PR: 100x Bitcoin Leverage Trading: presentació de la plataforma PrimeXBT.

PrimeXBT, una nova plataforma de negociació de criptomonedes de quarta generació que ofereix el conjunt d’eines de funcionalitat més potent per als comerciants del mercat, llançarà la setmana vinent una llista d’espera amb més energia de més de 125.000 primers adoptants.

Des del llançament de PrimeXBT del 4 de febrer, inicialment hi haurà 5 parells de criptomonedes amb la major liquiditat proporcionada als usuaris: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD i EOS / USD. El més important és que es proporcionarà un apalancament (o marge) 100 vegades en tots els actius digitals disponibles des del primer dia.

Amb el pas del temps s’afegiran parells addicionals, però començant per un nombre limitat de criptomonedes més populars, on es mitigaran problemes com ara “pump and dumps” i “51% d’atacs “..

Plataforma de negociació de criptomonedes Primexbt amb un apalancament de 100 vegades


9 raons per operar a la plataforma PrimeXBT

Tot i que moltes de les plataformes que connecten els comerciants amb actius criptogràfics consisteixen només en un conjunt reduït d’eines, PrimeXBT incorpora una àmplia gamma de funcions i tipus de comandes, cosa que permet als usuaris principiants i experimentats executar estratègies comercials avançades amb relativa facilitat. La plataforma PrimeXBT està establint un llistó elevat per a la indústria i aquí teniu els motius pels quals hauríeu de plantejar-vos d’obrir el vostre compte de negociació personal.

 • Apalancament de 100 vegades per a Bitcoin, Ethereum, Litecoin i altres

L’apalancament és una característica clau d’una plataforma de negociació PrimeXBT i pot ser una eina poderosa per a un comerciant. Qualsevol pot utilitzar-lo per aprofitar moviments de preus relativament petits i per fer créixer el capital més ràpidament.

PrimeXBT ofereix les ràtios d’apalancament més elevades (fins a 100 vegades) al mercat de criptomonedes, proporcionant als usuaris oportunitats per augmentar enormement la rendibilitat d’estratègies comercials reeixides i operar amb volums significativament més grans del possible sense aquest apalancament.

 • Crypto-Assets de venda curta

Al llarg dels mercats baixistes i períodes de caiguda de preus, les plataformes de negociació que no proporcionen la possibilitat de reduir determinats actius (per exemple, Bitcoin) impedeixen als usuaris obtenir beneficis durant aquests períodes.

PrimeXBT proporciona els mecanismes necessaris perquè els comerciants puguin escurçar-se contra les criptomonedes i treure profit de les disminucions de preus i dels augments.

 • Liquiditat agregada de 12 proveïdors

Es redueix la caiguda i la incapacitat de crear posicions efectives a causa dels volums més baixos combinant la liquiditat d’altres 12 borses líders. Això proporciona la possibilitat d’executar amb precisió les estratègies comercials, alhora que s’aconsegueixen preus d’entrada al mercat ideals i garanteix que es poden fer operacions de qualsevol mida a PrimeXBT.

 • Tipus de comandes múltiples

PrimeXBT proporciona cinc tipus de comandes disponibles per als usuaris: ordres Market, Limit, Stop, OCO i Protection. Les ordres de protecció són especialment adequades per a principiants i s’executen si el preu es mou contra una posició existent, protegint-se eficaçment de les pèrdues potencials.

 • Mesures de seguretat sofisticades

El resum de contrasenyes criptogràfiques, l’emmagatzematge en fred d’actius, la protecció DDOS i l’autenticació de dos factors són de sèrie en tots els comptes comercials PrimeXBT, cosa que garanteix que hi hagi protocols de seguretat líders en el mercat per a tots els usuaris.

Prime XBT implementa una protecció addicional dels fons dels clients en forma de procediment de llista blanca forçada per retirar adreces.

Aquest procediment es realitza per tal de garantir el vostre dipòsit. Si els atacants aconsegueixen obtenir d’alguna manera el vostre nom d’usuari i contrasenya del vostre compte personal a Prime XBT, no podran retirar fons a una adreça BTC que no hàgiu confirmat.

 • No KYC: registre senzill en menys d’un minut

La càrrega de l’aprovació KYC s’elimina a PrimeXBT, cosa que permet la creació de comptes de forma anònima i accelerada. El registre i el comerç només requereixen la verificació d’una adreça de correu electrònic, cosa que permet el comerç de criptomonedes realment anònim.

En suprimir els requisits de KYC i racionalitzar el procés de registre del compte, PrimeXBT permet als comerciants de tot el món dispersos a tot el món configurar de forma ràpida i senzilla un compte i començar a accedir als mercats de criptomonedes..

