Obtenció d’establecoins reals USDQ i KRWQ: s’està desenvolupant l’ecosistema de les stablecoines Q DAO en contrapès a Scammy Tether de BitFinex. Canvieu-los tots a BTCNEXT.io

Nick Krash és arquitecte de Blockchain a Platinum Q DAO Engineering. En aquest article, comparteix la naturalesa única de USDQ / KRWQ, una empresa estable que el seu equip està ajudant a desenvolupar. Abans de la seva carrera, Nick va participar amb èxit en diversos projectes de desenvolupament de programari per als principals bancs europeus i asiàtics. USDQ / KRWQ aprofita una pila de noves tecnologies, entre les quals hi ha capacitats predictives, estabilització algorítmica i incentius de la comunitat. Ben aviat hi haurà monedes estables encara més recolzades: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ sota la marca Q DAO. Seguiu llegint per obtenir informació sobre què fa que USDQ / KRWQ sigui tan únic. A més, KRWQ, una moneda estable fixada al Won coreà, s’adjuntarà a la família Q DAO. Això no només tindrà un gran impacte en el mercat coreà local, sinó també en tota la regió asiàtica. Es comercialitzarà com altres fitxes ERC-20 en borses com BTCNEXT.

Consulteu els procediments per registrar-vos i obtenir préstecs

En aquest article, compartiré els processos que experimenten els usuaris per registrar-se al sistema i obtenir préstecs, garantint Bitcoins. El nostre equip de desenvolupament de PLATINUM Q DAO ENGINEERING s’ha centrat a oferir alta seguretat i facilitat d’ús perquè qualsevol usuari pugui començar a accedir Q DAO sense cap problema.

Treballant en equip, estem buscant moltes solucions competitius per a components concrets. I és molt possible que l’arquitectura del sistema experimenti canvis importants en un futur proper. Això vol dir que el que veieu en aquest article pot ser que no sigui rellevant d’aquí a un parell de mesos. El nostre projecte està en procés de treball, de manera que, tot i que ja veiem contorns de l’arquitectura del sistema, encara deixem un munt d’espai per a canvis possibles.

Abans d’examinar aquests processos, vull donar una visió general del funcionament intern de Q DAO.

La figura 1 mostra els mòduls principals de Q DAO com a rectangles grocs. Les fletxes s’utilitzen per identificar possibles interaccions entre mòduls individuals.

figura 1

Les interaccions entre els usuaris i el sistema estan controlades pel mòdul “Panell web del client”, que és un component extern que s’utilitza com a interfície d’usuari. El mòdul “dApp p2p network” és un altre bloc extern, controlat a través del consens de xarxes neuronals. Aquests mòduls s’utilitzen junts com a barrera entre les cadenes de blocs externes de la part descentralitzada del sistema.

M’agradaria cridar la vostra atenció sobre el fet que totes les accions dels usuaris passen pel mòdul de seguretat, que s’utilitza per garantir la integritat de la cadena local. Utilitzo el terme “Cadena local” per identificar un llibre major distribuït que s’utilitza per registrar els canvis en els estats de les transaccions al sistema.

En dissenyar el sistema, vam veure la necessitat d’implementar aquesta solució per permetre la verificació de les interaccions entre les cadenes de blocs Bitcoin i Ethereum. Al mateix temps, utilitzem la cadena local per dur a terme interaccions entre la nostra aplicació Q Box, operacions per extraure el testimoni i “compartir coneixements i experiències” entre diferents agents de la xarxa neuronal de presa de decisions..

Utilitzem mòduls d’integració de nodes BTC i ETH Node Integration com a interfícies amb cadenes de blocs externes. S’utilitza un oient per proporcionar dades externes al sistema. I Notify serveix per notificar components externs sobre els canvis que es produeixen al sistema intern.

Crec que això hauria de servir com una bona descripció introductòria per a qualsevol persona que vulgui obtenir més informació sobre les solucions tècniques subjacents a Q DAO. I ara analitzem més a fons com es registren realment els usuaris i creen els contractes garantits dins del sistema.

Registre d’usuari nou

Per registrar-se, el sistema requereix la realització de les accions següents:


  1. Creació d’una cartera BTC única, dissenyada amb la funció de múltiples signatures activada
  1. Verificació de dades personals de l’usuari (correu electrònic, nom d’usuari). És important destacar que utilitzem aquesta informació exclusivament per a notificacions ràpides als usuaris sempre que es produeixin esdeveniments d’emergència (per exemple, la necessitat d’actuar per evitar l’imminent esdeveniment de liquidació). Podríem haver creat el sistema com a totalment anònim, però només volem que els usuaris rebin notificacions oportunes.
  1. Creació de la cartera que s’utilitzarà per emmagatzemar tokens (que és necessària per simplificar la interfície d’usuari d’acord amb les solucions d’ús tradicional que ja existeixen al mercat. Ens assegurem que els usuaris puguin especificar les seves carteres i autoritzar-les al sistema mitjançant Metamask).

Com podeu veure, el procés de registre que fem servir és bastant senzill i elegant. Mentrestant, per assegurar una resistència suficient contra atacs potencials, dissenyem el sistema, de manera que tots els conjunts de claus siguin sempre únics. A més, hem dissenyat el sistema perquè cada mòdul utilitzi un principi de xifratge únic.

Subministrament de préstecs als usuaris

La figura 2 presenta una representació esquemàtica de les interaccions entre els mòduls del sistema que es produeixen en la transacció de l’usuari per transferir bitcoins a la cartera BTC.

