia per ajudar a reduir les pèrdues sofertes, proporcionant als agricultors una línia de vida.

Flaming Farm Organization

El Flaming organització agrícola és una organització basada en l’agricultura que ha intentat fer front a les pèrdues dels agricultors mitjançant un llistat criptogràfic. Ho fa oferint un protocol exclusiu de cultiu de rendiment deflacionari. En fer-ho, ajuda a amortir els agricultors de les pèrdues ocasionades pels ingressos passius generats.

Orígens de Flaming Farm


Un pagès del poble anomenat Flaming Farmer es va despertar un dia i es va adonar que els cultius de tot el poble estaven en flames. El poble en si depenia en gran mesura de l’agricultura. El foc va presentar danys que poden canviar la vida, com van sentir tots els vilatans. L’agricultor va recordar un conte explicat pels seus avis sobre una situació similar, però, van tirar endavant en poder assegurar un ‘poder especial’ que ajudés a mantenir la pràctica agrícola a flotació. Aquesta inspiració va conduir a la creació de Ethereum fitxes basades.

Com utilitzar Flaming Farm

Per aïllar-se, s’espera que adquireixin els possibles agricultors GRANJA tokens als serveis d’intercanvi i afegint liquidació a Uniswap. Uniswap és un intercanvi de criptografia totalment descentralitzat que ofereix un subministrament automatitzat de liquiditat al protocol Ethereum. 

Les fitxes Flaming Farm estan disponibles en dos trams, privats o públics. Tots dos llistats es publiquen per separat i estaran disponibles a Coinmarketcap i Coingecko.

El primer serà una venda privada. Té una tapa dura de 300 ETH (monedes Ethereum). Està destinat a obtenir les primeres vendes i assaborir la profunditat del mercat en previsió de la cotització pública més gran. El llistat públic que segueix més endavant té una tapa dura de 600 ETH. Per tant, serà la cotització principal amb un logotip bloquejat de liquiditat.

El testimoni FFARM

Hi ha un total de 10.000 fitxes pre-minades presents. Cobriran el total de tots els llistats i vendes; i tindrà una taxa de combustió mínima del 2,5% per transferència, modificant-se a mesura que augmenti l’oferta. Les fitxes es distribuiran de la manera següent:

  • 4.000 fitxes per un 40% del total s’assignaran a la llista pública de 600 ETH. El límit màxim per persona s’estableix en la sintonia de 20 ETH, amb cada testimoni un preu de 0,16 ETH.
  • Es destinen 2.500 fitxes a la venda privada de 300 ETH. Representa el 25% de tots els tokens. El límit màxim individual es fixa en 30 ETH, amb un preu de 0,13 ETH per testimoni.
  • Un altre 25% o 2.500 fitxes s’assignen al programa de liquiditat Uniswap, per valor de 495 ETH. Estarà disponible dins set dies de vendes multitudinàries

També hi ha 500 (5%) fitxes d’equip i altres 500 (5%) fitxes per finançar el desenvolupament del projecte. Els dos tindran una durada de 3 mesos.

Com guanyen els agricultors i els inversors

Els desenvolupadors agrícoles en flames utilitzen un fitxer DeFi protocol, que genera rendibilitat dels actius en permetre la producció agrícola. La producció agrícola és un procés de màrqueting en què els titulars d’actius criptogràfics poden prestar les seves criptomonedes, obtenint comissions i interessos com a ingressos del procés..

Els titulars de fitxes FFARM aconsegueixen obtenir ingressos passivament sense haver de canviar, gràcies al seu aspecte de producció agrícola. Idealment per ajudar els agricultors de cultius, aquests ingressos generats en fitxes conservades serveixen per amortir-los dels xocs productius. 

Per tant, quan l’empresa agrícola té un xoc que provoca pèrdues, els ingressos agrícoles obtinguts per fitxes FFARM poden proporcionar capital als agricultors per adquirir les plàntules de la propera temporada de plantació, així com cobrir altres despeses agrícoles. També és un generador d’ingressos viable per a inversors d’altres sectors.

Avantatge de la natura deflacionista

La producció agrícola també pateix enormes riscos d’inflació gràcies a la seva estructura funcional. Les fitxes perden gradualment el seu valor amb el temps com a conseqüència d’un problema d’oferta excessiva. És a dir, s’alliberen més fitxes al llarg del temps sense que hi hagi un augment de la demanda.

Un altre problema és la sortida d’un important proveïdor de liquiditat. Com a resultat, els inversors especulatius que arriben condueixen a fortes baixades de preus que perjudiquen els que queden al mercat. D’aquesta manera, superaria el propòsit que els productors de cultius entressin al mercat agrícola de rendiment com a coixí per als xocs agrícoles, només per perdre valor significativament.

El protocol de rendiment deflacionista de Flaming Farm, entre els primers a ser llançats, té un benefici cremador de fitxes. En essència, implica l’eliminació de fitxes de la circulació pels creadors, al 2,5% al ​​principi. Es pot ajustar a mesura que augmenta l’oferta. Els riscos inflacionaris associats a l’agricultura de rendiment com a resultat d’un excés d’oferta es poden comprovar a mesura que es produeixen, garantint l’estabilitat del valor de la fitxa. 

Gràcies a un límit màxim de 30 ETH per individu, la sortida d’un important titular de liquiditat també es pot ajustar dins dels mitjans de l’equip. L’assignació de l’equip del 5% de totes les fitxes ajuda a cobrir aquest fet, així com la gravació gradual de fitxes per garantir els seus preus.

Conclusió

Tot i que l’agricultura és crucial per a totes les nacions, s’enfronta a enormes riscos que poden alterar la producció. Els portadors del pes d’aquestes repercussions són els agricultors, que pateixen enormes pèrdues d’ingressos. A causa dels canvis climàtics mundials actuals, significa que l’amortiment dels agricultors s’ha convertit en una opció molt viable per mantenir l’agricultura i l’agricultura viables..

Granja en flames els tokens ofereixen un bon negoci a ells i a altres inversors, ja que proporcionen un altre flux d’ingressos. Ho fa alhora que nega les pressions inflacionistes de la producció agrícola a través del seu protocol propi de deflació. L’organització promet estar a l’altura de l’objectiu dels seus orígens de donar a l’agricultura una línia de vida si es fa una incorporació massiva dels agricultors.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me