El DGH Venture Studio de Tim Draper dóna suport a Kalamint juntament amb Amesten Capital, una plataforma NFT basada en Tezos

Els angels & Bangalore – 18 de febrer de 2021 – L’estudi i fons d’empresa blockchain amb seu a Los Angeles, Draper Goren Holm avui anuncia el seu suport a la plataforma NFT basada en Tezos Kalamint juntament amb Amesten Capital que es posa en marxa avui. Això no només marca la primera inversió de Draper Goren Holm en l’espai d’art digital, sinó també la primera inversió en una startup amb seu a l’Índia.

Els tokens no fungibles (NFT) són representacions digitals comercialitzables d’art a la cadena de blocs. Els NFT han vist una tracció massiva per part de la comunitat de criptomonedes i més enllà durant l’últim any a mesura que els artistes han adoptat la tecnologia potenciadora. Les NFT tenen una mitjana de vendes mensuals de més de 50 milions de dòlars.

El llançament i la inversió de Kalamint impulsen en un moment perfecte, ja que veiem un creixement explosiu al sector NFT. Amb les plataformes basades en Ethereum que acumulen un volum aclaparador, la barrera més gran a l’adopció són les tarifes de gas Ethereum, que són de mitjana 3.000 més cars que els de Tezos. La fabricació de monedes a Tezos ha demostrat ser una alternativa rendible a la xarxa desbordada i serveix de forma assequible per a creatius més conscients del pressupost per aprofitar el poder darrere de les NFT sense trencar el banc. 

El gran debut de Kalamint comença avui amb una col·lecció de MAIKEUL, un artista contemporani de París, França amb formació en disseny que exposa les seves obres a galeries de tot el món. Demà, 19 de febrer, Kalamint obrirà a més de 50 artistes, una petita part dels que han sol·licitat fins ara, per encunyar i vendre la seva obra al mercat. Actualment Kalamint accepta sol·licituds d’artistes aquí.

Sachin Jain, El soci fundador d’Amesten Capital va afegir que:

“Amb l’ecosistema tecnològic indi en auge, confio que aviat es convertirà en un epicentre per a l’enviament de productes de cadena de blocs de qualitat. Estem contents de comptar amb Draper Goren Holm com a co-inversor amb Amesten Capital “.

“Això no només potenciarà Kalamint, sinó tot l’ecosistema blockchain, amb un impuls molt necessari. Creiem que anem en la direcció correcta i ens acosta el millor del món. Estem realment beneïts i desitgem treballar de prop amb DGH en aquest emocionant viatge ”.

Alon Goren, El soci fundador de Draper Goren Holm va dir que:

“Ens fa molta il·lusió anunciar aquesta inversió des del nostre Venture Studio a l’equip de Kalamint, així com el primer xec a l’Índia juntament amb Amesten Capital, el principal fons de blockchain de DeFi i NFT de l’Índia”,

“La nostra visió és un futur descentralitzat, sense fronteres i distribuït, en el qual artistes, empresaris i tothom puguin transaccionar lliurement, independentment d’on siguin al món. La xarxa Tezos ho permet i creiem que és el nostre deure amplificar aquestes oportunitats “.

Josef Holm, Va ser soci fundador de Draper Goren Holm,

“Sandeep i tot l’equip de Kalamint van construir una solució impressionant en el moment perfecte, ja que els nouvinguts d’Ethereum aprenen més sobre la xarxa i tenen dificultats per justificar l’alt gas i el risc de transaccions fallides a la xarxa Ethereum. Tot i que els natius criptogràfics podem picar la bala i aguantar amb una xarxa congestionada, això sufocarà l’adopció massiva de nous entrants al mercat i Kalamint es posicionarà perfectament per captar aquesta càrrega “.

Sandeep Sangli, Va dir el CEO de Kalamint,

“Estem molt encantats de tenir a bord el Draper Goren Holm. Amb el seu equip que inverteix activament en el creixement i el desenvolupament de tot l’ecosistema de Tezos, no podríem pensar en un grup d’inversors millor amb el qual treballar amb ells ”.


“Amesten Capital està donant suport de manera agressiva a les startups de cadenes de blocs basades en l’Índia des de l’any passat i el seu suport ha estat fonamental per construir Kalamint des de zero, esperem el seu suport continu a mesura que escalem més”.

Quant a Amesten Capital:

Amesten capital és un fons d’inversió inicial centrat en l’acceleració i la incubació de startups en fase inicial, especialment en l’ecosistema indi de blockchain. Les companyies de cartera inclouen Nord Finance, NFT alley, Fusible, xarxa Easyfi, MahaDAO, Oddz Finance, Delta exchange, Fab box i molt més. 

Sobre Draper Goren Holm:

Draper Goren Holm, una associació entre Tim Draper, Alon Goren i Josef Holm, és un estudi de risc centrat en l’acceleració i la incubació de startups de blockchain i fintech en fase inicial, alhora que produeix esdeveniments de blockchain i criptomonedes líders, Security Token Summit i LA Blockchain Summit . Les companyies de cartera inclouen Tezos Stable Technologies, Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero i molt més..

Exempció de responsabilitat: Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis esmentats a l’article. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector