PR: Revisió del testimoni ABCC [AT]

El mercat de criptomonedes encara està en fase inicial, però l’adopció d’actius digitals només augmenta cada dia que passa. Actualment hi ha més de mil tokens al mercat. No obstant això, les fitxes introduïdes pels intercanvis guanyen cada vegada més popularitat.

Algunes de les mencions més destacades són Binance Coin (BNB), KuCoin Shares (KCS) i Huobi Token (HT).

El motiu de la popularitat d’aquestes fitxes és l’estabilitat que ofereixen en comparació amb altres fitxes durant els moments de tendència a la baixa del mercat. A més, a causa de la necessitat d’intercanvis criptogràfics per al comerç de fitxes i monedes, la necessitat i la popularitat d’un intercanvi impulsen encara més el valor d’un testimoni..

Token ABCC (AT): Token natiu de ABCC Exchange

ABCC Exchange (ABCC) és un intercanvi de criptomonedes emergent amb el seu testimoni natiu Token ABCC (AT).

AT és un component integral d’aquest ecosistema d’intercanvi criptogràfic. El paper que juga aquest testimoni és crear i compartir valor a la comunitat i, a més, generar consens.

El preu d’obertura de la fitxa ahir ha estat de 0,5 USD i ja ha saltat un 40 per cent, ja que els inversors van anar a aquesta fitxa de canvi.

El testimoni AT és el punt central de l’intercanvi ABCC que involucra diferents grups d’interès, inversors minoristes i institucionals, equips de projectes blockchain, mitjans de comunicació, entre d’altres. Tal com va afirmar l’equip ABCC,

“Amb l’ajut d’AT, ABCC integrarà diferents grups d’interès en una comunitat estretament integrada, descobrint i alliberant valor d’una manera robusta i sostenible”.

El testimoni actuarà com a facilitador del consens entre els grups d’interès. Per construir un consens fort i durador, els diferents participants cooperaran i intercanviaran els recursos i valoraran entre ells.

Com que un testimoni d’utilitat funciona, AT és el mitjà a través del qual les diferents parts implicades compartiran valor d’una manera oberta i convenient. D’aquesta manera, s’assegurarà que el valor flueixi perfectament a tot l’ecosistema mentre es crea més valor en el procés.

Valor per als inversors AT

En termes d’inversió, s’atorgarà un inversor AT una àmplia gamma de drets. L’intercanvi ha creat un conjunt de beneficis per als seus titulars de fitxes.

  • Els membres de l’AT rebran un 80% de la quota diària de negociació sobre la base del percentatge de participació AT de 7 dies del titular.
  • Els titulars de AT obtindran l’avantatge d’Airdrops i ABCC llançarà totes les fitxes de caramels dels projectes. L’intercanvi ja ha anunciat la seva primer a Airdrop per valor de 150.000 USDT.
  • Els membres rebran una recompensa addicional amb el 100% dels caramels rebuts dels projectes blockchain.
  • Els membres també tindran l’oportunitat de participar en la venda privada de la fitxa i les oportunitats de mineria aprovades per l’intercanvi.
  • Els membres també seran convidats a votar per la selecció de monedes amb l’objectiu d’enumerar-les mensualment. Aquí, 1 AT serà igual a 1 vot.
  • Pel que fa als membres que facin comerç a través de Trade-to Mine (ToM), podran millorar el seu poder miner mitjançant l’ús del tiquet de millora de la potència computacional d’ABCC.

Això no és tot. La companyia també té el pla de llançar un programa AT Super Miners com a part del seu comerç a mines (ToM). Seran els iniciadors de l’ecosistema AT mentre concedeixen amb una àmplia gamma de drets, com ara maquinari de mineria exclusiu i potència de càlcul millorada. Més detalls sobre el mateix es donaran a conèixer a l’agost.

A més, l’intercanvi també estarà obert per a la negociació amb usuaris d’API. Aquests usuaris optimitzaran l’experiència de negociació dels usuaris de la borsa facilitant la liquiditat.

AT comença bé

Llançat el 25 de juliol, el testimoni està a punt per entrar al mercat de criptografia. De manera primerenca, en comparació amb altres borses on els tokens augmenten a curt termini, però disminueixen a llarg termini, el valor de AT és sostenible a llarg termini. A més de votar, pel que fa al valor de l’aplicació, aquest substitut de USDT també s’utilitzarà en les apostes i les activitats de la plataforma.

A més d’això, en el pla ecològic, les institucions d’inversió, els mitjans de comunicació i els grups d’interès del projecte també els permetran arribar a un consens de superaliança.

En general, ABCC se centra a treballar amb l’equip, socis i inversors per construir un ecosistema AT saludable, robust i sostenible.

Per obtenir més informació sobre ABCC Token (AT), aneu aquí https://abcc.com/about_at

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me