Pot aquest Exchange Dethrone Binance? Com augmenta FCoin fins a un volum diari de 17,3 mil milions de dòlars USD

És l’intercanvi més popular de la ciutat i, probablement, no n’haureu sentit a parlar mai.

Actualment té el volum de transaccions més alt del món i ni tan sols apareix a CoinMarketCap.com.

L’ascens de FCoin

FCoin, l’intercanvi amb seu a la Xina creat per l’antic director general de Huobi, Zhang Jian, va començar a cotitzar a principis de maig.

Ha vist un meteòric augment de volum durant les dues darreres setmanes. Res de tot això no és capturat pels principals punts de venda de dades, ja que la majoria d’ells, com Coinmarketcap.com, encara no han afegit el seu feed de dades als seus llocs.

I realment és meteòric. Podeu veure-ho per vosaltres mateixos a partir d’una instantània del darrer volum de 24 hores comercialitzades des del seu lloc web a continuació.

* 26 de juny de 2018, 11:00 HKT

Zona principal:

Zona principal

Zona d’innovació:

Zona d’Innovació

Aquests volums estan extrets del lloc web https://www.fcoin.com i es divideixen en 2 seccions:

 1. La “Mainstream Zone”, que és una llista dels principals parells de criptografia vs USDT, juntament amb el seu propi testimoni FT (FCoin Token) negociat.
 2. La “Zona d’Innovació”, que canvia per un volum petit en els parells menys coneguts.

Números d’ulls de FCoin

 • Sí, els vostres ulls no s’equivoquen, en les darreres 24 hores, a es va negociar a la borsa un volum enorme de 17,3 milions de dòlars en dòlars.
 • Per posar-ho en perspectiva, la suma del valor en dòlars negociats en els deu primers borsaris ronda els 6.000 milions de dòlars
 • Dels 17.300 milions de dòlars negociats en les darreres 24 hores, Només per als parells de FT hi ha 8.900 milions de dòlars! Això significa que hi ha molta fanfarria o almenys activitat al voltant de FCoin Token, que representa el 51,1% de tot el volum de la borsa..
 • Aquí hi ha un parell d’interrogants importants. Quina quantitat d’aquest volum és real (és a dir, no s’intercanvia en el rentat) i quant de sostenible és aquest volum. En qualsevol dels dos casos, fins i tot si adoptem un enfocament conservador i apliquem un descompte enorme als números de volum, encara es negocia un valor molt gran.

Com va aconseguir FCoin aquest creixement meteorològic??

Tingueu en compte que l’intercanvi de FCoin va començar a negociar alguns parells importants a principis de maig amb poca o cap fanfàrria i un volum mínim, però no va ser fins fa unes dues setmanes quan el volum va començar a augmentar exponencialment.

Llavors què va passar? Senzillament, va néixer el testimoni FCoin (FT).

A la llibre blanc per FT les principals utilitats de token es descriuen de la següent manera:

 1. Distribució dels ingressos del 80%
 2. Drets de presa de decisions: votació per contracte intel·ligent sobre decisions importants
 3. Eleccions & Drets de supervisió: per fer amb membres de la comunitat FCoin

Tanmateix, el principal que cal tenir en compte és el mètode de distribució de tokens, que anomenen “Model de mineria trans-tarifa”:

Mineria de tarifa

El “model de mineria trans-tarifa” de FCoin és la nova forma d’ICO?

Com funciona exactament aquest nou model? Quan cotitzeu a la borsa FCoin, com la resta de borses, pagueu una comissió de transacció del 0,1% del volum que heu negociat.

La major part del temps pagueu en la moneda base, que majoritàriament es troba en BTC o ETH. FCoin al final del dia acredita al vostre compte el valor equivalent en FT, convertint teòricament en FCoin un intercanvi de sensacions!

Aquesta distribució continuarà fins que es distribueixin completament el 51% o 5.100 milions de fitxes.

Curiosament, si suposem que el volum de FCoin continua cotitzant a 5.000 milions de dòlars (17.400 milions de dòlars al dia segurament s’esgotaran), a 0.42 dòlars com el preu de la FT,Tardarà 214 dies perquè el 51% de les fitxes es distribueixin eventualment.

Aquí teniu un exemple senzill; canvieu BTC / USDT per valor de 1.000 dòlars, de manera que la vostra comissió de transacció seria d’1 dòlar que se us carregaria a BTC. Al final del dia, suposem que FT cotitza a 0,5 dòlars; l’intercanvi us acreditarà 2 FT.

Algunes coses importants a tenir en compte:

 • La tarifa de transacció gratuïta no significa fitxes FT gratuïtes – bàsicament canvieu el vostre BTC & ETH per FT. En realitat, aquesta és una forma molt nova perquè l’intercanvi realitzi un ICO pel seu propi testimoni i, amb els volums actuals que està veient, sens dubte ha funcionat.
 • La quota d’ingressos del 80% és potencialment molt atractiva, i juntament amb la recepció de tokens FT, proporciona un gran incentiu per als comerciants a saltar a l’intercanvi, per què no? Simplement paguen taxes en altres llocs.
 • Tanmateix, perquè canvieu ETH & BTC per FT, vol dir que esteu assumint un risc efectiu. Si el preu del FT baixa significativament abans de cobrar, assumireu efectivament el cost de negociació a la borsa.

La decisió de si els comerciants han de canviar d’intercanvi es redueix a quin és el preu del testimoni FT, ja que a una valoració justa té sentit comprar i vendre el vostre criptogràfic a FCoin ja que obteniu alguna cosa a canvi, mentre que en altres intercanvis encara esteu comissions netes de pagament.

Quin és el valor de FCoin?

El preu actual de FCoin (els parells FT es canvien pel seu propi canvi) és d’uns 0,42 dòlars i, tenint en compte un subministrament total de 10.000 milions de monedes, estem buscant una capitalització total del mercat d’oferta de 4,2 milions de dòlars.

És més gran que el límit de mercat total de BNB (Binance Exchange Token), que es valora en 2.855 milions de dòlars.

Tot i que podem debatre sobre el valor de la diferència d’utilitats de token, per a un canvi que va existir fa menys de 2 mesos, el model de ‘Trans Fee Mining’ ha estat certament un èxit.

Una nota sobre la participació en ingressos del 80%

Una de les principals utilitats del testimoni és la quota d’ingressos del 80% que començarà l’agost de 2018.

Amb l’enorme volum de BTC i ETH ja recollits a través del model de transacció de tarifes, fa que la quota d’ingressos de FT sigui molt atractiva. Això crea un bucle de retroalimentació positiu en què els usuaris fan servir FCoin per obtenir fitxes FT i l’ús dóna valor als tokens FT, cosa que fa que el model de mineria de tarifes sigui un “hack de creixement” brillant per a FCoin.

Però els observadors escèptics es preguntaran com un intercanvi que distribueix el 80% dels seus ingressos pot gestionar eficaçment un negoci. Val a dir que els grups d’interès de FCoin mantenen l’altre 49% de l’oferta i, per tant, conservaran indirectament el 40% dels ingressos.

El CEO de Binance se n’adona

L’augment meteòric de FCoin exchange ha cridat l’atenció dels seus competidors, com ho demostren La resposta del CEO de Binance CZ al seu model publicat a Weibo.

Aquí teniu un resum per a aquells que no llegeixen xinès:

 • El “model de mineria Trans-Fee” no només és un ICO, és un ICO molt car. Els usuaris han d’actuar amb precaució.
 • Utilitzeu BTC o ETH per pagar la comissió de transacció a la borsa, on us pagarà el 100% mitjançant els tokens d’intercanvi. No passa el mateix amb l’ús de BTC o ETH per comprar els tokens d’intercanvi? Quina diferència hi ha entre aquest i un ICO??
 • Si un intercanvi no cobra comissions de transacció, l’única manera d’obtenir beneficis és augmentar el seu preu simbòlic, en cas contrari no podran sobreviure. Creus que podries guanyar en aquest joc??
 • Quan els tokens es desbloquegin per als accionistes de la companyia, creieu que encara tindran motivació per continuar l’intercanvi? Des d’una perspectiva a llarg termini, creieu que aquest tipus d’intercanvi serà competitiu??
 • Parlant de competència, aquest model no té molta barrera. Qualsevol pot fer-ho. No obstant això, com més baixa es fixa la barra d’entrada, menys professionalitat. Alguns intercanvis afirmen que faran 100 intercanvis de franquícies. Aviat perdrà valor.
 • Binance protegeix els usuaris. No fem servir aquest model.

La resposta de CZ va continuar:

“Em vaig adonar que les matemàtiques no són el vostre vestit fort per a molts de vosaltres. Deixeu-me fer servir Binance com a exemple per fer una comparació.

Borsa A: 80% de dividend, 0,1% de comissió de transacció. Les fitxes per als accionistes es desbloquegen al mateix ritme.

Binance: 0,1 comissió de transacció, utilitzeu BNB per obtenir un 50% de descompte, més un 40% de comissió de referència.

Suposem que heu canviat 10.000 ETH.

L’intercanvi A obté 10H i retorna 8H a la comunitat. Al mateix temps, 10ETH es va desbloquejar per a l’equip. Per tant, l’equip obté 12ETH. El 50% de l’ETH retornat a la comunitat es lliura a l’equip perquè haurien de tenir al voltant del 50% dels tokens d’intercanvi si no n’han venut cap. Per tant, l’equip rep 16ETH i la comunitat rep dividend 4ETH.

A Binance, si teniu BNB, només cobrem 5ETH, que és el 0,05%. El 40% del 5ETH es retorna a la persona que us ha derivat (ni tan sols em comenceu pel cas que us heu derivat). Per tant, el nostre equip només obté el 3TH, sense dividend.

Quin model és millor per a vosaltres, com a usuari?

Prefereixes que l’intercanvi et prengui el 20ETH i, a continuació, et retornem 4ETH amb el càrrec real de 16ETH o prefereixes un càrrec d’intercanvi només el 3ETH?

On van anar els honoraris de transacció sense cobrar a Binance? Es retorna directament el comerciant real!

Si creieu que un intercanvi ofereix dividend és bo, ja que altres paguen comissions de transacció i obteniu el dividend. Però, de debò, creieu que la gent seguirà negociant en aquest canvi durant molt de temps? Qui seria aquest estúpid per continuar pagant la comissió de transacció? Els tokens d’intercanvi valen encara 50.000 milions? Ja és superior al BNB en un 500%.

Aquest és un joc per veure qui abandona les fitxes ràpidament.

La disciplina de la indústria també depèn de la disciplina de l’usuari. No culpeu l’intercanvi quan perdeu diners. Sigues responsable de les decisions i decisions que prenguis ara. Si surts tard, no culpis a ningú que no t’avisi ”.

Tot i les crítiques de CZ, FCoin sembla impertèrrit. Fins i tot van incloure el parell BNB a la seva “Zona d’Innovació”, cosa que probablement es fa amb la intenció de furtivitzar la base de clients de Binance o, com a mínim, remoure una mica l’olla, de fet molt descarada.

Sobreviurà aquest nou model??

Com passa amb la majoria de les coses en criptografia, és difícil dir si aquest “model de mineria trans-tarifa” que ha catapultat FCoin fins al cim continuarà mantenint-lo allà dalt.

A més, caldrà veure si el model de negoci del 80% de la quota d’ingressos serà autosostenible (CZ, certament, no ho creu), però algunes coses són segures:

 • El “model de mineria trans-tarifa” ha estat una alternativa reeixida a una ICO en el sentit que ha recaptat fons a una valoració superior al símbol d’intercanvi més gran BNB i, al mateix temps, ha servit com a enginyosa estratègia d’adquisició de clients proporcionant incentius perquè els comerciants puguin canviar a la seva plataforma
 • Fins i tot si FCoin no manté el primer lloc, el volum de negociació que han pres d’altres borses portarà a altres borses a revaluar els seus models de token i potser a revisar-lo per proporcionar més incentius als comerciants. Més competència en intercanvis significa millors condicions per als comerciants.
 • Potser CZ finalment pugui implementar la utilitat de token que he suggerit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me