Aquest innovador metaverso de Blockchain us permet guanyar USD venent propietats NFT

Amagat entre una nota de premsa publicada el 10 de novembre de 2020 és un dels desenvolupaments més significatius de la història de la cadena de blocs: en associar-se amb Tilia Pay, Upland.me, un metaverso de propietat virtual que ofereix la propietat real de parcel·les de propietats NFT mapades a adreces reals, ha fet un salt gegant cap a la creació de primera autèntica economia digital

Com a metavers de la terra, Upland es difumina i, en última instància, esborra la línia entre el món real i el món digital. Upland ha donat vida a aquesta proposta amb Property-to-USD. En passar els darrers dos anys construint un metaversa que ofereixi una propietat real dels actius digitals mitjançant la tecnologia blockchain, Upland s’ha apropat asimptòticament al seu objectiu de construir una economia digital basada en el mercat completament realitzada.. 

Fins ara, han permès la compra d’actius digitals mitjançant fiat o crypto (mitjançant UPX) i la revenda i el comerç d’aquests actius al joc. Upland ha establert un veritable mercat lliure basat en l’oferta i la demanda. Tot i que reconeixen haver acollit especuladors i hodlers, optimistes i pessimistes, compradors i venedors, la nova associació d’Upland amb Tilia Pay va marcar el dia en què Upland es va convertir en una autèntica economia basada en el mercat. Per què?

Perquè a Upland, el valor dels vostres actius digitals ara es pot tornar a convertir en una forma de valor del món real: els dòlars nord-americans.

Ara, Upland és una extensió de l’economia internacional. La plusvàlua del compromís dels jugadors amb el seu metaverso, des de les propietats que decideixen comprar, fins a les seves ubicacions, fins al moment en què els jugadors van decidir comprar-les, totes aquelles decisions crítiques que impulsen i agiten, a nivell macro, Les corbes de demanda del mercat lliure d’Upland, ara es poden recuperar en dòlars nord-americans. Upland és el primer i únic metavers de blockchain que ofereix aquesta capacitat.

Els usuaris d’Upland poden vendre els seus actius immobiliaris NFT virtuals mitjançant la xarxa de pagaments de Second Life, anomenada Tilia Pay. Aquesta integració admet PayPal com a principal mecanisme de pagament. Això significa que els jugadors podran comprar béns immobles al món virtual d’Upland i vendre’ls per dòlars reals dels Estats Units.

Conegut com el programa beta de Propietat a USD, ja va facilitar moltes vendes de propietats digitals d’Upland d’alt valor per USD. Les tres millors vendes han estat 1.000 USD una peça. Fins ara, els jugadors d’Upland han gastat 29.250 dòlars USD en propietats del metavers de Upland i la seva despesa mitjana és de 39,50 USD.

Com funciona?

A diferència de molts altres jocs blockchain, Upland té una experiència d’usuari neta i fluida al web, iOS i Android per tal d’atraure el públic més ampli possible. Com que el programa Propietat a USD encara està en versió beta, la possibilitat de vendre propietats per USD és actualment oberta a 100 Uplanders. Tot i això, aquest nombre augmentarà en un futur proper i la funció aviat estarà disponible per a tots els jugadors. Tot i això, qualsevol jugador pot comprar propietats als provadors beta per USD.

A continuació s’explica com els provadors beta d’Upland guanyen diners reals amb la seva cartera de propietats virtuals:

  • Els jugadors poden vendre els seus actius a la plataforma en USD.
  • L’usuari realitza un procés KYC (Know Your Customer).
  • Un cop venuda una propietat NFT, Uplander pot treure els seus ingressos en USD directament al seu compte privat de Paypal.

Reacció de la comunitat

La comunitat Upland ha acollit amb satisfacció la possibilitat de guanyar diners de les seves propietats virtuals amb els braços oberts. De fet, ja hi ha hagut grans vendes. El frenesí de la despesa va arrencar quan un jugador, un executiu d’Upland anomenat ThankMeLater, va vendre tres propietats diferents per 500 USD cada un. El comprador d’aquestes 3 propietats és un jugador anomenat Wulfinite, que es va unir a Upland uns mesos abans. Va ser entrevistat sobre la seva raó de ser per comprar les propietats:

  • Es va comprar 350 Mcallister St. (el preu inicial de 193.280 UPX, o ~ 193 $ USD) perquè és a prop de l’Ajuntament.
  • Es va comprar el Centre de visitants de la comunitat (preu inicial de 135.520 UPX, o ~ $ 135 USD) a causa de la raresa de les ubicacions de Angel Island.
  • Es va comprar 401 23rd St..

Upland i Tilia

Tilia Pay permetrà als jugadors d’Upland canviar propietats virtuals, basades en ubicacions del món real i facturades per tokens no fungibles (NFT), per dòlars nord-americans. Això fa que Upland sigui l’únic joc de cadena de blocs que permeti als jugadors convertir el valor financer dels actius virtuals en diners reals.

Upland continua experimentant importants victòries. Amb un sistema molt actiu comunitat, més de 10.000 usuaris actius diaris i més de 40.000 usuaris actius mensuals, Upland continua creixent significativament. Mai no hi ha hagut un moment millor per convertir-se en Uplander, així que uniu-vos ara mateix i reclameu una bonificació especial per inscripció doble de 6.000 UPX: https://discover.upland.me/coingape_official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me