Cryptolinks.com: la vostra guia per a Cryptocurrency World

L’espai criptogràfic s’està convertint ràpidament en un vast paisatge que alberga ments creatives i innovadores que estan decidides a introduir la capacitat disruptiva del cripto als sistemes tradicionals. Tot i que el creixement sense precedents que s’està experimentant a l’espai emocionaria els entusiastes mitjans, però, evoca una sensació de dolç amargor als novells. El creixement i el desenvolupament es tradueixen en més terminologies o conceptes per desentranyar, més argot per familiaritzar-se, més plataformes i solucions per triar i més informació per consumir.

Com a tal, molts atribueixen les complexitats que comporta la criptografia com un dels motius bàsics pels quals les persones acostumades als actius tradicionals tenen dificultats per creuar-se. Aquí és on Lloc web de Cryptolinks entra a la lluita. És un directori complet per a tot el que fa referència a la criptografia, i pot ser que sigui el que necessiteu per trobar les vostres bases a la comunitat de criptografia.

Què és Cryptolinks?

Cryptolinks és un ecosistema basat en informació on podeu accedir a informació sobre seccions crítiques de la indústria criptogràfica. Aquí trobareu recursos relacionats amb el funcionament de les plataformes criptogràfiques que han mostrat algun tipus de coherència. Dit d’una altra manera, si voleu cercar i investigar els millors intercanvis de criptografia que hi ha, els Cryptolinks haurien de classificar-se com un dels vostres guies. El mateix passa amb la investigació relacionada amb plataformes de notícies criptogràfiques, carteres criptogràfiques, eines de seguiment de monedes, blocs de criptografia, fòrums, grups de mineria, robots de criptografia i molts més..

El lloc web s’estructura de manera que permet als usuaris triar una categoria de recursos i explorar els pros i els contres de les eines o plataformes que figuren. Tot i que això és essencial per a l’experiència de l’usuari, el detall que impressiona és la decisió del propietari del lloc web d’adoptar una plantilla sense anuncis. El lloc web és d’ús gratuït i no hi ha càrrecs ocults.

Cal esperar que una plataforma d’aquest tipus busqui utilitzar els anuncis com un mitjà alternatiu per guanyar diners. Tot i això, no és així, ja que els visitants poden concentrar-se en la seva recerca sense preocupar-se de les distraccions. Segons Nate Urbas, propietària i defensora de criptografia des de fa molt de temps, Cryptolinks és una eina que ajudarà a principiants i experts a conèixer els aspectes tècnics de la indústria criptogràfica i que es mantindrà lliure d’anuncis i d’ús lliure..

cryptolinks

Quins són els criteris que s’utilitzen per escollir plataformes i eines que apareixen al lloc?

Tenint en compte la naturalesa dinàmica de la indústria criptogràfica, no és indignant pensar que és impossible trobar una plataforma que capturi orgànicament el rendiment dels millors productes relacionats amb la criptografia. Tot i això, aquesta és la ruta que ha emprès Nate Urbas. Va afirmar que va optar per confiar en gran mesura en la seva experiència en l’espai criptogràfic mentre compilava i revisava els productes que figuren a cada secció..

El professional criptogràfic va afirmar que el procés per recollir manualment els productes criptogràfics incloïa experimentacions rigoroses. Dit d’una altra manera, ell i els membres del seu equip havien d’utilitzar les plataformes. A més d’això, va presentar reaccions de la comunitat i ressenyes en lletra petita en el seu intent d’establir la credibilitat de les seves troballes. El resultat és un centre d’informació complet que afegeix autenticitat a la ja llarga llista d’informacions impressionants.

Intercanvis criptogràfics

És bàsic que els intercanvis criptogràfics siguin la porta d’entrada per a les persones que vulguin accedir a mercat de criptografia. Com es diu, les primeres impressions realment importen. Per tant, es fa crucial que els novells accedeixin al millor dels millors que ofereixen serveis impecables. Per tant, els Cryptolinks han d’haver fet una àmplia investigació per llistar-los els millors intercanvis de criptocurrency i bitcoin on podeu trobar funcions de primer ordre.

Un cop d’ull a la llista suggereix que els Cryptolinks han inclòs els noms d’intercanvis popularment considerats com a fiables. Més encara, l’equip va ser prou reflexiu per esbossar els quatre factors que els van informar de les qualificacions de cada intercanvi. Aquests factors inclouen monedes compatibles, seguretat i seguretat, programes i projectes i funcions.

Després d’una sèrie de proves i ressenyes, l’intercanvi criptogràfic més important, segons la llista disponible a Cryptolinks, és Binance. Potser és el resum de les plataformes que apareixen a la llista que servirà com a informació més vital per a aquells que vulguin triar l’intercanvi de criptografia que més els convingui. En cada revisió, l’autor afegeix una descripció ràpida de l’intercanvi criptogràfic i dels avantatges i desavantatges que podrien tenir un paper important en el procés de presa de decisions..

