El canvi de criptografia Peer to Peer, Paxful, és ara el mercat P2P més gran de l’Índia.

A mesura que l’adopció de criptomonedes creix a les nacions en desenvolupament, la necessitat d’intercanvis entre iguals es fa més evident per facilitar la compra i venda de Bitcoin, Ethereum i Litecoin, etc. Paxful, un dels intercanvis de criptografia P2P més grans del món, té com a objectiu proporcionar els millors serveis als usuaris amb l’objectiu de fomentar l’adopció de criptografia en estats en desenvolupament del món a Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia.

Paxful és un intercanvi líder entre iguals de Bitcoin, llançat el 2014 com a EasyBitz, que permet als usuaris comprar i vendre BTC mitjançant diversos mètodes de pagament, incloses transferències bancàries i bancàries, Paypal, Venmo, MPESA, targetes regal Apple, etc..

Breu intercanvi de criptografia en països en vies de desenvolupament

Els actius de criptomonedes es converteixen en actius preferents per a diversos inversors, ja sigui actius de refugi segur o bé actius de diversificació a la seva cartera. A més, els inversors dels països en desenvolupament compren Bitcoin (BTC) i actius similars per reduir el cost de l’enviament de remeses a l’estranger i com a cobertura de monedes hiperinflables a tot el món..

Els intercanvis de criptografia P2P liderats per Paxful i un dels seus competidors LocalBitcoins, se centren principalment en el món desenvolupat que permet als ciutadans no bancaris comprar i vendre BTC fàcilment i eficaçment dels seus companys a nivell local. L’Índia, en particular, està experimentant un creixement massiu de l’interès en criptomonedes i blockchain, ja que els seus volums setmanals totals negociats a Paxful van assolir el màxim històric la setmana passada.

Creixement de l’adopció de criptomonedes a l’Índia

El creixement global de la criptomoneda i la tecnologia blockchain a l’Índia no ha estat res més que notable des dels aspectes reguladors, tecnològics i de mercat.

El 2018, el banc central de democràcia més gran del món, el Reserve Bank of India (RBI), va instituir una prohibició general de les criptomonedes amb càstigs draconis establerts. Les calloses lleis establertes sobre compres criptogràfiques mitjançant targetes de dèbit o crèdit bancàries i transferències bancàries estableixen molts usuaris a l’Índia cap als intercanvis P2P.

Tot i que el Tribunal Suprem de l’Índia va dictaminar la mesura com inconstitucional i va aixecar la prohibició de l’RBI, que va obrir el país a l’augment dels mercats centralitzats d’intercanvis de Bitcoin, els intercanvis P2P continuen prosperant al país.

Volums setmanals totals negociats a Paxful el 2020 fins ara.

Paxful lidera actualment el càrrec després d’haver completat més de 18,81 milions de dòlars en operacions de BTC a la plataforma des de principis de 2020.

Paxful marca un rècord en volums setmanals negociats a l’Índia

Segons els gràfics proporcionats per UsefulTulips.org, Paxful és ara l’intercanvi de criptografia entre iguals més gran de l’Índia després d’un ascens magistral el 2020. En només els darrers nou mesos, l’intercanvi P2P ha passat d’una quota de mercat d’un dígit a un líder en la competència dominant que supera el sector, LocalBitcoins , i altres líders del mercat a l’Índia.


L’Índia és el segon mercat Bitcoin P2P més gran de la regió d’Àsia i el Pacífic, només a la Xina, ja que la ràpida penetració de Paxful al mercat el posa en un camí per desafiar la Xina..

Bitcoins locals contra creixement Paxful des del 2015

Durant les primeres 21 setmanes del 2020, l’intercanvi ha registrat almenys un milió de dòlars en volums setmanals el 34% del temps. Des de principis de maig, els volums de Bitcoin negociats setmanalment han augmentat establint tres màxims històrics consecutius: la setmana que finalitza el 17 de maig, registrant un total de 1.521 milions de dòlars (ATH).

L’intercanvi ofereix als usuaris una manera ràpida d’intercanviar les seves rupies índies a Bitcoin i viceversa connectant diferents compradors i venedors en un mercat líquid. Llavors, com podeu unir-vos al moviment Paxful i comprar i vendre fàcilment BTC a INR?

Com comprar i vendre BTC a Paxful

Si no teniu cap compte a Paxful, haureu de “Crear un compte” i iniciar la sessió al vostre compte. Seguiu les instruccions següents.

  1. Aneu a l’oficial Lloc web pacífic.
  2. Seleccioneu “Comprar Bitcoin” o “Vendre Bitcoin” als botons que es proporcionen a la pestanya superior.

  1. Trieu l’opció “Rupia índia” i cerqueu les millors ofertes i opcions de pagament proporcionades pels usuaris a la pàgina resultant.

Nota: recordeu que heu de comprovar de prop la reputació del venedor o del comprador abans de començar l’operació, mirar bé cada detall i assegurar-vos que el vostre proveïdor estigui disponible..

  1. Seleccioneu l’oferta que preferiu i definiu l’import que voleu comprar.
  2. Si esteu satisfet amb els termes proporcionats, feu clic al botó “Acceptar els termes i comprar bitcoins ara”.
  3. La pàgina resultant proporcionarà un quadre de xat entre el comprador i el venedor per compartir detalls.
  4. Un cop hàgiu enviat el pagament, feu clic al botó “PAGAT” per rebre els bitcoins.

Tanmateix, l’intercanvi limita els volums que podeu canviar si no es verifica. Verifiqueu el correu electrònic i l’identificador per augmentar els límits de negociació.

Conclusió

El creixement de Paxful a la comunitat criptogràfica índia i els seus centenars d’opcions de pagament ofereixen a l’intercanvi un salvatge avantatge competitiu sobre la seva competència. Les funcions de compra i venda ràpides i econòmiques fan de Paxful l’intercanvi P2P ideal per obtenir un tros de Bitcoin a l’Índia!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector