Motius pels quals hauríeu de triar una xarxa de publicitat criptogràfica

Al món competitiu de les empreses criptogràfiques, és difícil fer-se notar. És clar, és possible que tingueu un bon producte o concepte, però ningú no sabrà de la vostra existència. I si cap dels vostres clients potencials no sap que existiu, com us poden aportar vendes i beneficis?

On anem amb això és que la publicitat és la clau de l’èxit d’una empresa. Construeix les bases sobre les quals s’aixeca la seva marca i estableix la seva reputació al món.

No arribareu enlloc si no implementeu una estratègia de màrqueting forta que faci ús de diverses tecnologies; hi ha diferents tipus que s’ajusten per orientar els objectius de l’anunciant.

Si acabeu de crear la vostra empresa de criptografia, probablement avaluareu què publicitat bitcoin Les opcions són adequades per a vosaltres i quina us proporcionarà més rendibilitat pels vostres diners: xarxa publicitària superior o xarxa de publicitat nínxol?

Intentarem ajudar-vos en aquest tema presentant una llista amb arguments que donin suport a l’ús d’una xarxa de publicitat nínxol.

  1. Promoció d’anuncis a llocs web de la indústria més importants

Hi ha molts llocs web que atenen la indústria criptogràfica i tots els seus nínxols. Tot i que hi ha tants llocs web com cryptos (més de 2000), només els centenars principals seran rellevants per a la vostra campanya. Els anunciants de nínxol només promocionaran els vostres anuncis als llocs web que atrauran la majoria del vostre públic objectiu.

  1. Aprovació d’anuncis ràpids

Hi ha moltes plataformes socials que han prohibit els anuncis criptogràfics i la majoria de les xarxes publicitàries han d’avaluar primer el contingut del vostre anunci abans de promocionar-lo. Les xarxes de nínxol ometen aquest procés llarg i llarg que llança l’anunci de la campanya sense retards.

  1. Disseny de pancartes sense càrrec addicional

Una xarxa de publicitat criptogràfica també inclou, al seu paquet de campanyes, el conjunt complet de dissenys de pancartes. Obtenir els vostres bàners individualment dissenyats per un altre servei independent us costarà diners i temps. La xarxa publicitària criptogràfica us allibera d’aquests problemes perquè alguns dissenyadors web especialitzats creen els bàners per a vosaltres i per a la vostra campanya.

  1. Trànsit de primer nivell

Podeu estar segur que una xarxa de publicitat nínxol només generarà trànsit de la màxima qualitat, ja que la promoció dels vostres anuncis només es fa als llocs web de criptografia més visitats, que tenen certs requisits de publicació. No haureu de pagar per CPM elevats per trànsit inútil mai més amb les xarxes publicitàries criptogràfiques.

  1. Personalització en temps real

La interfície de client d’una xarxa publicitària criptogràfica us permet fer totes les modificacions que necessiteu sense cap problema en qüestió de segons. A diferència de les grans xarxes publicitàries, sou el que controla la vostra campanya.

  1. Suport dedicat

Un gran avantatge que inclou les xarxes de publicitat de nínxol és el suport. Aquestes plataformes ofereixen assistència en directe mitjançant la qual els anunciants poden desenvolupar i personalitzar la seva campanya. Xarxes com Coinzilla designen un gestor de comptes per ajudar i consultar els seus anunciants.

  1. Hi ha moltes opcions de publicitat

Després d’haver triat la vostra xarxa publicitària, se us presentarà una varietat d’opcions i estratègies que inclouen bàners natius, bàners estàndard de l’IAB i comunicats de premsa..

No s’ha de subestimar l’impacte que pot tenir un comunicat de premsa ben escrit en un lloc web de la indústria més ben valorat. Les seves paraules poden tenir el poder d’escapçar els clients de la competència o convertir nous seguidors.

  1. Aquí s’accepta la criptomoneda

Hi ha moltes xarxes de publicitat de nínxol que no només admeten el pagament en moneda fiduciària, sinó també a Bitcoin i, en alguns casos, encara més criptomonedes. Com a propietari d’empreses criptogràfiques, probablement coneixeu els avantatges de pagar amb monedes digitals.


  1. Taxes de conversió optimitzades

La col·locació de bàners publicitaris exclusivament als llocs web de criptografia més destacats de la indústria generarà taxes de conversió més altes. Les xarxes publicitàries de nínxol ho saben molt bé i practiquen aquest principi per obtenir aquests percentatges de conversió.

  1. Estalvieu diners

La majoria argumentarà que la publicitat us costarà molts diners si voleu fer-ho bé. Tot i que és cert que la xarxa més barata us proporcionarà el trànsit més barat, encara podeu obtenir un millor banc per a la vostra inversió amb xarxes publicitàries de nínxol, ja que són molt menys costoses que les empreses de publicitat.

El gran nombre d’empreses de criptografia establertes pot desincentivar qualsevol nova empresa. Però no cal desesperar-se; amb una bona campanya de màrqueting, podeu arribar a cims inesperats, i les campanyes de màrqueting millors i més efectives són aquelles elaborades per bones xarxes publicitàries.

Es tracta d’un comunicat de premsa de pagament. Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis esmentats a la nota de premsa. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector