Els provadors beta utilitzen ara Notícies

Independentment d’on llegiu aquesta actualització d’agost de CoinFi, esperem que us sentiu bé!

Per a nosaltres, és estiu a Hong Kong. Amb el sol brillant i una humitat superior al 80%, les coses es suen una mica. A fora, sembla que tota la ciutat està en flames.

Afortunadament, així ens sentim per dins a l’equip de CoinFi!

Què hem estat fent i per què estem tan bombats??

Els provadors beta utilitzen ara les notícies de CoinFi


Captura de pantalla 2018 07 27 a les 1.31.37 PM

Després de centenars d’hores del nostre equip d’enginyeria i una gran expectació per part de la comunitat CoinFi, vam començar a llançar la versió tancada de CoinFi News a finals de juliol.

Tot i que el producte encara es troba en una fase inicial de proves beta, la resposta ha estat molt positiva i ens indica que anem en la direcció correcta.

Estem recopilant comentaris imprescindibles dels usuaris i realitzant proves detallades d’usuaris que continuaran orientant el desenvolupament del producte i seguim treballant amb furia per millorar el producte i llançar noves funcions.

A continuació, es mostra una cronologia ràpida de la versió beta tancada de CoinFi News:

  • 27 de juliol: alliberat a Ambaixadors de CoinFi
  • Del 30 al 31 de juliol: publicat a les 500 millors persones que estaven a la nostra llista d’espera beta tancada
  • 6 d’agost: s’alliberarà als usuaris que van obtenir la llista blanca durant el nostre ICO

Si ja teniu accés a la versió beta tancada, us recomanem que ho feu inicieu sessió a la plataforma i dóna-li un remolí. Podeu utilitzar l’enllaç “Suggeriments” al menú superior i el botó “Notificar un error” a la part inferior dreta de la pantalla per comunicar els vostres pensaments..

Interactuareu directament amb l’equip de productes per ajudar-nos a crear l’eina perfecta per atendre inversors en criptografia com vosaltres.

Gràcies als valuosos comentaris ja proporcionats pels nostres provadors beta i provadors d’usuaris, estem segurs que en el moment de llançar públicament CoinFi News, serà l’elecció clara número 1 per als inversors que vulguin mantenir-se al dia amb els mercats criptogràfics..

Recordeu, CoinFi News és només el primer d’una llarga línia de funcions que implementarem aquest any.

Guanyeu part dels 10.000 COFI que regalem cada setmana!

El mes passat vam llançar el grup de telegrames privat CoinFi Ambassadors. Actualment, el grup té més de 100 membres dedicats i creix ràpidament.

L’objectiu del programa Ambaixador és centrar els esforços dels seguidors de CoinFi, amb l’objectiu de difondre la il·lusió sobre la visió i la plataforma de CoinFi. També és el primer lloc on arriba l’equip per obtenir suggeriments i suggeriments sobre els productes.

Hem reservat un conjunt de 500.000 fitxes COFI que els ambaixadors podran guanyar fent accions per difondre la visió de CoinFi. Fora d’aquest grup, hem regalat 10.000 fitxes COFI cada setmana.

Captura de pantalla 2018 08 01 a les 1.51.14 PM

Si voleu ajudar a difondre la informació sobre CoinFi i guanyar COFI pels vostres esforços, podeu fer-ho sol·liciteu aquí aquí per unir-vos al grup privat de telegrames CoinFi Ambassadors.

Com afecta Bitcoin una cartera tradicional?

Recentment hem llançat un Calculadora d’inversions Bitcoin per mostrar als inversors com hauria funcionat una cartera tradicional de valors / bons (en funció del risc) amb una petita assignació del% a Bitcoin.

Captura de pantalla 2018 07 29 a les 22.25.53 AM

Si alguna vegada us heu preguntat: “Quant dels meus diners heu de destinar a la criptografia?”, El informe de recerca elaborats minuciosament a sota de la calculadora, es detalla sobre com utilitzar aquesta astuta eina i ressalta alguns escenaris interessants per debatre.

Captura de pantalla del 29 de febrer de 2018 a les 9.24.10 AM

Evidentment, no és estrany que assignar un petit% de la vostra cartera a Bitcoin durant els darrers anys hagués tingut un impacte positiu en la vostra cartera.

No obstant això, el que ens va semblar realment fascinant des de les nostres proves posteriors va ser l’enorme impacte que té el reequilibri en el perfil de risc d’una inversió de Bitcoin. Amb el reequilibri, encara podeu obtenir una bona part de l’avantatge d’una inversió en ROI potencial (però altament volàtil) com Bitcoin, amb un risc significativament reduït..

Així que endavant i jugueu amb el Calculadora d’inversions Bitcoin per veure com afegir una mica de Bitcoin a la vostra cartera i reequilibrar-vos s’hauria realitzat històricament en funció del risc.

