PR: Memòria cau que fa que Blockchain sigui útil per a desenvolupadors i empreses

El desenvolupament de blockchain es veu com una cosa complexa i confusa quan no ho hauria de ser. Però, en estar en fase inicial, és difícil per als desenvolupadors crear aplicacions que puguin assolir l’adopció massiva en el futur.

Aquí és on Memòria cau surt a la imatge. Amb l’objectiu que “el desenvolupament de Blockchain no hagi de ser una ciència de coets”, està treballant en diversos productes i serveis que podeu tenir en funcionament en blockchain en qüestió de minuts..

Coneix la memòria cau: estigueu funcionant amb blockchain en qüestió de minuts

La memòria cau és una sèrie de projectes i un testimoni que treballa en la creació d’eines per fer blockchain fàcil i fàcil d’utilitzar tant per a desenvolupadors com per a empreses..

“La memòria cau és un testimoni i una sèrie de projectes dirigits a capacitar els desenvolupadors, les empreses inicials i els productes per adoptar fàcilment funcions de blockchain potents com ara actius, fitxes, descentralització, gestió d’identitats i molt més. En definitiva, creiem que per tenir un món més descentralitzat hem de fer que el desenvolupament, les eines i l’experiència d’usuari al voltant de la cadena de blocs siguin una opció senzilla “.

Basat en la cadena de blocs NEM, l’equip defineix la tecnologia darrere del seu projecte com “La memòria cau opera i viu dins de la plataforma de cadenes de blocs NEM. NEM opera API RESTful segures que permeten als desenvolupadors crear solucions úniques i fàcils d’utilitzar a la part superior de la plataforma. Per enviar memòria cau o fer transaccions de memòria cau, l’usuari pagarà una comissió de transacció nominal a la criptomoneda XEM. A diferència d’Ethereum, les tarifes de la cadena de blocs NEM no són variables, fiables i de baix cost ”.

Valor del testimoni de memòria cau & un equip sòlid

Pel que fa al testimoni de memòria cau, està dissenyat amb el focus en incorporar desenvolupadors, empreses, llocs web i empreses. La companyia ho aconseguiria mitjançant tres productes principals, és a dir, Blockstart, Cacheout i Devslopes.

La memòria cau és el testimoni d’utilitat que impulsarà Blockstart, una plataforma per a desenvolupadors que proporciona les eines per implementar i crear aplicacions blockchain amb facilitat. Blockstart permetrà als desenvolupadors i empreses començar a construir una xarxa blockchain en qüestió de minuts i incorrerà en tarifes de memòria cau. Per tal de donar suport al desenvolupament d’aquesta plataforma per a desenvolupadors, Cacheout s’ha creat per ser un ecosistema, lloc web i plataforma dissenyats per generar preguntes i respostes de qualitat per a programació i preguntes tecnològiques rellevants per als membres de la comunitat Blockstart. Devslopes tindrà formació per a desenvolupadors on es pot accedir a alguns continguts exclusius a través de la memòria cau i continuarà servint d’incubadora per a les properes superestrelles de blockchain.

El projecte compta amb un sòlid equip de 9 persones, des de 2015 construeixen aplicacions per a consumidors i desenvolupadors i han ensenyat a més de 300.000 estudiants a tot el món com codificar a Devslopes. Tots els membres de l’equip eren antics estudiants de Devslopes i les seves plataformes s’estan construint per ser impulsades per l’ús i l’activitat dels desenvolupadors i seran utilitzades extensament per la comunitat Devslopes existent..

L’equip diu,

“Fem les coses complexes senzilles. Ara ho fem per blockchain “.

La història de l’equip, un historial d’establiment i assoliment d’objectius i la creació de productes i serveis que siguin utilitzables i fàcils d’entendre, són els punts forts d’aquest projecte. La memòria cau ja està en circulació i es pot utilitzar per comprar cursos a www.devslopes.com. Actualment, l’equip col·labora amb Pearson Vue i Blockchain Training Alliance per ajudar a produir exàmens i certificacions relacionats amb Blockchain a tot el món.

Els plans de futur de Cache

La plataforma i els sistemes Devslopes han estat actius i amb èxit durant els darrers 2 anys, donant suport i creant la seva base d’usuaris. A més, Blockstart s’està construint actualment i Cacheout es troba en les primeres etapes del desenvolupament del producte.

Quant als plans de futur, diu l’equip;

“Continuarem creant i llançant simultàniament la nostra xarxa pública de cadenes de blocs on els desenvolupadors puguin crear productes i serveis per una tarifa de memòria cau. Poc després començarem el desenvolupament de Cacheout i continuarem creixent i produint contingut per a Devslopes Learn to Code per a la generació de clients potencials de Blockstart i Cacheout “.

En una recent publicació al bloc, l’equip va assenyalar que, a causa de l’ús únic del testimoni de memòria cau dins de la comunitat de desenvolupadors de Blockstart, el testimoni quedarà aïllat de la tendència de preus de ‘velocitat de token’ que afecta moltes plataformes de cadenes de blocs tokenitzades. Les participacions dels desenvolupadors en el testimoni de memòria cau són efectivament dipòsits per crear dins de l’ecosistema Blockstart. Aquesta participació dóna suport a l’ecosistema i minimitza les frustrants despeses financeres i tecnològiques del desenvolupament de blockchain.

La memòria cau ha començat a crear SDK per a iOS, Android i Unity per posar en marxa els desenvolupadors, a més de desplegar el seu MVP per a Blockstart (B2B), on les empreses i les startups funcionen a les seves pròpies xarxes blockchain en qüestió de minuts. La memòria cau està creada des del principi per donar suport i celebrar als desenvolupadors, i aquest propòsit centrat ha donat lloc a un potent conjunt de tecnologies que potenciaran el desenvolupament de la propera generació de programari descentralitzat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me