PR: India Dapp Fest Recaps – Conferència Blockchain amb gran èxit a l’Índia

Creiem que “Sols som una gota – Junts som un oceà” – I sí, la nostra última conferència sobre blockchain, India Dapp Fest ’19 a Silicon Valley de l’Índia, va ser un gran èxit i no hauria estat possible sense el suport i la cooperació dels nostres patrocinadors, socis de mitjans de comunicació, socis de divulgació, desenvolupadors, públic i tota la comunitat que van marcar amb entusiasme la seva presència al recinte. 

MOLTES GRÀCIES, TOTS, PER FER QUE AQUEST ESDEVENIMENT SIGUI UN ÈXIT! 

Si encara us pregunteu què India Dapp Fest es tractava de tot, us suggerim que navegueu per “India Dapp Fest o Blockchained India” a Google o al quadre de cerca de qualsevol motor de cerca; us sorprendrà veure com una comunitat blockchain va organitzar una de les conferències blockchain més grans d’Àsia durant el juny de 2019. 

Organitzador i Quick Glimpse! 

Organitzat per Blocumen Studios i alimentat per Índia Blockchained, India Dapp Fest va ser una conferència visionària de cinc dies per part de molts entusiastes de la cadena de blocs i criptografia, professionals, desenvolupadors, defensors de criptografia, startups de cadenes de blocs i experts a l’Índia. L’esdeveniment va ser seguit per roadshows a nivell nacional, realitzats a les principals ciutats de l’Índia per sensibilitzar sobre les tendències emergents i recollir opinions i veus de blockchain & defensors de criptografia del país. Amb la intenció de preparar posteriorment un esborrany d’informe de regulació compatible amb blockchain i presentar-lo als legisladors del país. A més, l’esdeveniment va representar alguns dels brillants cervells que hi ha darrere dels innovadors productes basats en la tecnologia blockchain i es va estrenar com a plataforma per al hackathon blockchain i un podi perfecte per llançar la seva propera gran idea en l’espai blockchain.. 

A més, va ser una tarima ideal perquè les ments excel·lents fossin Draper University Hero, el programa d’acceleració d’emprenedoria de Silicon Valley.! 

Recapitulació de Five Days of India Dapp Fest’19; 

Es creia que aquesta conferència era una de les conferències més grans de l’Índia l’any 2019, ja que l’esdeveniment inicialment comptava amb 3 dies de taller interactiu & hackathon en què Matic Network (el famós projecte de blockchain va recaptar fons de Binance IEO i va cridar l’atenció de Coinbase Ventures), Algorand, una empresa de tecnologia de cadenes de blocs i tecnologia sense permís i de prova de participació i Chain Security (una empresa de seguretat de blockchain) van ser protagonistes interactuar amb els participants, guiar-los, orientar-los i jutjar-los per a la selecció per procedir a la sessió de presentació del projecte. Més tard, els darrers dos dies de la festa es van centrar en la conferència de blockchain amb algunes xerrades sorprenents, panells interessants, sessions de presentació i, finalment, el llançament de l’esperat informe de recomanacions reguladores sobre blockchain de l’Índia. 

IDF

Amb els dedicats tres dies de taller i hackathon de l’11 al 13 de juny, organitzats a l’espai de col·laboració IndiQube Alpha Building a Bangalore, mentors & els jutges van finalitzar vuit participants als quals se’ls va oferir l’oportunitat de presentar-se a la sessió final davant d’inversors i jutges. Més tard, la conferència centrada va tenir lloc durant dos dies del 14 al 15 de juny al LaliT Ashok Bangalore amb la introducció d’organitzadors i esperit darrere de tota la idea: els estudis Blocumen i Blockchained India per part de l’empresari dinàmic i heroi de la Draper University, Akshay Aggarwal.. 

14 de juny, dia 1 de la conferència India Dapp Fest’19

L’escenari es va obrir amb una sorprenent xerrada del director de Nitin Gaur, Digital Assets WW, IBM sobre ‘The Global Landscape of Digital Assets’, que va parlar sobre com IBM s’està dirigint a explorar més en l’ecosistema blockchain i com haurien de crear altres empreses el seu punt de referència en el paisatge global amb tecnologia blockchain.  

Més tard, es va organitzar un excel·lent panell amb el moderador David Casey -CEO de NuMundo sobre un tema sorprenent ‘Ecosistemes descentralitzats al voltant del món’, on van intervenir Anderson Tan – CEO i fundador d’Alfa Omega Capital, Anna Melton -Fundador – Decentralized Ventures, Sr.Akshay Aggarwal fundador de Blockchained India. 

IDF

Aleshores, un altre panell va entusiasmar el nostre públic entusiasta de la cadena de blocs que es va centrar en el fantàstic tema: “Accés & Control on the Blockchain: Public, Private and Consortium Models ”moderat per Sam Noble CTO – EOS Dublin, Ravi Chandrasekaran – Practice Partner – Blockchain a Wipro Technologies, Gokul Alex – Director associat, PwC. L’emportant clau d’aquest panell va ser el funcionament de la cadena de blocs privada i pública i del consorci i els casos d’ús d’aquests models.. 

I després, l’etapa es va omplir de popularitat per Matic Network i de com els empresaris indis van recaptar amb èxit fons de l’intercanvi criptogràfic més gran, l’IEO de Binance, també finançat per Coinbase Ventures, empresa d’inversió de Cripto Exchange. Sr. Sandeep Nailwal, cofundador & COO de Matic Network es va dirigir al públic amb el seu èxit de llançament de Matic Network amb altres ments brillants de l’Índia. Va parlar de “Building to Scale: Side Chain Solutions”, que va ser una de les xerrades inspiradores que el públic ha experimentat mai. 

IDF

Abans d’una bonica hora de dinar, el públic va gaudir de dues xerrades increïbles més: primera xerrada del fundador del senyor Subbu Jois, Aurigraph.io sobre ‘Criptografia quàntica & Protocols per al futur ’, i un altre de Kumar Anirudha membre del comitè de direcció de l’IOTA sobre pagaments universals a la cadena de blocs. 

En el seu panell sobre criptografia quàntica, el senyor Subbu Jois diu que “el món s’està allunyant de la base de dades centralitzada i de les aplicacions i el maneig de dades”, cosa que dóna a entendre per què l’ecosistema descentralitzat ha de ser essencial per al nostre futur. 

Mentrestant, els nostres socis de mitjans i socis de divulgació no podia esperar ni un segon per parlar amb els nostres altaveus i entrevistar-los per aparèixer al seu lloc web. Naimish, de CoinCrunchIndia, va entrevistar Sam Noble, CTO d’EOS Blockchain, mentre que Nidhi Kolhapur de Coinpedia va captar ràpidament les idees de Nitin Gaur, IBM Blockchain. A més, Shrikanth de Blockmanity.com i Shiv de Crypto Conversation es van asseure a discutir el pla present i futur d’Algorand amb l’ambaixador de la seva marca, Gokul Alex.. 

Mentre es va organitzar Lunchtime per gaudir de menjar deliciós, el nostre públic no va esperar ni un minut per crear xarxes i es va presentar a altaveus i dignataris de l’espai blockchain a les FDI.

IDF

El públic, els ponents i l’equip de les FDI tornen a escoltar experts sobre un altre tema més interessant: “Unicorns of Blockchain: massa d’hora?”, Que va rebre l’atenció d’empresaris de blockchain del país i fundadors d’empreses d’inici. El panell va ser moderat per Amrit de Headstart amb els ponents Brij Bhasin de Money Single, Manish Singhal i Anderson Tan d’Alpha Omega Capital. El tauler va destacar què es necessita perquè una empresa blockchain sigui un unicorn i què va fer que el projecte blockchain es proposés des del món. Mentre abordava les preguntes, el capitalista de risc i empresari filipí Anderson Tan d’Alpha Omega Capital assenyala que; 

  •   El moment ha de ser correcte
  •   Equip estrella del rock
  •   Gran Visió 
  •   Model de negoci en funcionament 
  •   Requisits de finançament

IDF

Moltes altres xerrades i taules interessants dels esdeveniments van ser ‘Rising Stars of Crypto & el camí per endavant, que presentava pocs noms més importants de la criptografia & indústria blockchain, inclòs: CEO i fundador de Yeshu Agarwal, Traden, cofundador de Sumit Gupta & Conseller delegat, CoinDCX, conseller delegat i cofundador d’Abhinav Ramesh, Murmur DApp, cofundador d’Edul Patel a Mudrex.com (YCombinator W2019), panell sobre el futur del treball, del cofundador de Rishi Das & President, IndiQube, David Casey, CEO de NuMundo, Jessica Zartler Blockchain Anthropologist.

El primer dia va acabar amb la “Draper University Pitch Competition”, jutjada pel director general d’Akshay Aggarwal, Blocumen Studios, ambaixador d’alumnes, Draper University, director general i fundador d’Anderson Tan, Alpha Omega Capital, expert en empresaris i blockchain de Saurabh Arora, i director de Nitin Gaur, Digital Actius WW, IBM. 

IDF

15 de juny, dia 2 de la conferència India Dapp Fest’19 

L’energia encara estava a punt .. !!! Amb l’enorme èxit de la conferència del primer dia, tots ens vam emocionar i vam carregar-nos per dos per marcar aquest esdeveniment com la conferència blockchain més gran d’Àsia.. 

IDF

Així doncs, el dia 2 de la conferència India Dapp Fest va començar amb Guarding Smart Contracts del Sr. Jitendra Chittoda de Chain Security, que també va interactuar amb el públic i va resoldre que les seves consultes giraven al voltant de la seguretat, el contracte intel·ligent i la cadena de blocs.. 

Després es va continuar amb un emocionant panell sobre “Bloqueig de dades a la cadena de blocs”, amb els altaveus Nilesh Trivedi de Clear Tax, Amol Kulkarni d’Intel, Jitendra Chittoda de Chain security – Moderat per Anirudha d’Acyclic Labs. 

Després d’una sessió fantàstica, el públic esperava amb ganes d’escoltar la doctora Ajai Garg, que dirigeix ​​el Departament de Seguretat Cibernètica de la Corporació Internacional i Startup Innovation, MeitY, del Govern de l’Índia. Va parlar de les seves opinions sobre la tecnologia blockchain, els problemes al voltant d’aquesta tecnologia emergent i com resoldre’ls.

 A la seva xerrada afegeix; 

El problema més important que solucionarà blockchain és fer-vos propietari de les dades i ajudar-vos a obtenir ingressos. Va seguir afegint; “La necessitat de nosaltres (de blockchain) és més gran que la d’Occident”. “El jove d’avui no està preparat per tenir una qualitat de vida de grau B”.

Després d’una fascinant xerrada d’Ajai Garg, Gnana Lakshmi, cap de tecnologia de Trustlin i membre del lideratge de Women Who Code, va omplir l’esperit d’èxit de les dones i va parlar de Transcending the Binary citant Women Who Code. Després de la seva ràpida xerrada, es va organitzar el panell més atractiu que potser és l’essència de l’espai blockchain actual. 

També es va organitzar un panell sobre “Dones a Blockchain” per debatre sobre la diversitat, inspirar a més dones a entrar a l’espai blockchain i quines oportunitats professionals poden optar. El panell va ser moderat pel responsable de marca de India Dapp Fest & periodista criptogràfic independent Tabassum amb ponents Gnana Lakshmi Directora Tecnològica, TrustIn, Anna Melton Soci Director & Fundador de Decentralized Ventures i Jessica Zartler, antropòloga de Blockchain. 

Més tard, els pioners indis de la cadena de blocs van encapçalar un nou panell titulat “El paisatge de la cadena de blocs a l’Índia”, amb els ponents Aanchal Thakur – Soci de DayOrg Consulting Group, Anirudh Rastogi – Fundador de la Llei Ikigai, Sunil Aggarwal de TalentSprint, Akshay Aggarwal, moderat per Vishal Krishna de la teva història.

