Com podem fer que la publicitat en línia sigui més fàcil per als usuaris?

És gairebé impossible navegar per Internet sense veure anuncis. Des d’anuncis acuradament orientats que segueixen els usuaris a través dels rastrejadors de galetes, fins a anuncis generals en serveis de transmissió de vídeo com YouTube, molts troben que la navegació pel web en la seva forma actual és molesta i distractiva.. 

D’acord amb algunes estimacions, l’usuari mitjà que navega pel web està exposat a enormes 5.000 anuncis diaris. Això ha provocat gairebé una quarta part d’usuaris web que recorrin als bloquejadors d’anuncis, complements basats en navegadors que impedeixen que es mostrin anuncis, per a una experiència de navegació més neta. 

Fins i tot aquells que no tenen prou experiència tècnica per utilitzar un bloquejador d’anuncis sempre poden sortir d’una pàgina web si creuen que està sobrecarregada d’anuncis i per a aquells usuaris als quals se’ls impedeix utilitzar llocs a menys que inhabilitin els seus bloquejadors, més del 70% simplement deixa el lloc.  

No obstant això, per a la indústria de la publicitat, els bloquejadors d’anuncis i l’aversió de la gent cap als anuncis són una tendència preocupant. A finals d’aquest any s’estima que Els bloquejadors d’anuncis perdran 35.000 milions de dòlars en ingressos publicitaris. Els anuncis no només ajuden a promoure la notorietat de marca per a empreses físiques, sinó que també són crucials per a l’èxit de moltes empreses basades en línia.. 

Però, per sort, hi ha una solució. Molts usuaris no estan farts dels anuncis, sinó que simplement estan cansats de mostrar-se anuncis irrellevants o molestos. És per això que empreses com Anuncis amables utilitzen la tecnologia blockchain per fer la publicació d’anuncis més fàcil d’utilitzar. Explorem això en detalls. 

Utilitzar blockchain per millorar els anuncis

Les plataformes tradicionals de publicació d’anuncis, com ara Google Adwords, solen fer un seguiment dels usuaris d’Internet a través dels seus recorreguts web i els publiquen anuncis en funció del seu historial de navegació anterior. Tanmateix, és possible que aquests anuncis no siguin rellevants per al lloc on es troben actualment, cosa que sovint els fa semblar intrusius i fora de lloc. 

En lloc d’això, Kind Ads és una aplicació blockchain que altera el funcionament de les plataformes d’anuncis tradicionals, facilitant la col·laboració i la col·laboració dels editors i dels anunciants. Tipus de publicitat, ‘AMABLE’, és al centre de la nova plataforma, creant un model d’ingressos basat en incentius per a editors i usuaris.

 Una de les funcions clau de la plataforma Kind Ads és el portal Kind Ads, on els editors poden llistar detalls del seu lloc web, el seu nínxol, els nivells de trànsit i el públic objectiu. D’aquesta manera, els anunciants poden escollir editors rellevants per col·locar els seus anuncis amb més facilitat que mai, cosa que no només augmenta les conversions, sinó que també fa que els usuaris tinguin menys probabilitats de ser bombardejats per contingut irrellevant.. 

Tot i que les plataformes publicitàries tradicionals cobren comissions elevades als anunciants, Kind Ads opera una estructura de sensació impulsada en lloc del testimoni KIND. Com a resultat, els pressupostos de màrqueting dels anunciants duren molt més de la mitjana, cosa que permet als equips de màrqueting ser més selectius en el lloc on publiquen anuncis. 

Kind Ads també distribueix el 75% dels seus ingressos a l’editor, cosa que no només augmenta la probabilitat que els editors utilitzin la plataforma, sinó que també promou pràctiques de publicació honestes i justes. Els editors es paguen mensualment un cop s’assoleix el llindar de pagament. 

Per facilitar als anunciants la cerca d’editors de qualitat que lliuraran anuncis a un públic rellevant, els editors es classifiquen a la plataforma Kind Ads mitjançant un sistema de puntuació. Aquest sistema, basat en un protocol de cadena de blocs subjacent, és immutable i descentralitzat, cosa que fa impossible la manipulació de les puntuacions de l’editor.

A més, mitjançant l’ús de fonts de dades externes, Kind Ads pot mostrar als anunciants informació rellevant sobre els editors, com ara dades de Google Analytics, l’autoritat del domini del lloc, les visualitzacions de pàgina i molt més.. 

Totes aquestes funcions garanteixen que els anunciants no només obtinguin la millor relació qualitat-preu mitjançant Kind Ads, sinó que també posen anuncis davant de clients amb més probabilitats d’interactuar i de convertir. 

Els avantatges per als anunciants i els editors són clars, però què hi ha per a l’usuari final: la persona a qui s’anuncia?

Com beneficia Kind Ads l’usuari web mitjà?? 

En lloc d’un entorn publicitari on un usuari és bombardejat per anuncis irrellevants, l’ecosistema Kind Ads inclou en realitat l’usuari final i els genera valor.. 

En qualsevol moment, els usuaris de la plataforma Kind Ads poden triar habilitar anuncis o adaptar els anuncis que es mostren per tal d’obtenir tokens KIND per cada anunci que es publiqui. Si un usuari opta per veure tots els anuncis disponibles, guanyarà el màxim nombre de fitxes, la quantitat de tokens disminuirà a mesura que l’usuari limiti la seva exposició als anuncis.. 

Es tracta d’un canvi enorme en la manera de publicar anuncis als usuaris web, que prèviament havien estat un públic captiu per contingut irrellevant o s’havien vist obligats a utilitzar bloquejadors d’anuncis per limitar la seva exposició als anuncis. En canvi, Kind Ads ofereix una plataforma on els usuaris poden obtenir ingressos amb la seva atenció. 

Kind Ads no és només per a anuncis a la pàgina. La plataforma té previst centrar-se en altres canals líders, com ara notificacions push i campanyes de correu electrònic, amb integracions existents amb plataformes líders com MailChimp. 

Com a navegadors web, la nostra atenció no ha estat mai més valuosa per als anunciants, però tampoc ha estat mai més difícil d’aconseguir. Ara, amb solucions com la plataforma Kind Ads, obtenir ingressos per la navegació web i rebre incentius per veure anuncis podria definir el panorama publicitari del futur.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me