Millor intercanvi i ressenyes de criptomonedes

Un intercanvi de criptomonedes és un lloc per comprar, vendre i negociar criptografia. Algunes borses també ofereixen productes derivats perquè els usuaris puguin negociar opcions i futurs.

El problema de les persones que només entren en criptografia és que no és tan fàcil determinar quines plataformes de negociació de criptomonedes són bones i quines s’han d’evitar.

Hi ha dotzenes de plataformes de divises digitals, però quina és la millor?

En aquest article, en lloc de respondre directament a aquesta pregunta, us oferirem totes les eines que necessiteu per esbrinar-ho vosaltres mateixos. Això és especialment útil, ja que no totes les persones tindran accés als mateixos intercanvis.

Els europeus i els asiàtics solen tenir un gran accés als intercanvis de criptomonedes, mentre que els nord-americans tenen prohibit accedir a moltes plataformes. Per això, trobar el millor lloc per negociar pot trigar una mica. Dit això, comencem.

El primer que veurem són tots els diferents tipus d’intercanvis de criptomonedes.

Com triar el millor intercanvi

Hi ha molts factors que inclouen l’elecció del millor intercanvi de criptomonedes. Abans de registrar-vos al vostre primer intercanvi, aquí teniu algunes coses que hauríeu de tenir en compte.

Negociació en un intercanvi puntual

Quan la gent pensa en un intercanvi de criptomonedes, el que solen pensar és un intercanvi puntual. Aquest és un lloc on els comerciants poden canviar un actiu per un altre. Per exemple, canvieu Bitcoin per Ethereum.

Cada intercanvi al comptat té diferents parells de negociació de criptomonedes, de manera que l’intercanvi al qual us registreu pot dependre de les criptomonedes que hi pugueu negociar. Per exemple, si només voleu canviar Ethereum / Litecoin, per exemple, podeu inscriure-us a gairebé qualsevol canvi, ja que tots tenen accés a aquestes monedes.

Tanmateix, si voleu canviar una moneda més exòtica, com Nano o Monero, haureu de trobar una de les borses de criptomonedes que tingui aquest parell comercial..

Negociació a una borsa de derivats

Una borsa de derivats ofereix opcions de negociació com contractes de futurs o opcions. Normalment són productes financers per a comerciants de criptomonedes més avançats. Tot i això, si ja esteu familiaritzats amb aquests productes dels mercats financers tradicionals, pot ser que tingui sentit canviar-los en una plataforma d’intercanvi de criptomonedes.

En alguns casos, un intercanvi puntual també oferirà productes derivats perquè pugueu fer totes les vostres operacions en un sol lloc. Tanmateix, les borses de derivats més populars amb més volum de negociació solen ser plataformes independents. És a dir, no ofereixen més que operacions derivades.


Una cosa que val la pena esmentar és que molts intercanvis de criptografia de derivats ofereixen operacions de marge i, en alguns casos, operacions de marge extremadament elevades, fins a 50x o 100x. No es recomana utilitzar aquest apalancament, ja que és extremadament fàcil perdre diners i és més semblant al joc que a la negociació. Tot i això, algunes plataformes d’intercanvi criptogràfic ofereixen aquest tipus d’apalancament si això és el que us interessa.

Canvi de custòdia vs. canvi no de custòdia

La diferència més gran entre el comerç de criptografia i el comerç de mercats financers tradicionals és que amb criptografia es pot custodiar els seus propis fons. En qualsevol moment, podeu retirar la vostra criptografia d’un intercanvi a una cartera que controleu. Per seguretat, us aconsellem que ho feu. Però més sobre això més endavant.

La diferència entre una plataforma d’intercanvi de custòdia i no de custòdia és senzilla. Una plataforma de custòdia emmagatzema la vostra criptomoneda mentre que un canvi no de custòdia no.

Per exemple, amb un intercanvi sense custòdia introduïu el comerç que desitgeu, envieu a la plataforma el xifratge i després us enviaran les monedes canviades immediatament. A la plataforma no s’emmagatzema cap criptomoneda de manera que no hi hagi possibilitat de perdre-la o robar-la.

Els intercanvis sense custòdia funcionen millor per a operacions més petites o per negociar quan no voleu registrar-vos a llocs d’intercanvi de criptomonedes. No obstant això, les comissions de negociació sense custòdia tendeixen a ser més altes i ofereixen menys funcionalitats que un canvi de criptografia habitual

Determinació del volum en un Exchange

Esbrinar el volum de negociació en una borsa no és una tasca petita. Molts dels intercanvis de criptografia menys reputats participen negociació de rentats i pot ser difícil saber quin és el seu volum real de negociació.

Per exemple, la premsa accepta àmpliament els volums de negociació reportats per CoinMarketCap com a veritat, tot i que aquests estan molt inflats. A partir de la publicació, per exemple, CMC llista els volums de negociació de Bitcoin les 24 hores com a 37.000 milions de dòlars, aproximadament 25 vegades més del que els llocs web de més reputació afirmen que el volum és.

Per determinar si una borsa realment té una elevada liquiditat, és millor utilitzar llocs web com ara Messari o bé BitcoinTradeVolume. Aquests informes indiquen números comercials precisos en no incloure dades d’intercanvis coneguts per participar en el comerç de rentat.

Què cal tenir en compte en registrar-se a un canvi de moneda digital?

Sempre és una bona idea investigar la reputació d’una plataforma comercial abans d’inscriure-s’hi per operar-hi. Alguns dels millors intercanvis de criptomonedes tenen una reputació excel·lent i es prenen seriosament la seguretat. Altres intercanvis de monedes acaben per obtenir beneficis ràpids i no fan gaire per mantenir segurs els seus comerciants de Bitcoin.

En la vostra investigació, intenteu esbrinar si l’intercanvi en què esteu pensant registrar-vos té una bona interfície d’usuari, si tenen un centre d’atenció al client i si realment responen a les consultes enviades al seu centre d’atenció al client..

A més, tingueu en compte el temps que ha existit un canvi de moneda digital. Com més temps porten a l’espai, més probabilitats tenen que tinguin un bon producte i es prenguin seriosament la seguretat.

Comprar Crypto a Exchange

Des que el mercat de criptografia va arribar al seu mínim al desembre de 2018, hi ha hagut un interessant renovat en la compra de criptomonedes. Molta gent volen saber com comprar Bitcoin i també com comprar altcoins mitjançant diversos mètodes de pagament.

En aquesta secció explicarem com trobar els millors intercanvis de criptomoneda per comprar criptografia i com començar a invertir. Igual que amb tota la resta de criptografies, hi ha moltes opcions per triar.

Dipòsits bancaris i transferències bancàries

La forma més barata de comprar Bitcoin o qualsevol altra criptografia sol ser amb un compte bancari. És a dir, enllaçant un compte bancari amb un intercanvi de criptomonedes i dipositant diners en aquest intercanvi. Aquest mètode sol tenir les tarifes més baixes.

Molts dels millors intercanvis de criptomonedes, els que tenen la millor reputació, oferiran l’opció d’utilitzar el vostre compte bancari. Tot i això, heu d’investigar un intercanvi abans d’enviar la informació bancària per assegurar-vos que sigui segur.

L’inconvenient de comprar amb un compte bancari és que poden trigar dies a finançar el compte. Al mercat de criptografia molt volàtil, això podria significar que pagueu molt més per una moneda que el preu quan vau començar la transferència bancària. Per això, és possible que vulgueu considerar la possibilitat de pre-finançar un compte abans de comprar Bitcoin, de manera que quan vulgueu comprar els diners ja hi estigueu..

Una altra opció és la transferència bancària, però, alguns intercanvis cobren comissions elevades per les transferències bancàries. Una transferència bancària també pot comportar comissions del vostre banc, de manera que normalment no és la millor manera d’enviar diners als intercanvis de criptomonedes.

