BitMax.io llança suport de participació per resoldre el dilema de liquiditat dels actius en joc

BitMax.io (BTMX.com), una plataforma de negociació d’actius digitals registrada a Singapur, va llançar un nou producte de participació el 2 d’abril, amb suport inicial per a Cosmos (ATOM) i Tezos (XTZ) abans d’ampliar la cobertura a altres actius digitals..

L’equip de BitMax.io va anunciar que el seu producte de participació utilitzarà un disseny innovador per fer front als desafiaments de liquiditat associats a la participació tradicional. Com a part d’aquest disseny, els usuaris tindran la flexibilitat per negociar i transferir actius participats mentre reben recompenses per blocs. El nou producte d’aposta també busca promoure xarxes de cadenes de blocs més segures per a projectes recolzats fomentant ràtios de participació més altes. 

Dilema de liquiditat: apostar o no apostar?

Les xarxes blockchain de prova d’aposta (“PoS”) es basen en els titulars de tokens que participen en actius per participar en diversos mecanismes de consens, promovent així la seguretat i la resistència de la xarxa. A canvi de la seva contribució, aquests titulars de tokens o “validadors” obtenen recompenses per blocs, generalment en forma d’actiu digital nadiu de la xarxa.. 

En aquest sentit, la participació permet als titulars de tokens l’oportunitat de generar rendiments simplement “bloquejant” els actius durant un període determinat. No obstant això, una deficiència inherent a la participació és que el “desbloqueig” dels actius requereix un llarg període de desvinculació durant el qual un titular de la fitxa no pot canviar ni transferir l’actiu ni és elegible per rebre cap recompensa de participació..

Les compensacions entre l’accessibilitat i les recompenses d’aposta presenten un “dilema de liquiditat” crític per als titulars de tokens a l’hora de decidir si participen o no diversos actius digitals que operen en xarxes PoS. Algunes de les conseqüències més preocupants d’aquest dilema de liquiditat són les següents: 

  1. Ràtio d’estaca baix: 

La naturalesa intrínsecament volàtil dels mercats d’actius digitals és suficient per dissuadir molts titulars de fitxes de la participació, ja que els actius participats no es poden negociar per cobrir el risc amb eficàcia. Una ràtio de participació baixa resulta en una seguretat de xarxa baixa per al projecte blockchain. 

  1. Inflació de xarxa extrema: 

Per incentivar els titulars de tokens a participar en diversos mecanismes de consens, molts projectes PoS emeten grans recompenses per blocs que es distribueixen entre els delegats, cosa que resulta en un subministrament de tokens en expansió ràpida. Un subministrament inflacionari sense cap entrada addicional de capital provocarà probablement una depreciació simbòlica del preu. 

  1. Volatilitat significativa de la taxa de hash: 

L’acció de preus als mercats secundaris pot catalitzar grans parts de la xarxa participada perquè quedin “sense vincles”, ja que els titulars de fitxes s’acumulen per deselegar-se i vendre-ja sigui per obtenir beneficis després de l’apreciació del preu o per aturar les pèrdues després de la depreciació del preu-, cosa que provoca canvis dràstics en la taxa d’hach de xarxa. Una taxa de hash volàtil resulta en inestabilitat de la xarxa. 

Un nou enfocament per resoldre el dilema de liquiditat dels actius en joc

En resposta al dilema de liquiditat que tenen els titulars de tokens i els projectes PoS, BitMax.io ha dissenyat un producte de participació que ofereix als usuaris la flexibilitat per negociar i transferir actius participats sense desvincular-los de la xarxa.. 

En definitiva, el nou producte de participació de la plataforma permetrà als usuaris rebre rendiments més atractius sense sacrificar la liquiditat; per tant, fomentant ràtios de participació més resistents per a les xarxes blockchain. El nou producte d’aposta de BitMax.io tindrà tres funcions clau: 

  1. Accés immediat als actius implicats:

Per millorar l’experiència de participació dels usuaris, BitMax.io mantindrà un conjunt d’actius per accedir-hi immediatament després de retirar-lo. “Unbonding instantani” permetrà als usuaris gestionar els recursos participats a la seva discreció, fins i tot quan deleguen a una xarxa amb un llarg període de vinculació. 

  1. Negociació de marges per a actius en joc:

Per fomentar encara més l’eficiència del mercat, BitMax.io crearà una versió sintètica de cada actiu participat que s’utilitzarà com a garantia de marge, permetent així als usuaris anar llarg o curt per cobrir l’exposició mentre continuen obtenint recompenses. 

  1. Rendiments de participació maximitzats:

Per maximitzar els rendiments en nom dels usuaris, BitMax.io redelegarà automàticament les recompenses de participació a les agrupacions de participació, permetent així als usuaris millorar encara més el rendiment de les seves participacions de fitxes. 

Pel que fa al nou producte d’aposta de BitMax.io, George Cao, cofundador i CEO de BitMax, va afirmar: 

“La innovació de productes sempre ha estat un aspecte bàsic del nostre negoci. Hem dissenyat aquest producte per millorar moltes de les deficiències associades a les ofertes d’aposta d’altres plataformes. En oferir una solució al ‘dilema de liquiditat’, oferim als nostres usuaris la millor experiència de participació alhora que aportem valor als projectes que donem suport. “

 Plataformes com Kucoin i Binance han adoptat un enfocament conegut com a “Soft-Staking”, en el qual cada bossa pot participar en nom dels seus usuaris sense un reconeixement actiu dels titulars de la fitxa. En canvi, BitMax.io ha optat per una relació més tradicional “principal-agent” amb els seus usuaris, que requereix que cada titular de fitxes opti com a delegador a la xarxa de cadena de blocs pertinent. En promoció d’aquesta decisió estratègica, George Cao assenyala: 

“Mai no apostarem pels actius dels clients ni utilitzarem els actius dels clients per votar ni decidir res sense aprovació. BitMax.io només agrupa l’interès dels usuaris de la plataforma com a una sola contrapart i, a continuació, delega a validadors de confiança elegits, alhora que s’encarrega de les tasques de distribució de recompenses i la reinversió de la recompensa en nom dels usuaris. “

Recompenses d’apostes maximitzades per als usuaris de la plataforma

A partir del 2 d’abril, 10:00 a.m. EDT, tots els clients de BitMax.io poden apostar per Cosmos (ATOM) i Tezos (XTZ) i recollir recompenses d’aposta immediatament. Aquest és un altre punt de diferenciació entre BitMax.io i les plataformes competidores que retarden la distribució de recompenses. Per exemple, Binance distribueix recompenses una vegada al mes als usuaris que tenen actius a Binance.

La distribució sense problemes i eficient de les recompenses de participació hauria de permetre als usuaris de BitMax.io maximitzar els rendiments de la retenció de tokens mitjançant l’interès compositiu..

BitMax.io ha confirmat que la plataforma ampliarà el suport de participació a altres protocols PoS emergents i de gran potencial en un futur proper. BitMax.io es va anunciar anteriorment com un dels validadors de KAVA (KAVA) i també es va informar que estava construint infraestructures per donar suport a la participació de Harmony (ONE) a l’espera del full de ruta estratègic del projecte. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me