FTX Review: és FTX Safe & Legit el 2021

A diferència de Binance o Coinbase, FTX és un intercanvi de derivats criptogràfics.

És a dir, en lloc d’oferir un servei d’intercanvi de criptografia a criptografia, proporcionen altres productes financers com futurs criptogràfics i productes d’índex de criptografia. Això fa que FTX sigui un intercanvi ideal per a operadors avançats que vulguin fer alguna cosa més que comprar i mantenir.

En aquesta revisió de FTX, cobrirem tots els diversos productes de criptografia que ofereix FTX, inclosos els tokens apalancats i el "shitcoin" índex i expliqueu com funcionen.

No només això, sinó que analitzarem el testimoni natiu de FTX, FTT, i com es pot utilitzar a l’ecosistema FTX.

A més, explicarem com el conjunt únic de productes de FTX diferencia l’intercanvi d’altres intercanvis de derivats de criptografia. Però primer, una mica d’informació sobre el propi intercanvi.

Tot sobre FTX

FTX es va llançar al maig del 2019 i actualment és actual sota la direcció de Sam Bankman-Fried, el conseller delegat. Bankman-Fried és graduat en física del MIT i està ben qualificat per liderar l’intercanvi.

Des del principi, FTX ha agafat una quantitat impressionant de volum i, en un termini de sis mesos des del seu llançament, realitzaven, de mitjana, operacions de gairebé mig milió de dòlars cada dia. Un nombre molt impressionant, sobretot perquè altres intercanvis com Bitstamp, que existien des dels primers dies de la criptografia, s’estan netejant molt menys.

No obstant això, encara és més impressionant que el seu volum. Binance va prendre una posició a l’intercanvi FTX al principi, que és un indicador molt bo de la reputació de FTX. Quan els comerciants criptogràfics pregunten que és legítim FTX, la resposta és definitivament sí, Binance no s’hauria implicat amb ells si no ho estiguessin.

Finalment, en discutir l’intercanvi és important esmentar qui no el pot utilitzar. De moment, FTX està tancat als comptes personals de ciutadans dels Estats Units d’Amèrica, Cuba, Crimea, Iran, Síria, Corea del Nord i Sudan. Aquesta és una política bastant estàndard per a un intercanvi criptogràfic i, de fet, hi ha altres intercanvis tancats a molts més països que FTX.

Política KYC de FTX

Els comerciants de petit temps podran utilitzar l’intercanvi FTX sense haver de passar per un procés de verificació KYC. FTX permet retirar fins a 1.000 dòlars (de per vida) per a comptes que no siguin KYC. Aquest és un límit de retirada tremendament petit, però, és possible que els usuaris que només vulguin negociar uns quants centenars de dòlars alhora.

El següent pas és proporcionar un nom complet, un país de residència i una regió d’aquest país. Després d’introduir aquesta informació, el compte d’un usuari s’actualitzarà al límit de retirada diari de 2.000 dòlars. Presumiblement, aquest serà un límit de retirada suficient per a tots els comerciants menys els més seriosos.

El darrer pas de KYC requereix que un usuari proporcioni còpies dels seus documents, així com una imatge dels seus contenidors. Després de proporcionar-ho, l’usuari podrà retirar una quantitat il·limitada de criptografia diàriament.

Podeu obtenir més informació sobre la política KYC de FTX disponible aquí. Val a dir que utilitza FTX anàlisi de la cadena per comprovar les transaccions sortints. Això es fa per assegurar-se que els usuaris no retirin la criptografia a les adreces de la llista negra.

Tarifes FTX

Com la majoria de les borses, FTX té una estructura de quotes de negociació per nivells. Com més comercieu en un mes determinat, més baixos són els honoraris. El primer nivell té una tarifa de fabricant del 0,02% i una tarifa de comprador del 0,07%. Les taxes disminueixen a partir d’aquí i hi ha més informació disponible aquí.

De manera similar a Binance amb el seu testimoni BNB, FTX ofereix un descompte a qualsevol que tingui el seu testimoni d’intercanvi: FTT. Per exemple, algú que tingui FTT per valor de 100 dòlars pot gaudir d’una reducció del 3% en les comissions de negociació mentre que algú que tingui 50.000 dòlars veurà una disminució del 20% en les comissions.

No hi ha comissions de dipòsit ni de retirada a FTX, cosa que el converteix en una de les millors ofertes de l’ecosistema de negociació de criptomonedes.

Dipòsits Fiat

Voleu saber com comprar a FTX? De fet, si bé és possible fer-ho, FTX no està realment dissenyat per a les compres de Fiat. És millor comprar en una borsa com Coinbase i després enviar els fons a FTX.

Dit això, FTX accepta transferències bancàries. No obstant això, hi ha algunes estipulacions. Per una banda, els usuaris han de tenir una verificació KYC de nivell 3 per poder utilitzar una transferència bancària. A més, les transferències bancàries poden trigar uns quants dies a esborrar-se, especialment quan la moneda d’origen no és USD.