Ús d’una targeta de crèdit

Una targeta de crèdit és una altra manera de comprar criptografia. Malauradament, la majoria d’intercanvis importants han deixat d’acceptar una targeta de crèdit com a forma de pagament vàlida. Alguns intercanvis i carteres encara accepten targetes de crèdit, de manera que encara es poden utilitzar.

Per a les compres amb targeta de crèdit, la millor manera de comprar criptografia és realment mitjançant una cartera de criptomonedes que permet una targeta de crèdit com a mètode de pagament. Hi ha moltes carteres que tenen aquesta funció i són la millor manera d’utilitzar targetes de crèdit per comprar criptografia.

Alguns intercanvis de criptomonedes també us permeten utilitzar targetes de crèdit, de manera que heu de comprovar si els intercanvis registrats ofereixen aquesta opció.

Una cosa que val la pena assenyalar és que l’ús d’una targeta per comprar criptografia sovint comporta moltes taxes. De fet, probablement sigui el mètode amb les comissions més altes de qualsevol dels mètodes de pagament que parlarem en aquest article. Per això, una millor opció és utilitzar una targeta de dèbit.

Ús d’una targeta de dèbit

La majoria dels principals intercanvis de criptomonedes permeten als comerciants utilitzar una targeta de dèbit com a mètode de pagament. L’ús d’una targeta de dèbit comporta comissions més altes que l’ús d’un dipòsit bancari, però també comissions més baixes que l’ús d’una targeta de crèdit.

Un dels avantatges d’utilitzar una targeta de dèbit a les borses de Bitcoin és que amb una compra de dèbit la criptografia sol estar disponible immediatament, no haureu d’esperar al pagament per netejar la vostra manera de fer amb un dipòsit bancari. Amb el dèbit, normalment és possible tenir criptografia a la cartera en pocs minuts.

Una mica d’investigació us hauria de dir els millors intercanvis de criptomonedes que accepten targetes de dèbit al vostre país. A més, és important parlar amb el vostre banc sobre l’ús d’una targeta de dèbit en un intercanvi de criptomonedes. Alguns bancs no volen que els seus clients tinguin res a veure amb els intercanvis de criptomonedes i, en casos extrems, un banc pot cancel·lar un compte per a algú que compra Bitcoin.

Determinació de comissions en una borsa

Tots els intercanvis de criptomonedes tenen tarifes diferents. Alguns cobren comissions de negociació elevades i taxes de retirada baixes. Altres borses tenen bons tipus de canvi de criptografia a criptografia, però cobren molt per les retirades. I els millors intercanvis de criptomonedes tenen de tot: un bon programa de comissions de negociació i taxes de retirada baixes.

Depenent de la freqüència amb què us retirareu i de la quantitat que canvieu, la millor plataforma de negociació serà diferent per a tothom. Assegureu-vos de tenir en compte les comissions ocultes, ja que els intercanvis no custòdics solen tenir càrrecs ocults.

Seguretat

La seguretat és increïblement important en la indústria de les criptomonedes. Milers de milions de dòlars ja s’ha robat un valor de criptomoneda i el fet trist és que se’n robaran més en el futur.

A la criptografia ets responsable de mantenir segurs els teus fons i fins i tot un dels millors intercanvis es pot piratejar. És per això que cal tenir en compte aquesta secció.

No són les vostres claus, ni la vostra criptografia

No són les vostres claus, ni la vostra criptografia una dita famosa a l’ecosistema de criptomonedes. El que significa bàsicament és que si deixeu el vostre xifrat en un bescanvi o en una cartera que no us doni una clau privada, no el controleu realment. En qualsevol moment, la plataforma on hàgiu emmagatzemat Bitcoin o Ethereum pot controlar les vostres monedes.

Aquest va ser recentment un gran problema amb l’intercanvi canadenc Quadriga el fundador va morir i posteriorment ningú més no va poder accedir als fons emmagatzemats a la borsa. El resultat va ser que tots els comerciants i inversors de Quadriga van acabar perdent milions de dòlars.

