La loteria de cadenes de blocs habilitada per Masternode, BitWin24, revela els seus plans de futur

Les loteries habilitades per blockchain amb masternodes no són un concepte nou per al món de les criptomonedes. Els Masternodes són còpies en temps real d’una xarxa de cadenes de blocs que es mantenen 24/7 pels operadors de masternode. Compleixen diverses funcions diferents, les més destacades de les quals són la validació de blocs i l’execució de transaccions. Els propietaris de Masternode són premiats amb un percentatge del valor de cada bloc que validen i han d’assegurar la disponibilitat a temps complet de la infraestructura tècnica, així com una garantia mínima en forma de la criptomoneda respectiva, que vincula el seu interès amb l’estabilitat financera de la xarxa.

Una nova loteria blockchain que utilitza masternodes ha intensificat el joc introduint tres maneres addicionals perquè els seus participants obtinguin ingressos recurrents a llarg termini, posicionant-se com a innovador en el sector del joc. BitWin24 ofereix la possibilitat de guanyar diners mitjançant masternodes, els jackpots de la loteria, contractes de participació, un sistema de referència i un programa de llançament a l’aeroport que actua com a catalitzador de les primeres inversions.

El camí fins ara

L’equip darrere de BitWin24 fa més de 5 anys que participa en l’escena de les criptomonedes. Després d’anys de desenvolupament, BitWin24 va introduir el primer grup de masternode gestionat al món al cripto món amb el seu primer projecte GetNode. Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb els masternodes, es tracta de nodes de xarxa que guarden còpies en temps real d’una xarxa de cadenes de blocs, ajudant-la amb validacions de blocs i transaccions entre altres activitats. GetNode va ser el primer projecte que va agrupar fons de diversos inversors més petits i gestionar-los, cosa que els va permetre convertir-se en propietaris de masternode i accedir a un mercat d’altra banda difícil d’accedir a causa de requisits d’alta inversió de capital i infraestructura tècnica. Des del llançament de GetNode, la comunitat de propietaris de masternode ha crescut fins a centenars i les seves ressenyes han estat aclaparadorament positives.

Després de trobar múltiples efectes de sinergia amb el concepte de loteries, a l’equip se li va acudir la idea de BitWin24, una loteria basada en cadenes de blocs que permetia l’ús de masternodes, que oferia una manera de generar ingressos recurrents alhora que donava suport a l’economia i a la infraestructura tècnica necessària. per les seves operacions vitals. Després de diversos anys de desenvolupament, el projecte es va anunciar oficialment al novembre de l’any passat a la base de clients existent de GetNode i a diversos inversors clau. Poc després, BitWin24 va completar amb èxit la seva venda privada, recaptant fons suficients per establir les bases de la loteria i activar la cartera BWI. L’equip va començar amb la prevenda de masternodes i l’edifici de la comunitat després de sol·licitar totes les llicències necessàries per convertir-se en una loteria totalment compatible en tantes jurisdiccions com sigui possible, cosa que permet a BitWin24 orientar-se al mercat mundial i arribar a l’adopció mundial..

Al març d’aquest any, BitWin24 va llistar tots els masternodes BWI actuals a la plataforma masternodes.online, va iniciar la venda mundial de monedes i el més important, va llançar el sistema de referència WinChain i el programa de participació a través de la seva cartera en línia. Ens agradaria tocar les dues, ja que són funcions úniques que ofereix el projecte BitWin24. 

El programa de referència conegut com WinChain permet als ambaixadors que portin nous jugadors a BitWin24 per obtenir un percentatge dels seus guanys futurs amb els premis i els ingressos per la venda d’entrades. Com el seu nom indica, el programa permet encadenar les vostres referències, de manera que podeu obtenir comissions per les referències que porten a l’ecosistema mitjançant les vostres referències directes. Aquest sistema pot arribar fins a 12 nivells per a la paga del premi i 3 nivells per als ingressos de la venda d’entrades.

El programa d’aposta que s’ofereix a través de la cartera en línia BitWin24 és una manera senzilla per a petits i grans inversors de reinventar el concepte de “hodl”. Les persones que vulguin obtenir ingressos passivament sense necessitat d’invertir, jugar a la loteria o buscar maneres d’aconseguir persones a BitWin24 poden simplement dipositar monedes BWI a la cartera. El procés és bastant fàcil i no requereix cap configuració, coneixement previ ni inversió mínima per participar-hi. L’usuari diposita una quantitat de monedes BWI que triï durant un període de temps definit (per exemple, 3 mesos) i recupera la seva participació, incloent-hi un 20% addicional un cop hagi vençut el contracte. 

Què té previst BitWin24 per al futur

Tenir una direcció clara és clau a l’hora de donar vida a un projecte complex. Una bona planificació és un dels requisits fonamentals per tenir èxit, especialment en un mercat on la competència és ferotge i l’usuari espera un alt grau d’innovació i fiabilitat.

BitWin24 ha planejat la venda d’entrades per al primer sorteig i el llançament de la loteria que es produirà a l’agost de 2020. Poc després, la moneda BWI apareixerà a la borsa per cotitzar a les principals borses i carteres múltiples com Bittrex, Binance, Kraken, Bitpanda, Poloniex , Livecoin, Bitlish i molt més. L’equip continuarà treballant en l’expansió de l’ecosistema i el desenvolupament de nous mercats amb l’objectiu de convertir-se en líder del mercat en el sector de la loteria i les apostes el 2021. Per al futur previsible, BitWin24 s’ha fixat l’objectiu de desenvolupar una API per a la integració de BWI a les principals loteries i plataformes d’apostes existents i establir-la com a moneda universal per als pagaments.

Una característica important de BitWin24 és el seu programa de llançament aeri, que premia els inversors que van contribuir abans de finals de juny d’aquest any amb un 10% de tots els premis futurs i els ingressos per la venda d’entrades. El programa ja està en directe i tothom que pugui participar-hi rebrà les seves recompenses automàticament cada mes. 

Obteniu més informació sobre el projecte BitWin24 a https://bitwin24.com/ca/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me