Idf

Després de la taula de debat més interactiva, una refrescant xerrada de Sunil Aggarwal va discutir “Política espiritual dels aspirants a la cadena de blocs” i va aportar idees fascinants; 

“Tenir por de la millor manera de governar amb eficàcia. L’autèntica essència del blockchain prové de ser sense por. Recordeu, blockchain no és només una tecnologia, sinó una filosofia ”.

A més, va parlar de diners i punts basats en el deute; 

“El meu avi guanyava 50 rupies al mes amb 7 fills i era una classe mitjana. El meu pare en guanyava 500, tenia quatre fills i ell era de classe mitjana. Jo guanyava 50000 al mes i la meva dona guanyava i tenim un fill. Tot i així, som una classe mitjana “.

Llançament de l’esborrany de l’informe normatiu de Blockchain-Friendly 

A més, aquest va ser el dia en què l’equip Blockchained (India Dapp Fest Organizer) va llançar l’esborrany de l’informe de política reguladora i l’equip va compartir diapositives descriptives, que representaven l’observació nacional sobre blockchain i el que realment era el blockchain indi & necessitats de la comunitat criptogràfica de l’Índia en la indústria criptogràfica. L’informe es va reunir després de la participació de més de 400 persones i va donar la seva opinió sobre les regulacions criptogràfiques amb un 33% d’empresaris, un 32% professionals de les tecnologies de la informació, un 21,70% entusiasta de Blockchain, un 8,60% estudiant / intern, un 6,50% investigador, un 3,70% inversor, un 0,70% advocats, i el 0,30% de periodistes. 

L’informe es va recollir majoritàriament a Bangalore, Hyderabad, Bombai i Delhi, on hi havia blockchain & comunitat de criptografia de Bombai & Hyderabad va ser més alt per donar una resposta i després el van seguir Bangalore i Delhi. Amb l’observació de l’informe col·lectiu de les quatre principals ciutats de l’Índia, el senyor Anirudh Rastogi, soci de la llei Ikigai, va pujar a l’escenari i va parlar de les recomanacions perquè el govern regulés les criptomonedes. A la seva xerrada, afegeix; 

“El govern ha de canviar l’enfocament cap a la regulació de les criptomonedes” assenyalant que els reguladors són “sobrevaloració del risc i infravaloració del potencial”. 

Continua afegint actualització de Sandbox regulatori que recentment havia eliminat productes criptogràfics, inclosos actius criptogràfics, ICO, serveis de màrqueting en cadena i qualsevol producte d’aquest tipus, mentre que mantenia una nota segura sobre la tecnologia emergent, inclosa la cadena de blocs. Quant al concurs similar, afegeix;

L’autoregulació i la corregulació poden fer un millor treball en la regulació de tecnologies emergents ràpidament. L’oportunitat de Sandbox és una oportunitat perduda. 

A més de l’esborrany de l’informe, l’esdeveniment del segon dia va acabar amb la presentació del premi a la finalització de la parcel·la de la Draper University. 

Altres aspectes destacats de l’esdeveniment van ser ‘Descentralització conscient, xerrada de Jessica Zatler, taula rodona excepcional sobre“ Surf criptogràfic: com muntar les onades ”a càrrec del cofundador de Neeraj Khandelwal & CTO, CoinDCX, conseller delegat i cofundador d’Abhinav Ramesh, Murmur Dapp, conseller delegat i fundador de Sainath Gupta, Prime, un altre excel·lent panell sobre “The Enterprise Diaries, lessons to Iterate On” de quatre dignataris: Prem Kumar de PwC, Amol Kulkarni d’Intel , Ram Gullamuddi de Zagg Protocol – moderat per Vipul de NassComm. 

Embolicar!

I després vam acabar la conferència de blockchain més gran de l’Índia amb una sessió de xarxa i gràcies. 

Agraïm de tot cor a tots els que van fer d’aquest esdeveniment un èxit enorme i aviat tornarem a posar-nos al dia i esperem que el govern de l’Índia també tingui en compte la veu col·lectiva del blockchain & professionals de la criptografia abans de formular regles / polítiques reguladores entorn de la criptografia & tecnologia blockchain per a ciutadans de l’Índia. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me