Els Hacks també són un gran problema en l’espai blockchain i fins i tot es poden veure afectats els principals intercanvis de criptomonedes. De fet, piratejar intercanvis de criptografia és un negoci a temps complet per a alguns i Corea del Nord sí un equip dedicat de pirates informàtics.

Llavors, què podeu fer per protegir-vos? A continuació es mostren algunes maneres de protegir les vostres monedes.

Autenticació de dos factors

Amb diferència, el més important que qualsevol comerciant o inversor pot fer per protegir-se mentre utilitza un intercanvi de criptomonedes és habilitar l’autenticació de dos factors.

L’autenticació de dos factors significa que per iniciar la sessió l’usuari ha d’enviar una contrasenya i alguna altra forma de verificació. Podria ser una contrasenya temporal enviada a un telèfon mòbil o adreça de correu electrònic. També podria ser una contrasenya generada per Autenticador de Google.

Està generalment d’acord que l’autenticador de Google és la millor manera de protegir el vostre compte, ja que té un gran avantatge: un codi només es pot generar des d’un sol telèfon. Per exemple, es pot piratejar una adreça de correu electrònic i interceptar el codi. L’intercanvi de SIM també és habitual. Tanmateix, l’autenticador de Google està vinculat a un sol telèfon, de manera que l’única manera que un lladre pot obtenir el codi seria robar-vos el mòbil.

Alguns intercanvis tenen fins i tot autenticació de tres factors. Per exemple, una contrasenya, una autenticació única de Google i una contrasenya enviada al vostre correu electrònic. Com més seguretat millor. Fins i tot si és complicat iniciar la sessió al vostre compte, és molt millor que robar fons.

Per què hauríeu d’utilitzar una cartera de maquinari

Tot i que l’autenticació de dos factors és important, la millor manera de protegir-se és simplement no mantenir les monedes en un intercanvi. La manera més segura d’emmagatzemar les vostres monedes és utilitzar una cartera de maquinari com un llibre major o un Trezor.

Una cartera de maquinari és fantàstica perquè l’única manera d’enviar-hi fons és prement un botó físic del dispositiu. Gràcies a aquesta funció, és possible connectar una cartera de maquinari a l’ordinador més infectat del món i, sempre que no premeu cap botó del dispositiu per aprovar la transacció, no es pot robar la criptografia.

Una cosa que cal destacar pel que fa a les carteres de maquinari és que no totes les carteres de maquinari admeten les mateixes monedes. Abans de comprar una cartera de maquinari, haureu de comprovar que assegureu-vos que admeti les monedes que vulgueu canviar.

Què és Tether i per què es negocia en tantes borses de Bitcoin?

Tether és una de les stablecoins més antigues i és, amb diferència, el més líquid (el volum de negociació més alt) de totes les stablecoins. Si un intercanvi només canviarà una sola moneda estable, normalment és Tether, especialment un parell Tether / Bitcoin.

Val la pena parlar de Tether perquè és una moneda molt controvertida. Tot i que se suposa que Tether està recolzat 1: 1 per dòlars físics en un compte bancari, la lamentable veritat és que aquest no és el cas, només el 70% va donar suport per dòlars. Almenys, això és el que pensa la majoria de la gent … És molt difícil separar els fets de la ficció amb Tether.

És segur utilitzar-lo? Probablement, per a la majoria d’oficis, Tether és segur d’utilitzar. Tot i això, Tether no és segur per emmagatzemar fons. En qualsevol moment Tether podria "implotar" i les persones amb un munt de Tether poden trobar que les seves monedes de sobte no valen res.

Com funciona un llibre de comandes

Un llibre de comandes és una manera de veure quantes comandes de compra i venda hi ha a un nivell de preus determinat. Un llibre de comandes funciona perquè els operadors de criptografia estableixen comandes límit que apareixen al llibre.