 • Accés mòbil per a iOS i Android

El comerç es pot gestionar des de qualsevol lloc amb les aplicacions mòbils natives per a iOS i Android de PrimeXBT. Connecteu-vos al vostre compte comercial mitjançant l’aplicació PrimeXBT, per obrir i tancar posicions, gestionar els ingressos i les retirades des del vostre telèfon, en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

 • Finançament mitjançant targeta de crèdit o altres criptomonedes

PrimeXBT ha implementat la integració necessària, que permet a tots els usuaris comprar Bitcoin amb la targeta de crèdit o canviar qualsevol altra criptomoneda i dipositar-lo directament a la seva adreça Bitcoin a PrimeXBT.

 • Pagaments fins a 10 vegades més alts amb el programa de referència PrimeXBT

En registrar-se al Programa de referència, els usuaris poden gaudir de les taxes de pagament més altes per a referències i inscripcions de la indústria. PrimeXBT proporciona un sistema de referència de diversos nivells, que permet als usuaris guanyar significativament més que altres programes de referència de criptomonedes.

Inscripció, finançament i negociació

El procés d’inscripció, finançament d’un compte de negociació i començar a cotitzar a PrimeXBT no podria ser més fàcil. Un ampli pensament i planificació han entrat a la interfície d’usuari de la plataforma, amb l’objectiu de proporcionar un sistema potent però senzill per optimitzar i executar estratègies comercials d’èxit basades en criptomonedes..

Inscripció:

El procés de registre de PrimeXBT s’ha dissenyat per simplificar-se i requereix només la verificació d’una adreça de correu electrònic per poder dipositar i començar a negociar.

La verificació KYC no és necessària per utilitzar PrimeXBT, i les dades personals com el nom, l’adreça i els números de telèfon també s’eliminen del procés de registre per garantir l’anonimat i facilitar la simplicitat en registrar-se.

Un cop s’hagi proporcionat una adreça de correu electrònic, proporcioneu una contrasenya per al compte i accepteu les condicions del servei. Després de la verificació de l’adreça de correu electrònic, els usuaris poden accedir al seu compte i finançar-lo per operar.

Finançament:

Dins del tauler del compte, la secció “Dipòsits” es pot veure clarament a l’esquerra de la pàgina. Un cop a la secció Dipòsits, una adreça de finançament de Bitcoin assignada automàticament serà visible al vostre compte.

 

Tant l’adreça de la cartera de dipòsit de Bitcoin com un codi QR que representa aquesta cartera es poden trobar a la secció Dipòsits i, un cop s’hagi realitzat un dipòsit a la cadena de blocs de Bitcoin, es reflectirà al vostre compte..

No hi ha comissions sobre dipòsits realitzats a PrimeXBT, tot i que hi ha un import mínim de dipòsit de 0,001 BTC.

Si voleu utilitzar altres mètodes de dipòsit en lloc de fer un ingrés directe de Bitcoin, el giny de pagament es pot trobar a la pestanya “Dipòsits alternatius” de la secció Dipòsits.

Negociació

Hi ha un procés de 3 passos per poder operar a PrimeXBT:

 1. Feu un ingrés al vostre compte per finançar les vostres operacions.

 2. Un cop el vostre compte estigui finançat amb Bitcoin, transfereix-lo al vostre compte de negociació.
 3. Comenceu a operar fent clic a la pestanya “Comerç” al tauler del compte.

El resum del compte es troba a l’extrem superior dret del tauler i proporciona informació important, com ara saldos, recursos propis, pèrdues i guanys no realitzats, marge usat, marge disponible i percentatge de marge disponible.

Les operacions es poden fer des de: a) El widget de llista de seguiment, b) El widget de gràfics, i c) El widget de Dashboard.

Un cop s’ha realitzat una operació, es pot utilitzar fàcilment el Giny Posicions per fer un seguiment i modificar totes les posicions actuals. La comanda també es pot ajustar al widget de comandes, cosa que permet substituir una comanda per una altra.

Dia de llançament de PrimeXBT: 4 de febrer

Després de mesos de desenvolupament i preparació, PrimeXBT està preparat per revolucionar la manera com els comerciants centrats en criptomonedes interactuen amb els mercats..  

Amb molta expectació, la llista d’espera per obtenir el primer accés a la plataforma ha arribat a més de 125.000 usuaris de tot el món i continua creixent cada dia abans del dia del llançament.  

Si voleu formar part de l’esdeveniment de llançament de PrimeXBT i unir-vos a la llista d’espera, podeu registrar-vos a https://PrimeXBT.com/comingsoon.  Per obtenir més informació sobre PrimeXBT i les potents funcions disponibles a la plataforma, consulteu https://PrimeXBT.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me