Què és KYC i AML? Per què és tan important a les criptomonedes?

Aquests dos termes, “Coneix el vostre client i contra el blanqueig de diners (KYC i AML)’Ja no és nou, sobretot quan pensem en diversos sectors financers que treballen a tot el món. De fet, recentment han rebut tanta projecció, que de tant en tant es pot notar una nova llei o norma que té la intenció de fer que aquest procediment estigui lliure d’errors..

No obstant això, la comprensió d’aquests termes de manera exacta segueix sent un problema per a la majoria. Des d’allà, per assegurar-nos que no s’enfronten a cap percepció errònia ni embolics, a continuació hem explicat el mateix amb detall.

Què és KYC?

Un escurçament deConeix el teu client‘ és un Procés d’identificació del client, que implica passos i processos que ajuden a determinar la veritable identitat del client (propietat efectiva dels comptes).

Aquest procés també ajuda a una organització a enumerar diversos altres fets, com la font d’ingressos / fons, la naturalesa del negoci dels clients i molt més, que a canvi ajuden a organitzacions financeres com el banc a calcular els riscos previsors. Aquests són alguns passos que ajuden a salvar diverses institucions financeres i a mantenir-se protegits dels elements delictius que resulten del blanqueig de diners.

Què és AML?

Un acrònim de “lluita contra el blanqueig de diners” és un terme utilitzat per les indústries financeres i legals per descriure el control legal que implica l’organització financera / econòmica i altres entitats delimitades per evitar, percebre i informar que el blanqueig de diners s’activa..

Hi ha algun suport legal que ajudi a la verificació de la identitat del client?

Sí, s’han publicat directrius oficials de l’autoritat del banc central de diferents països.

Per exemple – “Banc de reserva de l’Índia ha emès directrius als bancs en virtut de la secció 35A de la Llei de regulació bancària de 1949 i de la norma 7 de prevenció del blanqueig de capitals (manteniment de registres de la naturalesa i el valor de les transaccions, el procediment i la manera de mantenir i el temps de subministrament d’informació i verificació i Manteniment de registres de la identitat dels clients de les empreses bancàries, financers

Normes sobre institucions i intermediaris, 2005 ”.

Comprensió del procediment d’identificació de clients

Com es pot constatar a partir de la discussió anterior, hi ha proves reconeixibles del client després de comprovar la personalitat mitjançant fonts autònomes fiables, per exemple, arxius i informació de dades. De la mateixa manera, no només hi ha un pas diferent de prova de client reconeixible que s’aconsegueix en diverses etapes

El banc ha establert el procediment d’identificació del client per completar-lo en diverses etapes, és a dir, mentre s’estableix una relació d’estalvi; fer un intercanvi monetari o quan el banc té incertesa sobre la realitat / veracitat o l’amplitud de la informació de prova reconeixible del client que ja té.

Comprendre el blanqueig de capitals i el terrorisme financer

L’evasió fiscal inclou l’emmascarament de recursos monetaris perquè es puguin utilitzar sense descobrir el moviment il·lícit que els va crear. El terrorisme financer també implica ajuda pressupostària en qualsevol guerra psicològica o a les persones que dinamitzen, dissenyen o participen en l’opressió basada en la por..

Els delinqüents fiscals envien subvencions il·legals a través de directius legals tenint en compte l’objectiu final de dissimular el seu començament criminal, mentre que les persones que responen a l’opressió basada en la por intercanvien finances que podrien ser legítimes o il·legals en exclusives per cobrir la seva font i utilitzar-les extremament, que és ajudar Terrorisme.

Normes i regulacions relacionades amb KYC / AML / CTF

Segons. Direccions sobrevivents de RBI i els estàndards indicats a sota Llei del 2002 sobre prevenció del blanqueig de capitals gestionar el que s’anomena activitat de Anti blanqueig de diners (LMA) i Combatre el finançament del terrorisme (CTF). Aquestes normes i instruccions s’esforcen per mantenir el procediment d’evasió fiscal i el finançament d’exercicis relacionats amb l’opressió psicològica. Les directrius requereixen que els bancs coneguin els seus clients (coneguts habitualment com a Coneix el teu client o bé KYC controls) i per examinar els seus intercanvis. A més, les dades determinades segons el PMLA sobre els diners i les transaccions sospitoses s’han de presentar al Unitat d’Intel·ligència Financera, Índia (FIU-IND).