Per exemple, un comerciant podria crear una ordre límit que estipuli que els agradaria comprar 1 èter a 300 dòlars. Si el preu arriba a aquest nivell, l’1 Ether es comprarà automàticament a aquest preu. El mateix funciona a la inversa per a la venda.

Un llibre de comandes profund és aquell en què hi ha moltes comandes de compra. Normalment, els millors intercanvis tenen llibres de comandes profundes. Un llibre de comandes profund pot ser que no importi molt al comerciant minorista mitjà, però és important per a comerciants i inversors a gran escala que vulguin eliminar comandes grans sense canviar el preu..

Compliment de la normativa

Tot i que l’ecosistema de criptomonedes tradicionalment ha estat menys regulat que els mercats tradicionals, que està canviant ràpidament. Els intercanvis de criptomonedes estan pressionant cada vegada més per complir amb la normativa, fins i tot aquells que no tenen gaire sentit.

Una de les normatives més habituals que veureu quan consulteu una llista d’intercanvis de criptomonedes són tots els països els ciutadans dels quals no poden utilitzar aquest intercanvi. Malauradament, aquesta prohibició dels comerciants de criptomonedes sovint inclou els nord-americans.

Tanmateix, molts nord-americans han descobert que poden utilitzar una VPN per circumnavegar la geo-prohibició convencent a l’intercanvi de criptomonedes que provenen d’un país diferent..

El problema d’això és que si l’intercanvi detecta alguna vegada que utilitzeu una VPN per accedir a l’intercanvi d’Amèrica, poden suprimir el vostre compte i mantenir el vostre xifratge. Això suposa un gran risc i és molt millor seguir la normativa.

Preguntes freqüents

Per què hi ha tan pocs intercanvis disponibles a l’estat de Nova York??

Pot ser especialment difícil començar per als comerciants nord-americans de Nova York. Això es deu a que l’estat de Nova York té un requisit regulatori especial anomenat a BitLicense i els intercanvis criptogràfics no poden funcionar a l’estat sense ell.

Malauradament, el procés de sol·licitud d’un BitLicense és llarg, complicat i car. És per això que algunes plataformes de criptomonedes decideixen ni tan sols molestar-se en aplicar i, per tant, no serveixen als clients de Nova York.

La bona notícia, però, és que Nova York és conscient del problema i dels canvis s’han proposat cosa que facilitaria l’inici dels intercanvis a Nova York.

Puc canviar futurs?

Sí, certs intercanvis puntuals també ofereixen operacions de futurs. Com ja s’ha esmentat, però, és important entendre tots els riscos de negociació de futurs, especialment els riscos d’utilitzar el marge.

A més, les operacions de futurs sovint tenen comissions comercials diferents de les operacions regulars al comptat. Per exemple, és habitual que el comprador del mercat pagui una quota mentre el creador del mercat rep una bonificació. És a dir, el creador del mercat realment rep una petita bonificació per negociar.

Finalment, és important entendre la diferència entre els futurs swap perpetus, que no tenen data de caducitat, i els productes futurs habituals que tenen una data de caducitat. Tot i que la majoria d’intercanvis tenen futurs swap perpetus, alguns també ofereixen productes de futurs tradicionals.

Per què és important l’alta liquiditat?

L’elevada liquiditat és important, ja que significa que podeu executar el vostre comerç al preu que vulgueu sense preocupar-vos per la caiguda. El lliscament es produeix quan el llibre de comandes no és prou profund perquè el vostre comerç no es mantingui al preu desitjat.

Tot i ser igual de borses de liquiditat elevades, també solen ser més fiables. Els creadors de mercats (balenes) proporcionen molta liquiditat i normalment només cotitzen a les borses més segures.

Quina diferència hi ha entre una compra de mercat i una comanda límit?

Tot i que hi ha molts tipus de comandes diferents, les comandes de compra i límit de mercat són, amb diferència, les més habituals. També són l’únic tipus d’ordres que la majoria de comerciants de criptomonedes hauran de conèixer.