També és possible retirar-se mitjançant una transferència bancària, però hi ha una comissió de 75 dòlars per qualsevol retirada inferior a 10.000 dòlars. Per això, és molt millor només enviar criptografia a FTX, sobretot perquè no tenen cap dipòsit de criptografia ni comissions de retirada. Més informació sobre transferències bancàries està disponible aquí.

Associació amb Alameda Research

Alameda La investigació és una empresa professional de criptografia que gestiona els diners i negocia extensament a tot l’ecosistema de criptomonedes. Al seu lloc web, la investigació Alameda afirma comerciar cada dia entre 600 i 1.500 milions de dòlars en productes criptogràfics.

Tota aquesta activitat comercial i el seu accés a tots els principals intercanvis garanteixen que la investigació d’Alameda tingui sempre accés a una liquiditat profunda. Aquest és realment el secret clau del primer èxit de FTX. Aprofitant el motor de negociació de la investigació de l’Alameda, van ser capaços d’oferir un enorme fons de liquiditat des del principi, no van haver de créixer lentament com altres borses..

El programa de referència

FTX té un programa de referència força generós. Qualsevol persona que faci referència a un amic pot obtenir el 30% de totes les comissions comercials que paga. L’amic també rebrà un descompte del 5% en les taxes, és una gran oferta per a tothom!

En què es diferencia FTX d’altres intercanvis

El que realment converteix FTX en un intercanvi de derivats de criptomoneda únic és el nombre de parells comercials exòtics que tenen. Per exemple, tenen productes com un contracte de futurs Dogecoin i BNB.

La majoria dels altres intercanvis, si tenen un producte de futurs, normalment només tenen Bitcoin o Ethereum. Fins i tot Bitmex, l’intercanvi de derivats de criptografia més popular, només té aproximadament mitja dotzena de monedes disponibles per al comerç.

A més dels parells comercials, FTX també té alguns altres productes comercials únics que pocs altres intercanvis ofereixen.

Fitxes apalancades

Quan es tracta d’apalancar, FTX té un enfocament lleugerament diferent al de la típica empresa comercial. FTX ofereix, en lloc de permetre als seus comerciants contractar un préstec garantit per comprar més d’una determinada criptomoneda fitxes apalancades.

Un testimoni apalancat és un testimoni ERC20 que té una exposició inherent 3x a l’actiu subjacent. Per exemple, ETHBULL és un testimoni de 3x de llarg. Per cada $ 1 que l’ETH puja en valor, ETHBULL puja en valor de $ 3. Per descomptat, l’invers també és cert i per cada $ 1 que baixa ETH, les fitxes palanquejades ETHBULL baixen $ 3.

Les fitxes apalancades també funcionen per prendre una posició curta. ETHBEAR funciona de manera similar a ETHBULL, excepte que el seu valor augmenta a mesura que baixa el preu d’Ethereum.

Els avantatges de l’ús de fitxes apalancades

Un dels avantatges principals d’utilitzar fitxes apalancades com BULL o BEAR, en lloc de treure una posició apalancada, és que les fitxes apalancades poden perdre molt del seu valor sense liquidar una posició. Per exemple, FTX dóna l’exemple d’una recessió del 33% del mercat. Si estiguéssiu apalancat durant molt de temps, una disminució del preu probablement liquidaria la vostra posició. En utilitzar tokens apalancats, encara quedarà un cert valor fins i tot després d’una gran davallada del mercat.

Com que les fitxes apalancades són fitxes ERC20, es poden retirar i canviar o emmagatzemar en una cartera de maquinari. També és possible convertir els tokens apalancats en efectiu en qualsevol moment a FTX. Aquest és el mecanisme que ajuda a garantir que els tokens apalancats conservin el seu valor. Si un testimoni esdevé massa alt o baix de valor, es pot arbitrar la diferència.

Hi ha una comissió de gestió diària del 0,03% per als tokens apalancats i també una comissió d’amortització del 0,10%. Hi ha més informació disponible aquí.

Operacions d’índex de criptomonedes

Una altra de les ofertes úniques de FTX és el seu índex shitcoin. Es tracta d’un índex altcoin que fa un seguiment del preu de diversos shitcoins. Algunes de les monedes més destacades de l’índex inclouen GAS, NANO i DENT. Hi ha disponible una llista completa de les monedes incloses a l’índex al lloc web de FTX.

Aquest índex altcoin és en realitat una idea molt intel·ligent, ja que facilita l’exposició a un gran nombre de monedes sense haver de crear carteres i pagar comissions per desenes d’oficis. Tenir un producte com aquest als seus llibres de comandes realment diferencia l’intercanvi FTX de la competència.

Per descomptat, és important esmentar en aquesta revisió els riscos inherents a un índex shitcoin. La inversió en el mercat de criptomonedes és ja especulativa i un índex shitcoin és encara més especulatiu i volàtil que el mercat de criptografia habitual..