La coherència amb els controls AML ajuda els bancs a fer un seguiment proper de les borses per reconèixer les transaccions sospitoses, assumint-ne qualsevol, i d’aquesta manera donar dades als experts en aplicació de la llei (a través d’informes a FIU-IND) perquè gestionin aquestes transferències d’acord amb lleis i instruccions.

Els instituts financers de normes bàsiques segueixen

Com ja sabem, la intenció subjacent d’aconseguir un KYC d’èxit no és altra que assegurar-se que cap entitat financera o organització no està sotmesa a activitats de blanqueig de diners. Tot i això, no hem d’oblidar el fet que aquest sistema ajuda a comprendre millor els seus clients i les seves relacions financeres. A continuació, es mostra la llista d’elements essencials que es requereixen o s’utilitzen per realitzar KYC d’un client.

Política d’acceptació del client

  • Procediments d’identificació de clients – que inclou la recopilació i anàlisi de la documentació principal relacionada amb la identitat, com ara la concordança de noms amb documents coneguts com el passaport o qualsevol altra documentació legal.
  • Seguiment de la transacció – supervisar les transaccions entre clients i clients, que ajuden a reconèixer si hi ha un comportament inesperat
  • Gestió de riscos – la gestió de riscos consisteix en calcular la propensió d’un client a executar un frau de blanqueig de diners, robatori d’identitat o finançament de terroristes.

Procés KYC en poques paraules

La revisió inicial del client és un tema EDD arxivat confiar en gran mesura. Els sistemes utilitzen un enfocament per capes per detectar el perill. La respectabilitat de qualsevol procediment EDD depèn de les dades i fonts de dades, del tipus i de la naturalesa de les fonts de dades utilitzades, dels examinadors legítimament preparats que sàpiguen on buscar dades, com ser i com validar, desxifrar i triar els resultats. Les organitzacions d’informació empresarial sumen aquestes dades i les organitzen cada dia en una base de dades de gran abast. Els proveïdors nacionals revisen un gran nombre d’aquestes organitzacions d’informació empresarial amb especialistes sobre el terreny que poden adquirir dades que no estan disponibles de manera eficient..

KYC i AML per a criptomonedes

KYC queda per a “Conegueu el vostre client”. És un procediment d’adquisició de dades de reconeixement crítiques sobre els clients d’una administració. L’etapa que proporciona l’administració ordenarà a tots els clients que presentin informes de prova adequats i reconeixibles, com ara identificacions personals, saldos financers, dades de visat, adreça privada, factures de serveis, etc..

KYC garanteix sobretot que es bloqueja a una persona inadequada la utilització d’una administració que no està aprovada per utilitzar. Aquests podrien incorporar menors, treballadors indocumentats o persones amb antecedents penals. Així mateix, proporciona una base de dades de dades que poden demostrar valor en un examen per exigència legal en cas d’algun moviment il·legal futur. KYC és una peça necessària de nombroses etapes en línia, com ara apostes i intercanvis de divises.

AML al·ludeix fonamentalment a un assortiment d’indicacions que estan autoritzades a mantenir l’edat del salari mitjançant intercanvis il·lícits i il·legals. És responsabilitat dels establiments governamentals i monetaris crear una estructura administrativa que faci problemàtic que les persones que es dediquen a exercicis il·lícits i il·legals canviïn l’efectiu adquirit amb diners il·lícits en recursos honestos i bondats..

  • Regulació de diners digitals

Com s’ha expressat anteriorment en aquest article, les regles KYC i AML emmarquen una part important dels esforços que s’estan fent per gestionar l’espai de diners digitals. Amb milers de milions de dòlars que s’omple al mercat de diferents fonts, les fundacions governamentals i financeres volen examinar l’espai de prop.

No obstant això, les regles KYC i AML, en qualsevol cas, entren en conflicte amb una de les teories fonamentals més significatives de la cadena de blocs, que és la innovació principal darrere de les formes digitals de diners i que la racionalitat és el secret. Els intercanvis digitals de diners haurien de ser misteriosos i irremeiables, cosa que suposa un dolor cerebral important per als controladors, ja que hi ha temors que els infractors de la llei puguin explotar aquest marc..