Una comanda límit és quan envieu una comanda per comprar o vendre Bitcoin, o qualsevol altra moneda, a un preu específic. La comanda només es durà a terme si el Bitcoin arriba a aquest preu i l’avantatge és que sap exactament quin preu obtindrà pel seu comerç. No hi ha sorpreses.

Una compra o venda del mercat, però, significa que la plataforma Bitcoin enviarà la comanda i la liquidarà a qualsevol preu. En un exemple extrem, podríeu vendre Bitcoin a 10.000 dòlars, però amb una caiguda ràpida dels preus podríeu acabar venent la meitat de la comanda o més a 9.900 dòlars..

És poc probable que això passi amb la majoria de comerciants minoristes de Bitcoin, ja que les comandes petites del mercat normalment s’esborren gairebé a l’instant. No obstant això, com més volum realitzeu, més probabilitats tindrà que una comanda de mercat s’esborrarà a un preu diferent que quan l’envieu.

Què és un testimoni basat en intercanvi?

Molts intercanvis tenen el seu propi testimoni basat en intercanvis. És a dir, un testimoni que es pot utilitzar a la plataforma per a diversos propòsits. L’ús més comú per a un testimoni basat en l’intercanvi és la reducció de les comissions de negociació. Per exemple, algú que tingui 1.000 del testimoni de Exchange Y pot rebre un descompte del 25% en totes les comissions de negociació.

Per descomptat, això també condueix a moltes especulacions. Si els comerciants pensen que un intercanvi en particular esdevindrà més popular en el futur, poden comprar el testimoni d’intercanvi perquè el puguin vendre per obtenir beneficis després quan la demanda sigui elevada..

Alguns tokens basats en intercanvi també s’utilitzen per donar suport a IEO (Ofertes inicials d’intercanvi). Un IEO és similar a un ICO excepte que passa en una plataforma d’intercanvi. Per això, l’expectativa és que els IEO siguin de més qualitat que els ICO, ja que l’intercanvi examina tots els projectes i no permet estafes..

Finalment, fins i tot es poden utilitzar alguns tokens basats en intercanvi com a mètodes de pagament fora de l’intercanvi. Tot i això, depèn de la popularitat de l’intercanvi i de la manera com poden promoure el seu testimoni.

Puc comprar Bitcoin localment?

En alguns casos és possible comprar Bitcoin i altres criptomonedes de forma local. Tot i que darrerament s’han tancat alguns intercanvis de criptomonedes locals populars, sempre n’hi ha d’aparèixer de nous. És possible que no tinguin la millor interfície d’usuari, però tendeixen a funcionar bé.

És important prendre les precaucions de seguretat adequades en comprar Bitcoin o qualsevol altra criptomoneda localment. Investigueu l’intercanvi i compreu només amb un venedor de confiança. A més, assegureu-vos d’entendre quines seran les tarifes abans de comprometre’s amb una compra.

Quina diferència hi ha entre un intercanvi centralitzat i descentralitzat?

Un intercanvi centralitzat és un "regular" canvi que està controlat per una única empresa o organització. Tots els intercanvis de criptomonedes més populars estan centralitzats i tenen el major volum de negociació, no només a Bitcoin, sinó per a totes les criptomonedes..

Un intercanvi descentralitzat és aquell que s’executa en una cadena de blocs i no té una organització o organització de control centralitzada. L’intercanvi de criptomonedes aplica les seves regles mitjançant un contracte intel·ligent.

Malauradament, els intercanvis descentralitzats encara estan a la seva infància i fins i tot la millor plataforma no pot oferir totes les funcions d’un bon intercanvi centralitzat. A més, els intercanvis descentralitzats no solen tenir molts parells de negociació.

L’avantatge d’un intercanvi de criptomonedes descentralitzat és que mai emmagatzemen fons d’usuaris perquè els pirates informàtics no puguin robar res. A més, els intercanvis descentralitzats solen tenir tarifes més baixes que els intercanvis centralitzats. Si podeu trobar un intercanvi de criptomonedes descentralitzat amb taxes baixes i bons parells de negociació, potser val la pena consultar-lo.

La majoria dels intercanvis tenen un bon servei d’atenció al client?

Alguns intercanvis són coneguts per tenir una excel·lent atenció al client, mentre que altres intercanvis gairebé no tenen assistència al client. Abans de registrar-vos a un intercanvi de Bitcoin, és una bona idea consultar els testimonis dels clients sobre el centre d’atenció al client de l’intercanvi.

En cas de dubte, una bona regla general és que les borses nord-americanes solen tenir una millor atenció al client que les borses asiàtiques.

Què tan volàtil és el mercat de les criptomonedes?

El mercat de criptomonedes és realment un lloc volàtil. No és estrany veure canvis de preus en una setmana que, percentualment, serien considerat alt durant un any complet a la borsa! És molt important tenir-ho en compte a mesura que comenceu a operar en una borsa de criptomonedes.

Tot i que hi haurà moltes excepcions, per regla general Bitcoin és el menys volàtil de totes les criptomonedes. És la criptomoneda més antiga i segura i el resultat és que és un actiu menys arriscat per invertir-hi.

Molta gent considera que el comerç d’altcoins en una borsa pot oferir rendiments superiors en comparació amb Bitcoin. Tanmateix, és important assenyalar que molts altcoins ja han fallat o fracassaran en el futur i que els grans rendiments associats a invertir-hi són el resultat del risc.

Està bé utilitzar una aplicació mòbil per operar?

En la seva major part, està bé utilitzar l’aplicació mòbil d’un intercanvi per comprar i negociar criptomonedes. Moltes aplicacions tenen una interfície d’usuari molt bona i, de fet, poden facilitar el comerç en lloc d’utilitzar el lloc web de la plataforma.

Un problema constant, però, és amb les noves aplicacions mòbils. Moltes vegades, quan un intercanvi llança una aplicació mòbil per primera vegada, pot ser un error i no la millor experiència. Per això, és una bona idea esperar uns mesos després que surti una aplicació abans de començar a utilitzar-la.

Normalment les aplicacions mòbils tenen les mateixes comissions de negociació i comissions de retirada que l’intercanvi Bitcoin.

He de passar per una verificació KYC?

Això depèn de l’intercanvi en què comercieu. Alguns intercanvis de criptomonedes tenen un programa KYC obligatori, mentre que altres intercanvis no tenen cap tipus de KYC.

La majoria dels intercanvis, però, cauen en algun lloc del centre. Permetran als comerciants comerciar i retirar quantitats molt petites de criptografia sense KYC. Les retirades més grans requeriran que el comerciant verifiqui la seva identitat mitjançant KYC.

Tot i que pot ser temptador negociar només en una borsa sense KYC, és important recordar que les borses que no són KYC solen ser menys fiables. Els intercanvis de Bitcoin sense cap tipus de KYC solen tenir pitjor assistència al client i fins i tot poden cobrar comissions de negociació més altes.

És hora de començar a negociar

Ara que hem cobert gairebé tot el que cal saber sobre el comerç de criptomonedes en una borsa, ja esteu preparats per sortir i començar a negociar. Amb molts intercanvis de Bitcoin per triar, és important seleccionar el correcte. Esperem que aquesta guia sigui útil per fer-ho.

Per sobre de tot, el més important que cal recordar és mantenir el Bitcoin i altres criptomonedes segures. Fins i tot la plataforma més segura es pot piratejar i és per això que és aconsellable traslladar regularment les criptomonedes d’un intercanvi a una cartera de maquinari..

Si ho feu tants, incorren en algunes taxes de retirada, un preu petit a pagar per assegurar-vos que el vostre Bitcoin no sigui robat. A part d’això, només cal que comproveu la reputació de l’intercanvi en què esteu a punt de canviar. Reddit té una de les millors comunitats de criptografia en línia, igual que Bitcoin parla.

Ara que ja sabeu trobar les millors plataformes de negociació de criptomonedes, us desitgem molta sort amb el vostre negoci!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map