I si ho trobeu interessant, no oblideu compartir els números amb els vostres amics (hi ha un enllaç útil per compartir a la calculadora), especialment aquells que no són criptoconvertits.!

La nostra estratègia de llistat d’intercanvis continua

Tot i que la majoria del nostre equip s’ha centrat en l’enginyeria de productes i productes, també hem continuat assignant recursos al desenvolupament empresarial.

A finals de juny, vam iniciar la nostra estratègia de cotització en borsa la llista Cobinhood. L’11 de juliol, CoinFi amplia el seu abast a la Xina amb el llistat a FCoin Exchange.

Tot i que no podem prometre que apareixerà a les borses noves cada mes, tingueu la seguretat que executem activament la nostra estratègia de llistat d’intercanvis i que tindrem més notícies relacionades amb l’intercanvi en els propers mesos..

El nostre objectiu amb la nostra estratègia de llistat d’intercanvis és donar exposició al testimoni COFI a tants compradors com sigui possible, de manera que, a mesura que desbloquegem la utilitat de token que estem construint actualment, tants usuaris com sigui possible tindran accés a l’ecosistema CoinFi.

El Podcast de CoinFi

Vam llançar El Podcast de CoinFi al juliol com a forma de compartir algunes de les converses criptogràfiques que mantenim a l’oficina, alhora que construïm un lideratge pensatiu i connectem amb la comunitat CoinFi.

Esperàvem que aquestes sinceres converses que es produeixen diàriament a l’oficina de CoinFi aportessin idees i valor als nostres oients i, de les vostres respostes, fins ara!

Captura de pantalla 2018 07 30 a les 9.52.43 AM

Podeu esperar un nou episodi cada divendres al matí HKT. El nostre podcast està disponible als següents canals tant per als usuaris d’IOS com d’Android.

iTunes | Google Play | SoundCloud | Ràdio Stitcher

Si us agrada el nostre podcast, ens encantaria guanyar-vos com a subscriptor.

També agrairíem molt que poguéssiu trigar un minut o dos a deixar-nos una ressenya de 5 estrelles. Ens ajudarà a arribar a més gent amb el podcast de CoinFi i ens ajudarà a fer créixer la comunitat de CoinFi.

Per descomptat, sempre busquem maneres de millorar. Si teniu comentaris constructius sobre com podem millorar el podcast, no dubteu a contactar-nos responent a aquest correu electrònic.

Llegim tots i agraïm els vostres comentaris constructius!

Fent créixer la marca CoinFi

Com a part del nostre enfocament renovat per compartir el que estem construint aquí a CoinFi amb la resta del món criptogràfic, ens posem activament per compartir, connectar-nos i aprendre.

Conferències de juliol de 2018

Durant tot el mes de juliol, el nostre conseller delegat, Tim Tam, va estar a Taiwan, Corea, Hong Kong i Tailàndia per fer conferències sobre blockchain compartint la seva visió dels mercats de criptografia i mostrant al món criptogràfic l’impacte que tindrà CoinFi a l’espai de negociació de criptografia..

AMA mensual amb l’equip CoinFi Core

Hem rebut nombroses sol·licituds de la comunitat per obtenir una AMA amb els fundadors i l’equip bàsic.

Des del gener, hem tingut el cap baix cap a la construcció de l’empresa, però a mesura que el nostre equip creix i comencem a desplegar més productes, hem pogut començar a tornar a dedicar més temps a la comunitat, on realment pertany..

A partir d’aquest mes, publicarem una AMA curta cada mes a Reddit.

AMA mensual

Així és com funciona:

A principis de cada mes, configurarem un fil de Reddit. Si teniu alguna pregunta que voleu fer a l’equip principal de CoinFi, només cal que la publiqueu a l’àrea de comentaris.

Podeu fer diverses preguntes. Només heu de separar cada pregunta en un comentari diferent. Al cap d’una setmana, es respondrà a les deu preguntes principals que reben més vots positius de la comunitat.

És tan senzill!

AMA d’agost ja està en directe i respondrem el 8 d’agost de 2018 a HKT. Per tant, dispareu les vostres preguntes.

Pensaments finals

Amb l’equip de 18 CoinFiners a temps complet i que creix ràpidament, és impossible convertir tot el que passa a CoinFi en una actualització mensual..

A part de CoinFi News, ni tan sols hem tingut l’oportunitat d’actualitzar-nos sobre l’altra i interessant suite de productes que hem estat desenvolupant.

Tingueu la seguretat que continuem desenvolupant els productes esmentats en actualitzacions anteriors i que es mostren al nostre full de ruta. A mesura que ens apropem al llançament, també veureu més actualitzacions en aquests fronts.

Si us entusiasma l’impuls que estem construint aquí a CoinFi, vine a saludar l’equip per telegrama. Estem allà tot el temps responent preguntes i absorbint els vostres comentaris, sobretot a el grup d’ambaixadors privats.

Espero veure’t allà!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me