Reflexionar sobre la primera meitat del 2018 i construir un millor

Aquí teniu una mirada sense filtrar a la primera meitat del 2018, tant en els avenços que hem fet, com en els contratemps que hem tingut, i el que podeu esperar de nosaltres en el futur.

Reflexionant sobre la primera meitat del 2018

El fundador de LinkedIn, Reid Hoffman, va assenyalar una vegada que construir una arrencada s’assembla molt a saltar d’un penya-segat i després muntar un avió mentre vas cap a terra.

En muntar aquell avió hem tingut alguns contratemps, però encara estem molt lluny de tocar terra.

Amb l’avantatge de la retrospectiva, hi ha algunes coses clau que podríem haver fet millor durant la primera meitat del 2018. Hem après d’aquests errors i hem pres mesures perquè la segona meitat del 2018 sigui una gran cosa per a la plataforma CoinFi.

Construint un CoinFi millor

Després del nostre ICO vam tenir un full de ruta ambiciós. Vam treballar molt per executar aquest full de ruta, però vam fer alguns càlculs erronis al llarg del camí.

Què hem fet malament, doncs??

Hem intentat crear massa funcions, massa ràpidament, amb un equip massa petit. En lloc d’això, hauríem d’haver invertit més temps en captar talent i construir la infraestructura de dades adequada, fins i tot si això suposés retardar el llançament beta inicial.

Com a resultat del nostre mal càlcul, la versió beta del 6 d’abril va ser decebedora (com a mínim) i vam haver de tallar moltes cantonades per arribar al termini. Això va resultar en un producte decebedor, fins i tot per a una versió beta, a més de codi i infraestructura que vam haver de llençar.

Essencialment, vam haver de reconstruir després del 6 d’abril, reduint la nostra cronologia de desenvolupament uns quants mesos.

També es van produir efectes. Com que ens vam centrar completament en enviar productes amb recursos limitats, no vam dedicar prou temps a involucrar la comunitat i a mantenir el buzz de màrqueting que vam crear durant l’ICO.

Vam esmentar el mes passat que començaríem a implementar Advanced Token Metrics i la nova canalització de dades millorada al juny. Ara sembla que aquestes funcions no s’enviaran fins al tercer trimestre.

Dit això, les coses tornen a encarrilar-se i semblen brillants per a la Q3. Ens vam dedicar el temps per reunir un talentós equip d’enginyeria de dades i desenvolupament web que pot executar-se al nostre full de ruta, establir millors processos de desenvolupament i tornar a centrar-nos en el desplegament d’una important iniciativa de producte a la vegada..

En el futur, també ens comprometem a millorar la comunicació de l’equip bàsic de CoinFi, especialment quan es tracta de terminis de desenvolupament i productes..

Què és el futur del testimoni COFI?

La demanda del testimoni COFI ha tingut un èxit, en línia amb l’entorn macro més ampli: un mercat de criptografia baixista.

Tingueu la seguretat que encara estem molt il·lusionats amb el futur de la plataforma CoinFi i la nostra visió sobre el testimoni COFI. Estem desplegant noves funcions com CoinFi News, que inclourà notificacions en temps real quan els nous ICOs interessants arribin a un intercanvi, gràcies a la infraestructura que ja hem creat per connectar-nos als intercanvis..

Creiem fermament que el nostre enfocament a construir un gran equip, oferir un producte valuós, oferir un fort model d’utilitat de fitxes ancorat per la participació en participacions participatives i incentivades per fitxes, així com el nostre renovat compromís amb el creixement de la comunitat CoinFi impulsarà la demanda per al testimoni COFI.

Sol·liciteu unir-vos a la versió tancada de CoinFi News

Acabem d’obrir el registre per a la versió beta tancada de CoinFi News. Aquest és el renovat motor de notícies que substituirà la prova de concepte que vam llançar durant la versió beta del 6 d’abril.

Els provadors beta de CoinFi News tindran accés anticipat a aquesta nova característica i proporcionaran comentaris crucials dels usuaris que guiaran el desenvolupament del producte. Interactuareu directament amb l’equip de productes per ajudar-nos a crear l’eina perfecta per atendre inversors en criptografia com vosaltres.

Només hi ha 500 espais disponibles per al públic en general (podeu canviar la llista d’espera referint-vos a amics), tot i que els usuaris que tinguin la llista blanca durant l’ICO tindran accés automàtic.

Podeu ajudar a difondre les notícies sobre CoinFi mitjançant la sol·licitud de verificador beta aquí i compartint l’enllaç de referència.

Feu saber als vostres companys inversors en criptografia per què esteu entusiasmats amb CoinFi News!

Nova canalització de dades

Estem integrant el nou canal de dades a la plataforma CoinFi, però portem unes setmanes endarrerides. Actualment s’està provant al nostre entorn de prova.

Què suposarà això per a la plataforma quan el nou gasoducte es posi en funcionament??

Actualment, tenim a la nostra base de dades monedes i ICO de 1971 i, com alguns de vosaltres heu assenyalat, una bona part de les dades està incompleta o està obsoleta. Un cop instal·lat el nou canal de dades, veureu més de 5000 monedes i ICO a la nostra base de dades amb dades actualitzades periòdicament i informació detallada.

El llançament del nostre nou canal de dades donarà a CoinFi la base de dades més gran de monedes & ICO al mercat.

