Estafa de jocs de Bitcoin

Casinos Bitcoin de confiança

Els més valorats

# 1

Bovada

Logotip de Bovada Bonificació del 125% fins a 3750 $. Bonificació del 125% fins a 3750 $

  • Joc de reputació

Llegiu la ressenya Juga ara

# 2

Black Chip Poker

Logotip de Black Chip Poker 200% de bonificació fins a 1000 $ 200% de bonificació fins a 1000 $

  • Bons generosos

Llegiu la ressenya Juga ara

# 3

BetOnline

Logotip de BetOnline Bono 100% criptogràfic Bono 100% criptogràfic

  • 4 Cryptos acceptats

Llegiu la ressenya Juga ara

Introducció a les estafes de Bitcoin

Bitcoin és una estafa? Absolutament no. No obstant això, hi ha moltes estafes que s’executen dirigides als usuaris de Bitcoin. Comencem mirant algunes de les estafes de Bitcoin més habituals amb les que us trobareu.

Estafes de correu electrònic de Bitcoin

Una de les estafes més antigues i que s’utilitzen popularment és el correu electrònic de frau de Bitcoin. Aquests correus electrònics es presenten en diferents varietats. Alguns són molt oficials, afirmant que hi ha hagut una violació de dades en un lloc que utilitzeu. Altres afirmen que una transacció de Bitcoin que vau iniciar no s’ha realitzat correctament i que heu de verificar la vostra informació personal.

Hi ha un parell de fils habituals en aquests correus electrònics. En primer lloc, aquests correus electrònics intentaran que verifiqueu les vostres adreces de Bitcoin, normalment sol·licitant-vos que confirmeu la vostra clau privada. Altres poden sol·licitar que envieu una quantitat de Bitcoin per verificar la vostra adreça.

Tot això són estafes i esperen que l’usuari de Bitcoin no s’adoni de com funcionen Bitcoin o les monedes digitals. No doneu mai la vostra clau privada sota cap circumstància. Si ho feu, renunciareu al control de les vostres carteres de Bitcoin.

Estafes de falsificació

Una estafa comuna que veureu que s’orienta als usuaris d’intercanvi de Bitcoin està falsificant les estafes. Aquestes estafes solen utilitzar el correu electrònic per enviar-vos un avís per iniciar la sessió i verificar la informació del vostre compte. Pot ser en un lloc de negociació de Bitcoin o en un altre lloc que utilitzeu per fer transaccions amb BTC. El correu electrònic pot semblar fins i tot un correu electrònic legítim d’una empresa.

Tanmateix, si aneu al lloc mitjançant l’enllaç de correu electrònic, us portarà a un lloc fals que us robarà la informació de l’usuari. Per exemple, un correu electrònic fals d’EToro us pot indicar que aneu a EToroSite.com o EToro.biz en lloc del lloc web de la plataforma comercial..

Un parell de maneres senzilles d’identificar aquestes estafes és comprovar tant l’adreça de correu electrònic com l’enllaç al correu electrònic. Si feu doble clic a l’adreça, generalment es mostrarà el correu electrònic del remitent. Normalment serà un missatge de correu electrònic d’aspecte estrany, suposant que l’estafador fins i tot ha intentat cobrir la seva pista. Alguns simplement utilitzaran Gmail per crear comptes falsos. L’adreça de l’enllaç també es veurà estranya, cosa que us indicarà que no és legítim.

Estafes d’inversió de Bitcoin

Una de les formes més habituals d’estafa de Bitcoin són les estafes d’inversió de Bitcoin. Sovint, aquests llocs afirmen que podeu guanyar diners enormes invertint al seu lloc. Prometran rendiments poc realistes, com ara beneficis del 100% en 30 dies.

Altres poden afirmar que participeu en alguna forma de negociació de criptomonedes, com ara opcions sobre accions. Una vegada més, faran afirmacions poc realistes sobre quant podeu guanyar.

Aquestes estafes, en el millor dels casos, són esquemes Ponzi. És possible que les primeres persones que s’introdueixin en l’estafa guanyin una mica de diners, però el lloc s’apaga o deixa de pagar després d’un temps. Ara es perden tots els diners que heu invertit al lloc.

