Com guanyar diners amb el vostre Bitcoin?

Després que el mercat de les criptomonedes i Bitcoin explotés el 2017, molta gent entra en aquest mercat per guanyar diners ràpidament. Aquest article us mostra les maneres de guanyar diners amb el vostre bitcoin.

Al principi, hi ha una cita que diu: “No hi ha un dinar gratuït”, independentment de les maneres en què aquest article us ha de costar diners o temps. Podeu triar la forma adequada per a la vostra situació.

  • Micro guanys

Ha de ser la forma més econòmica, senzilla i estable de guanyar bitcoins, però, aquesta és la forma que consumeix més temps. En general, continueu fent petites tasques per guanyar una quantitat d’un testimoni que es basa en el temps que passeu.

Hi ha dues famoses plataformes de micro guanys: adbit.top i coinbulb.com. En aquests dos llocs, podeu guanyar bitcoin si feu clic a l’enllaç al lloc web i el visualitzeu durant 30-60 segons, podreu guanyar una petita quantitat de Bitcoin. Per exemple, seguiu la foto següent si feu clic a “Guanya 100% de bonificació BTC gratis, fins a 10 BTC per a tu Bexplus“I veure el lloc web durant 60 segons, podeu obtenir 29 satoshis que són 0,00000029 Bitcoin. Tanmateix, després del càlcul, si visualitzeu el lloc web repetidament en una hora, només podeu obtenir 0,00001740, que és d’uns 0,07 dòlars. No estic segur de si val la pena el vostre temps o, d’altra banda, la tarifa d’electricitat per mantenir l’ordinador encès.

  • Ser comerciant de criptografia

És la forma més ràpida de guanyar diners amb Bitcoin és convertir-se en un comerciant de criptografia. Bàsicament, hi ha 2 mètodes comercials principals al mercat de criptomonedes. Un és el comerç al comptat i l’altre el de futurs.

El comerç al comptat és que els comerciants compren Bitcoin a un preu baix i el venen després que pugi el preu.

Una negociació de futurs és un producte derivat que és un acord per comprar o vendre una mercaderia, una moneda o un altre instrument a un preu predeterminat en un moment determinat del futur.. 

El comerç al comptat és més directament el que necessiteu per trobar el preu baix del testimoni i esperar que el preu pugi. El comerç de futurs necessita més tècniques del comerç. No només heu de trobar el punt adequat per accedir-hi, sinó també tenir una visió professional del mercat. Basat en el comerç al comptat, el comerç de futurs pot obtenir beneficis des del preu fins a caure, cosa que té més oportunitats per obtenir beneficis del mercat.

Per convertir-se en un comerciant d’èxit, ha de dedicar molt de temps a entendre com operar i com equilibrar els beneficis i el risc. Tenen habilitats per analitzar el mercat i establir estratègies efectives.

  • Obteniu l’intercanvi de formularis de comissió de referència o altres institucions criptogràfiques.

Moltes institucions d’intercanvi o criptografia tenen un projecte de referència. Donen recompenses a clients o agències per atreure més clients. La gent no necessita invertir diners per obtenir una comissió. La gent ha de dedicar temps a presentar els intercanvis o institucions als seus amics, companys de feina o fans i acumular fans amb habilitats de màrqueting sofisticades.

  • Compreu productes financers per obtenir interessos.

Atès que el mercat de criptografia es converteix en bull. Hi ha molts productes de finançament Crypto per satisfer la demanda de persones que no són bons en el comerç, però que no volen vendre el testimoni a un preu baix. No tenen mètodes per ampliar el nombre de fitxes.


La majoria dels productes financers ofereixen una manera d’interessar-se amb un risc inferior. La gent només ha de comprar els productes financers per interessar-se per un període establert, com ara una setmana, un mes o uns anys. El tipus d’interès normal oscil·la entre el 20% i el 40%. Tot i que la taxa de retorn és baixa en comparació amb la negociació (per als bons comerciants, és possible que tinguin l’oportunitat d’obtenir rendiments del 200% al 300% mitjançant la negociació). Però és un bon negoci per a les persones que no ho fan bé en el comerç.

Bexplus

Tot i això, és possible que la gent hagi d’accedir a diverses plataformes per dur a terme aquests mètodes de benefici. El canvi de diferents plataformes augmenta el cost de gestió. És possible que hi hagi una plataforma que inclogui tots els mètodes que permetin obtenir beneficis al mateix temps? Aquí m’agradaria presentar-vos l’intercanvi de criptografia Bexplus.

Intercanvi Bexplus

Bexplus és una plataforma de derivats líder mundial en l’àrea de criptomonedes, que té com a objectiu proporcionar serveis financers avançats a inversors mundials de negociació de futurs mitjançant l’ús de tecnologia blockchain.

Actualment, Bexplus ofereix contractes perpetus sobre el comerç de futurs BTC, ETH, LTC amb un apalancament de fins a 100 vegades, i més futurs d’altcoins es llistaran a la plataforma en el futur..

Proporciona diverses maneres de fer cripto-amant per obtenir beneficis, independentment del canvi del mercat.

Podeu veure més detalls al següent enllaç:

Negociació

Bexplus ofereix contractes perpetus de negociació de futurs BTC, ETH, LTC amb un apalancament de fins a 100 vegades. Si inverteix 1 Bitcoin per comprar un contracte de futurs de posició llarga. Podeu obtenir 2 Bitcoin si el vostre preu Bitcoin augmenta un 1%.

https://www.bexplus.com/en/trade

Comissió de derivació:

Els convidats tenen la possibilitat d’obtenir un 10% -50% de recompensa de cada ingrés dels convidats.

https://www.bexplus.com/ca/account/activity_show

Producte financer (compte d’estalvi):

La cartera Bexplus té una nova actualització, dipositeu el vostre bitcoí amb seguretat a Bexplus per obtenir interessos. El tipus d’interès és de fins al 72%

https://www.bexplus.com/ca/activitat/interès

Hi ha més bons per als comerciants:

Bonificació del 100% pel vostre ingrés

S’enviarà una bonificació BTC 100% GRATU toTA als clients que dipositen i negocien contractes de futurs a Bexplus. Dipositeu 10 BTC, rebreu 20 BTC al vostre compte.

Per obtenir més informació: https://www.bexplus.com/ca/cash_back

Seguiu Bexplus a:

Bexplus

Lloc web: www.bexplus.com

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal/

Telegrama: https://t.me/bexplusexchange

Reddit: www.reddit.com/u/bexplus

Per a la cooperació empresarial: [protegit per correu electrònic]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map