També comptarà amb una experiència d’usuari nova i millorada. Aquí teniu una vista prèvia ràpida:

El Podcast de CoinFi

Per què un podcast? Tenim moltes converses aleatòries sobre criptografia a l’oficina i hem pensat que seria interessant prémer el botó de gravació i compartir aquestes converses amb la comunitat CoinFi.

La idea és que siguis una mosca a la paret de l’oficina de CoinFi. Volem que el podcast tingui la sensació d’escoltar una conversa informal sobre criptografia entre amics.

La setmana que ve llançarem els primers episodis.

Recerca & Anàlisi

Al juny, vam publicar quatre treballs d’investigació en criptografia en profunditat & anàlisi que va tenir molta tracció de les xarxes socials, Reddit i la nostra pròpia comunitat.

Mentre examinàvem algunes de les dades de notícies de CoinFi News, el nostre científic en cap de dades, Alex Svanevik, va fer una ullada a com es correlacionaven les mencions de les notícies amb el volum de negociació.

Un altre tema candent darrerament són els tokens d’intercanvi. Després de publicar un estudi de comparació sobre fitxes Binance, Huobi i KuCoin, Alex va rebre moltes sol·licituds per cobrir fitxes d’intercanvi addicionals. Així doncs, aquí teniu un estudi en profunditat sobre 11 fitxes d’intercanvi criptogràfic classificades segons la proporció TVEV.

Aquest no és el final de la sèrie encara. Valorarem els tokens d’intercanvi descentralitzats en una propera anàlisi, així que estigueu atents.

També vam aprofundir en la utilitat del testimoni Binance i vam identificar una estratègia senzilla perquè Binance dobli el valor del testimoni BNB durant la nit. Fins i tot El CEO de Binance, CZ, ha fet una piulada a l’article.

Parlant de CZ, darrerament ha tingut paraules contundents sobre Weibo (l’equivalent de Twitter de la Xina) per a un dels competidors de Binance. Aquest canvi va canviar 17.000 milions de dòlars en només 24 hores i probablement no n’hagueu sentit mai a parlar. Llegiu la peça de recerca si encara no ho heu fet, és bona!

Els darrers treballs de recerca van ser escrits per Jonney Liu, el nostre nou cap d’investigació criptogràfica. Jonney es va unir recentment a l’equip de CoinFi per ajudar amb el desenvolupament de senyals / alguna cosa i oferir la seva visió dels mercats de criptografia.

L’inici de la nostra estratègia de llistat d’intercanvis

A finals de juny vam llistar els tokens COFI per negociar a Cobinhood, l’intercanvi de quota zero. Vam passar els mesos posteriors a la nostra llista de KuCoin enfocats a fer créixer el nostre equip i construir productes. Amb un equip més ampli al seu lloc, hem començat a dedicar recursos de nou al desenvolupament empresarial, ja que el llistat de Cobinhood és un petit primer pas per iniciar la nostra nova estratègia de llistat d’intercanvis..

Quan es tracta de desenvolupament de negoci, mai no hi ha garanties, però estem treballant activament en noves llistes d’intercanvi, així que estigueu atents a més.

Pròxims esdeveniments

Com a part del nostre enfocament renovat en el desenvolupament i la comercialització de negocis, durant tot el mes de juliol, el nostre conseller delegat Tim Tam oferirà xerrades a diferents conferències i esdeveniments a Taiwan, Corea i Tailàndia..

L’objectiu és continuar construint la nostra autoritat entre els comerciants minoristes i institucionals. Volem recordar al món criptogràfic que CoinFi està fent coses importants a l’espai comercial de criptografia.

A continuació, es detallen alguns dels esdeveniments que farà Tim durant el proper mes. Mireu si el podeu atrapar a la carretera.

Cimera Blockchain d’Àsia

Tim es troba a Taipei per preparar-se Cimera Blockchain d’Àsia, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol.

L’han convidat a ser un panelista en dos panells:

  • 2 de juliol: Com s’enfronta la indústria als problemes normatius
  • 3 de juliol: Problemes d’intercanvi i negociació de tokens: com afecten les estratègies de cotització de tokens a la liquiditat i a l’acció de preus

Si assistiu al cim, saludeu Tim!

CoinFi Corea

El 19 de juliol, Tim serà a Seül en un esdeveniment privat per presentar el projecte CoinFi al mercat coreà i respondre a preguntes dels membres de la comunitat coreana CoinFi..

Cimera híbrida

L’abril vam anunciar la nostra col·laboració amb HybridBlock per ampliar les ofertes d’intel·ligència criptogràfica.

Com a soci estratègic, Tim ha estat convidat a parlar a Cimera híbrida: Internet del valor a Bangkok, Tailàndia, els dies 28 i 29 de juliol. Tim farà una presentació sobre el comerç criptogràfic i destacarà les estratègies dels inversors institucionals.

Pensaments finals

Construir un negoci té els seus alts i baixos, però no és la primera vegada que CoinFi es troba amb contratemps. També vam fer alguns càlculs erronis a principis de la nostra ICO, però vam aprendre d’aquests errors i encara vam assolir el nostre objectiu de tapa dura de 15 milions de dòlars..

De la mateixa manera, la primera meitat del 2018 no sempre va ser una navegació fluida per a CoinFi i, sens dubte, ens trobarem amb més obstacles al llarg del camí. Tot i això, el que podeu esperar de nosaltres com a equip és que no cometrem els mateixos errors dues vegades.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me