Comerç de futurs

L’oferta principal de FTX és el seu producte de futurs. Tot i que altres borses com Binance i fins i tot CBOE ofereixen futurs de Bitcoin, el que diferencia FTX és el nombre de productes de futurs obscurs que tenen.

Per exemple, FTX té intercanvis futurs per a efectiu de Bitcoin, Algorand, Matic, Cardano i fins i tot LEO. Són productes que molt pocs intercanvis ofereixen. El problema, però, és que algunes de les ofertes menys populars tenen molt poca liquiditat. Per exemple, els futurs perpetus de Dogecoin tenen menys de 10.000 dòlars en volum de transaccions diàries.

A més de monedes individuals, FTX també ofereix futurs sobre índexs. Per exemple, midcap futurs perpetus i un producte de futurs perpetuos de fitxa d’intercanvi. Per obtenir una llista completa de tots els productes futurs si us plau, consulteu aquí.

Stablecoins com a garantia

Hi ha diverses formes de garantia que es poden utilitzar per a operacions de futurs a FTX. Tot i que FTT és una opció, una opció millor és probablement utilitzar una stablecoin. L’avantatge d’utilitzar una stablecoin és que el valor es manté constant. D’aquesta manera mai no us haureu de preocupar per una trucada de marge perquè el valor de la vostra garantia és variable (igual que si feu servir la TTF)..

FTX també assenta PNL en estables, cosa que és convenient ja que els preus es cotitzen en dòlars, igual que en la majoria dels altres mercats. Hi ha més informació sobre l’ús de les stablecoins per a la negociació de futurs a Pàgina d’ajuda de FTX.

Opcions de comerç

Recentment FTX va anunciar que començarien a oferir el comerç d’opcions. Això és una gran cosa, ja que hi ha molt pocs intercanvis criptogràfics fiables que tinguin opcions de productes i el mercat està desesperat per obtenir una bona solució.

Malauradament, fins ara, l’únic comerç disponible és Bitcoin. La bona notícia és que, amb més de 5 milions de dòlars de volum diari, FTX sembla trobar èxit amb el seu comerç d’opcions. Amb sort, en el futur començaran a oferir altres opcions, com ara un producte de futurs en efectiu Ethereum o Bitcoin.

El testimoni FTT

FTX fa referència al testimoni FTT com a eix vertebrador de la seva plataforma. Té diversos usos que abordarem en un moment, però primer és important parlar de la mecànica de la moneda.

De manera similar a Binance, FTX utilitza comissions de negociació per gravar FTT. La idea és que, a mesura que baixa l’oferta circulant de la moneda, el preu pugi. Això és bo per a FTX i bé per als comerciants que tenen el testimoni.

El cas d’ús més evident de FTT és com una eina de reducció de comissions de negociació, tal com s’ha descrit anteriorment. A més, també es pot utilitzar com a garantia per a operacions de futurs, tot i que sempre hi ha el risc de moviments d’alta volatilitat, de manera que és necessari controlar atentament el saldo del marge..

També cal destacar que en el cas que s’esgoti el fons d’assegurança FTX, una part de la participació en FTT de la borsa es pot vendre per tal de reposar el fons. Es pot trobar més informació sobre FTT, inclosos els detalls sobre com s’executa una coinburn al lloc web de FTX.

El taulell OTC

Tot i que no s’aplicarà a la majoria de la gent que llegeix aquesta ressenya, FTX trading Ltd. té un taulell OTC capaç de manejar grans operacions. El taulell OTC està obert les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, de manera que resulta convenient per als comerciants de tot el món.

El comerç OTC té sentit per als inversors que envien comandes de diversos milions de dòlars que no volen moure el mercat. El taulell de negociació de FTX és cuit per Alameda Research pot oferir operacions en més de 20 monedes en un moment donat.

Un intercanvi emergent

En aquesta revisió de l’intercanvi FTX, hem tractat molts temes diferents, inclosos el comerç de futurs, l’ús de fitxes apalancades i, per descomptat, l’oferta més única de FTX: l’índex shitcoin. En conjunt, aquestes ofertes converteixen FTX en un intercanvi especial a l’ecosistema de criptomonedes i que val la pena registrar-se.

Si hi ha alguna cosa que reté la gent, és la pregunta persistent: és segur FTX? És cert que es tracta d’un canvi nou i que pot dissuadir alguns comerciants de fer-lo servir. Tot i això, el fet que FTX treballi amb la investigació d’Alameda i també la inversió de Binance testifiquen que són un intercanvi fiable en el qual es pot confiar.

Una última nota, si alguna cosa va malament, FTX té un gran centre d’atenció al client. Agents d’atenció al client es pot contactar mitjançant correu electrònic o Telegram, cosa que facilita obtenir una resposta ràpida.

Si esteu preparat per començar a negociar derivats de criptografia, dirigiu-vos a FTX exchange avui mateix i creeu un compte!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me