Extorsió i Ransomware

Dues de les estafes més agressives que veureu són els intents d’extorsió i els atacs de ransomware. Per als intents d’extorsió, algú es posarà en contacte amb vosaltres per afirmar que té informació confidencial sobre vosaltres. De vegades, fins i tot poden tenir una còpia de la vostra contrasenya actual o anterior. Us demanen que envieu Bitcoin a una adreça per fer-los suprimir la informació del seu ordinador.

La pitjor forma d’estafa de Bitcoin és el ransomware. Es tracta d’un programa semblant a un virus que bloqueja l’equip de manera efectiva i requereix que pagueu un rescat a Bitcoin per evitar que l’ordinador s’esborri.

Per als intents d’extorsió, els hauríeu d’ignorar, ja que l’únic que pot tenir la persona és una contrasenya antiga. Si aquesta contrasenya encara està activa en qualsevol compte, seguiu-la i canvieu-la i actualitzeu el gestor de contrasenyes. No pagueu el Bitcoin. Per als atacs de ransomware, la majoria dels programes antivirus moderns ho solucionaran. El millor és que ja tingueu instal·lat un programa AV fiable al vostre ordinador.

Estafes de jocs de Bitcoin

Ara que hem debatut sobre les estafes típiques de Bitcoin amb què es trobarà, anem a parlar de les estafes de jocs de Bitcoin. Com que els jocs d’aposta de Bitcoin són molt populars, n’hi ha que aprofitaran els jugadors que no ho sospiten. Aquí hi ha algunes de les maneres d’identificar una estafa de jocs de Bitcoin.

Jocs de baixa qualitat

Quan mireu els llocs d’apostes BTC, quin tipus de programari utilitza? El lloc utilitza programari de proveïdors de primer nivell com Microgaming o utilitza programari propietari? Utilitzen la plataforma SoftSwiss per al lloc web o el lloc web no és de marca?

Amb molt poques excepcions, la majoria de llocs de jocs BTC que ofereixen productes de baixa qualificació són estafes. Poden semblar o fins i tot funcionar legítimament durant un temps, però normalment abandonaran el pagament al cap d’un temps. Pitjor encara, és possible que el programari estigui preparat per agafar els vostres diners.

No és probablement just

Totes les apostes legítimes de Bitcoin seran probablement un joc just. Aquest algorisme ajuda a assegurar al jugador que tota acció és justa, ja que permet verificar l’aposta. Si el lloc web és més recent i no ofereix cap forma de joc Provably Fair, és probable que sigui una estafa.

Tingueu en compte que és possible que els llocs fiduciaris que prenguin Bitcoin no ofereixen jocs d’apostes provablement justos. Això es deu al fet que són llocs fiduciaris que permeten dipòsits amb Bitcoin en lloc d’un lloc de joc de Bitcoin real.

Sense llicències

Una gran bandera vermella a tenir en compte amb els llocs de joc BTC o qualsevol lloc de jocs d’atzar és quan el lloc no té llicència. Els llocs d’apostes legítims en línia estan autoritzats per un regulador principal, ja sigui Alderney, Curaçao, Illa de Man o altres organismes de llicències principals..

Registre i Play anònims

Tingueu molt de compte jugant a qualsevol lloc d’apostes que no requereixi cap tipus d’informació de registre sobre la verificació de la identitat. Sovint, aquests llocs resulten ser llocs d’estafa de Bitcoin. Tot i que Bitcoin és famós per ser una moneda anònima, l’anonimat ofereix als estafadors una manera d’atacar.

Tot i que és possible que a alguns de vosaltres no els agradi els llocs que fan la verificació del vostre client (KYC) als seus jugadors, aquests llocs solen ser més legítims que els llocs anònims.

Apropeu-vos a tots els llocs de jocs amb precaució

Finalment, el millor és tenir molta precaució quan es juga en llocs de jocs BTC. Tot i que hi ha molts llocs legítims, també hi ha molts llocs d’estafa. Com a tal, acosteu-vos a qualsevol lloc amb precaució i investigueu-lo abans de jugar. Consulteu ressenyes en línia, xarxes socials i informes dels clients per veure si hi ha problemes o senyals vermells importants.

A continuació, busqueu algunes de les banderes vermelles que hem tractat en aquest article. Per últim, utilitzeu el bon criteri i el sentit comú. Si hi ha alguna cosa que sembla o se sent pesat en un lloc de jocs d’atzar, proveu un altre lloc. Una unça de precaució ara us pot estalviar mals de cap importants i perdre Bitcoin pel camí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me