Falta a les ressenyes les despeses de transacció de cada plataforma. Per tant, el recurs disponible a Cryptolinks és una visió del món dels intercanvis de criptografia. Com a tal, els visitants han de fer investigacions addicionals per tenir en compte el cost de les transaccions en la cerca del millor.

Guia per a principiants de la criptomoneda

Respecte als nous entrants a l’espai criptogràfic i als molts termes i conceptes que els podrien semblar estranys, Cryptolinks té una secció que posa de manifest les millors guies de criptomoneda. Aquestes seccions exploren plataformes que tracten articles introductoris sobre temes vitals que tots els professionals de la criptografia haurien de conèixer.

Per compilar aquesta llista, Cryptolinks va avaluar els llocs web, la finalitat, la simplicitat de la plataforma i la qualitat de les referències fetes al lloc. A la llista de guies per a principiants en criptomoneda hi ha Mycryptopedia, seguit de Informació de Coindesk, i Guia de Weusecoins.

Carteres de criptomonedes

Els enllaços criptogràfics fan un treball encomiable per filtrar l’enorme nombre de carteres criptogràfiques disponibles per als usuaris i triar els millors. Curiosament, Cryptolinks va anar més enllà per tenir en compte els diferents tipus de carteres i enumerar les millors carteres criptogràfiques, segons les seves funcions bàsiques. Per tant, el lloc web tenia seccions dedicades a carteres de maquinari, carteres altcoin, carteres de paper i carteres d’escriptori. Sorprenentment, això no acaba aquí. Hi ha una secció que proporciona la llista de les millors carteres per a usuaris d’Android i una altra que s’adreça als usuaris d’iOS.

De la mateixa manera que explicava els factors que ajudaven a classificar els intercanvis de criptografia, el lloc web també es va preocupar de fer el mateix per a les llistes relacionades amb les carteres. Com era d’esperar, la seguretat i la reputació van tenir un paper important en la investigació. A més, el lloc web descrivia els avantatges i els contres de cada cartera, per tant, facilitant als visitants la comparació de dues o més opcions.

Crypto News, blocs, fòrums, canals de Telegram i Reddit

A l’espai criptogràfic, la informació factual i ràpida és inestimable. Aquest sentiment podria haver impulsat Cryptolinks a revisar àmpliament les fonts d’informació que tots els professionals de la criptografia haurien de tenir en compte. Per tant, diverses seccions van tractar plataformes basades en informació. El lloc web destaca els llocs web de notícies criptogràfiques més destacats, el subredit més important per a comunitats de criptografia, els llocs de revisions ICO de criptografia amb millor rendiment i molts més..

cryptolinks

Per una banda, la secció per a llocs de notícies sobre criptomonedes posa el focus en la qualitat de la informació, la gamma de criptomonedes que cobreix la plataforma i la classificació de les notícies que es cobreixen als llocs web. Després de l’anàlisi, la llista esmentava Cointelegrapgh, Coindesk, NewsBTC, CCN i BitcoinMagazine com alguns dels principals llocs web de notícies que cobreixen tot el criptogràfic. El mateix nivell d’energia es va gastar a la llista de blocs de criptomonedes. Aquí, el disseny i la senzillesa de les paraules, així com les funcions interactives, són els criteris que s’utilitzen per escollir els millors blocs. I per a les persones que estiguin més interessades en la informació relacionada amb els ICO, els llançaments aeris i els regals, hi ha una o més seccions que s’ocupen d’això..

Els millors canals de telegrama criptogràfic també apareixen al lloc web. Aquí, l’equip ha basat la seva elecció en la quantitat d’informació dels canals, la assequibilitat d’aquesta informació i el valor que la informació afegeix als usuaris..

Les seccions de guanyar diners

Fora de les seccions d’informació del lloc web, hi ha categories específiques que els professionals de la criptografia que volen guanyar diners amb les activitats de criptografia poden aprofitar-se. Aquestes categories inclouen la llista de les principals agrupacions mineres, eines de comerç de criptomonedes eficients, el millor programari de mineria de bitcoins, etc..

Aquestes seccions exploren les eines i les plataformes, descriuen els seus punts forts i febles, enumeren les funcions que fan que cadascuna sigui única i ressaltin una mica el que els usuaris haurien d’esperar.

Avantatges de Cryptolinks

  • Cryptolinks proporciona una revisió de qualitat de les plataformes
  •  És d’ús gratuït
  • No hi ha cap anunci publicitari 
  • La informació d’aquest lloc web està segmentada amb cura per ajudar els visitants a trobar el camí a través de la multitud de ressenyes disponibles.

Contres

  • Tot i que la categorització és impecable, l’estructura és, però, incoherent

Conclusió

Cryptolinks és un lloc web fantàstic que podria ajudar els individus a trobar les millors plataformes de la indústria criptogràfica. La informació d’aquest lloc web és concisa, gratuïta, imparcial i lliure de publicitat. Per tant, és un recurs que aportarà un valor afegit als visitants i els farà viatjar cap a la base del ritme criptogràfic.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me