ML / TF és un terme generalment citat pels rivals de les formes criptogràfiques de diners quan ofereixen controvèrsies contra el marc. ML / TF queda per a “Evasió fiscal / Finançament terrorista”. No ser capaç de fer un seguiment del desenvolupament de l’efectiu podria ser calamitosament per a la seguretat regional i relacionada amb els diners de qualsevol nació. Per tant, ha resultat bàsic que els governs d’unes quantes nacions poguessin fer front a l’aparador de la moneda digital. Tot i que l’enfocament pot contrastar de nació en nació, la noció bàsica és la mateixa.

  • Intercanvis de criptomonedes

La major part de l’aparador del comerç criptogràfic són els comerços de diners digitals.

Aquestes etapes fomenten l’intercanvi genuí de fitxes de diners criptogràfics. Les capacitats del mercat s’anuncien simplement com la divisa; hi ha conjunts de criptografia que es poden comprar i vendre als distribuïdors que obtinguin un benefici mitjançant els canvis en les taxes de comerç de criptografia. Els corredors també poden retenir si ho desitgen i ofereixen quan el valor es dispara. Amb un objectiu final específic d’utilitzar les etapes de comerç de moneda digital, un home ha d’acceptar l’acceptació de l’administració al lloc de l’escena. Un cop unit, es pot començar a intercanviar monedes digitals. Hi ha diverses etapes comercials a tot el web i tenen diverses motivacions per atraure clients.

No obstant això, la legislatura ha estat difícil en operacions de criptografia a la regió de controls KYC i AML.

Ara, nombroses etapes de comerç de diners digitals tenen principis estrictes sobre la comprovació del compte. En temps passats, un registre sense proves fins i tot podia fer intercanvis fins a un punt màxim de confinament específic. Sigui com sigui, actualment, els clients han de revisar els seus registres abans de començar a utilitzar un dels diferents intercanvis. Nombroses administracions estan prohibint progressivament intercanviar comptes desconeguts.

No obstant això, mentre les fases d’intercanvi de divises digitals presenten una porta oberta estable per introduir les regles KYC a l’espai monetari criptogràfic. No hi ha una gran quantitat de passatges centrats en l’estructura administrativa de KYC a la cadena de blocs general i es desenvolupen diners criptogràfics. Amb AML, es converteix en una mica més complicat. L’adequació de les lleis de LMA depèn de l’esperança de cooperatives especialitzades amb dades útils sobre exercicis sospitosos. Els controladors governamentals i monetaris han anat ampliant el nivell d’atenció sobre les activitats de les etapes del comerç criptogràfic.

Els esforços fets fins ara

El 2014, Charlie Shrem, un personatge destacat de les figures més inconfusibles de la cadena de blocs i de l’espai de divises digitals, va ser enviat a la presó després d’haver estat descobert culpable d’un truc d’evasió fiscal. Els delictes acusats de Charlie Shrem estaven vinculats al famós centre comercial darknet de la Ruta de la Seda. Culpable d’haver donat suport a Robert Faiella per rentar bitcoins per valor d’un milió de dòlars, que més tard es va utilitzar com a part de la compra d’algunes coses il·legals i il·legals. A Charlie se li va acusar, a més, d’haver deixat d’informar d’exercicis sospitosos a la seva etapa de comerç de moneda digital, BitInstant. Va ser condemnat a dos anys de presó federal, que finalment va recuperar la seva flexibilitat el juny del 2016.

Corea del Sud, els Estats Units, el Regne Unit i la Unió Europea han convertit les normes KYC i AML en una peça vital de tots els sistemes administratius de moneda digital. El Parlament Europeu, juntament amb el Banc Central Europeu, va adoptar una decisió el 2017 que presentaria vigoroses normes KYC i AML al cripto publicitari. L’elecció està sent confirmada ara mateix per les diferents nacions. Nacions com França, Corea del Sud, els Estats Units i fins i tot el Japó també s’han esforçat per millorar el KYC i l’AML en activitat als mercats criptogràfics de les seves nacions.

Richard Small, el vicepresident de les grans empreses hostils, va dir que els controladors esperen que el control AML i KYC permeti als establiments pressupostaris reconèixer l’abast dels exercicis d’infraccions financeres..

També et pot agradar:

  • Com obtenir un alt benefici a Cryptocurrency Exchange
  • Per què hauríeu de mantenir la criptomoneda QTUM al radar el 2018?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me