Figura 2

M’agradaria descriure aquest procés pas a pas perquè pugueu entendre completament tots els processos i interaccions subjacents. Utilitzo els símbols [] per identificar el número de comanda de la signatura.

Etapes per a l’emissió de préstecs

Aquí teniu un breu resum dels escenaris que hem dissenyat:

  1. L’usuari transfereix els fons a l’adreça BTC, que es va generar amb aquesta finalitat i que admet la funció de signatura múltiple.
  1. L’usuari interactua amb la interfície especial on ha de triar els paràmetres, la mida i el tipus d’interès del préstec que vol obtenir. En finalitzar aquest pas, l’usuari col·loca la seva signatura a sota del nou registre, introduït a la cadena local.
  1. El mòdul “Integració de nodes BTC” s’utilitza per verificar la suficiència i la validesa dels fons de les dades especificades. En acabar, el mòdul col·loca la seva signatura a sota del nou registre, introduït a la cadena local.
  1. El mòdul Listener verifica que la informació especificada és vàlida i està d’acord amb les condicions actuals del mercat, alhora que verifica la validesa dels paràmetres de liquidació i les dades sobre les condicions actuals del mercat, especificades al registre dins de la cadena local. En acabar, el mòdul col·loca la seva signatura a sota del nou registre, introduït a la cadena local.
  1. El mòdul de seguretat verifica la integritat de la cadena local i col·loca la seva signatura a sota del nou registre, introduït a la cadena local.
  2. El mòdul d’integració de nodes ETH verifica la validesa de l’adreça especificada i la suficiència dels fons (que utilitzem per pagar gasolina) a l’adreça tècnica, que s’utilitzarà per extraure USDQ / KRWQ. El mòdul col·loca la seva signatura a sota del nou registre, entra a la cadena local i després procedeix a encunyar les fitxes.

He intentat descriure totes les etapes clau dels procediments per registrar nous usuaris i crear la garantia. Els hem dissenyat basant-nos en les millors pràctiques de seguretat, optimització i temps d’execució.

penso que Q DAO guanyarà popularitat entre la comunitat de criptografia més àmplia, atret per la interfície intuïtiva i senzilla i les solucions subjacents elaborades per a seguretat i robustesa. Dono la benvinguda a les vostres preguntes als comentaris que hi ha a continuació i us complau ajudar-vos a entendre millor el nostre sistema.

Postfaci

Potser heu sentit a parlar del projecte MAKER DAO i el seu DAI?

Vull elogiar aquests nois: són els primers a crear una moneda estable descentralitzada.

Ocupem un honorable segon lloc en aquesta cursa i, bàsicament, ens vam inspirar en les tecnologies de DAI de MAKER.

Algunes funcionalitats de Q DAO són ​​similars a MAKER DAO, de manera que vam decidir utilitzar la terminologia de Maker perquè creiem que les seves tecnologies haurien de ser una referència per crear monedes estables descentralitzades..

Per què fem servir BTC com a garantia? 1) Bitcoin és un recurs digital més líquid 2) tenim molts amics que són grans propietaris de Bitcoin (balenes BTC) o comerciants de Bitcoin OTC.

Esperem que fins i tot nois tan grans com els germans Winklevoss (Cameron Winklevoss i Tyler Winklevoss) comencin a utilitzar Q DAO. Tenen molts bitcoins, però no el volen vendre. Per tant, si necessiten diners, poden empenyorar els seus bitcoins a Q DAO i obtenir immediatament USDQ / KRWQ.

Per què hem creat Q DAO basat en contractes intel·ligents Ether, però no Tron (de Justin Sun) i no EOS (de Daniel Larimer)?

Als nostres enginyers genials els encanta ETHEREUM a causa de l’adopció massiva d’aquesta cadena de blocs, també respectem l’enfocament de Vitalik Buterin (el vam conèixer algunes vegades). Potser en el futur considerem utilitzar TRON o EOS, en cas que les seves fundacions puguin proporcionar fons suficients per continuar amb el desenvolupament.

BTCNEXT Exchange – Plataforma de negociació de spot i marges de pròxima generació per part de l’equip PLATINUM Q DAO ENGINEERING. És el primer soci comercial estratègic de la moneda estable USDQ / KRWQ que es basa en una tecnologia DAO. Tots els parells es llistaran amb USDQ / KRWQ. L’atenció al client de BTCNEXT estarà encantada de respondre a totes les seves preguntes.

Platinum Q DAO Engineering sempre està encantat de compartir les seves darreres solucions de desenvolupament i arquitectura, ajudant els grups d’interès a difondre millores entre els projectes de criptografia En ser una empresa experta en el mercat, Platinum Q DAO Engineering ja ha ajudat 150 empreses criptogràfiques, cosa que els ha permès recaptar fons de manera eficient i introduir blockchains als seus models de negoci. Amb oficines al Japó, Corea del Sud, Tailàndia, Rússia, Bielorússia i Austràlia, l’equip sempre està preparat per tenir reunions presencials, centrant-se en com les empreses poden aprofitar la tecnologia blockchain per satisfer les seves necessitats úniques. L’equip dóna la benvinguda als lectors per connectar-s’hi Telegrama, i Facebook.

Aquesta visió general pot no ser completament exhaustiva i no avalua la viabilitat de cap projecte ni la legitimitat del seu equip. Els lectors haurien de dur a terme la seva pròpia diligència abans d’utilitzar o invertir en qualsevol de les Stablecoins llistades. Aquest article representa només les opinions de l’autor i no s’ha de considerar un consell d’inversió. Totes les funcionalitats descrites a l’article encara estan en desenvolupament; es poden canviar / processar. Seguiu les actualitzacions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector