Millor que l’or: 5 raons per comprar Bitcoin

Amb el desenvolupament de la tecnologia, gairebé totes les esferes de la vida evolucionen i s’avançen: les cartes manuscrites se substitueixen per missatges electrònics instantanis, els llibres impresos competeixen amb els llibres electrònics, fins i tot es poden fer pagaments en efectiu normals des de la comoditat de casa mitjançant e- banca. Tot es fa digital.

El 2009, el món va veure néixer un nou fenomen tecnològic: Bitcoin. La idea d’una moneda peer-to-peer criptogràficament segura va resultar molt atractiva per al públic en general i des de llavors ha estat ocupant la ment de molts inversors. Què fa que la criptomoneda sigui un actiu d’inversió únic? I per què hi ha tanta gent disposada a fer-ho? compra Bitcoin avui en dia? A veure.

Qualsevol actiu d’inversió valuós hauria de tenir cinc propietats clau: escassetat, seguretat, divisibilitat, mobilitat i autenticitat. Bitcoin marca totes les caixes!

Escassetat

Molts experts consideren que la limitació del nombre de bitcoins és un factor de creixement positiu que determina el valor de la criptomoneda durant els propers anys. Bitcoin va ser dissenyat per no superar mai l’oferta de 21 milions de monedes. Ara ja ha superat la marca de 17 milions, cosa que significa que s’acaba l’oferta de Bitcoin. A escala mundial, pot semblar una petita quantitat, però això és cert que afegeix que Bitcoin és tan valuós als ulls dels inversors.

Un subministrament limitat de bitcoins es converteix realment en una eina fiable contra la depreciació dels diners digitals. No obstant això, el que es veu com una benedicció pot convertir-se en una explosió igual de bé. És el cas de Bitcoin.

Bitcoin és intangible i l’única manera de demostrar que sou propietari de les monedes és tenir una clau privada per a la cartera on les emmagatzemeu. En principi, les carteres de criptomonedes no us permeten restaurar la clau privada; si el perdeu, també perdreu tots els vostres bitcoins. Aquestes monedes seran tan bones com han passat, de fet, quedaran fora d’ús. D’acord amb alguns informes, Ja hi ha 4 milions de fitxes inactives: es perden per sempre i no es recuperaran mai. Això implica que Bitcoin és encara més escàs que l’or.

L’escassetat fa que Bitcoin sigui deflacionista i, per tant, hi contribueixi l’augment del seu preu – almenys en això depenen molts inversors.

Seguretat

Bitcoin està descentralitzat; no pertany a cap dels governs ni autoritats centralitzades. L’única entitat que té un control directe sobre els bitcoins de l’usuari és el mateix usuari (fins que no posseeix la clau privada). Només podeu gastar o transferir Bitcoin si teniu les claus adequades amb les quals es signen les transaccions.

En essència, Bitcoin opera sota un sistema únic protoco criptogràficament protegitl que és gairebé impossible de minar. Les dades de transaccions de cada Bitcoin en circulació es registren a blockchain i es distribueixen a tots els nodes de la xarxa. Aquests nodes també actuen com a validadors de les transaccions de Bitcoin. Un cop manipulat el registre de dades, la transacció no serà verificada pels nodes. Aquest algorisme de validació fa que la xarxa Bitcoin sigui transparent i autocontrol.

No obstant això, a mesura que Bitcoin augmenta de valor, també augmenta el nombre d’atacs cibernètics a les carteres i borses de Bitcoin. Per evitar la pèrdua dels seus fons de Bitcoin, assegureu-vos de no emmagatzemar-los dins de carteres en línia que siguin especialment vulnerables als pirates informàtics. Una cartera de maquinari és probablement la millor opció aquí.

Recordeu, en el cas de Bitcoin, que és el banc que s’encarrega dels fons!

Article suggerit: 5 errors que solen cometre els comerciants de criptomonedes

Divisibilitat

Un altre motiu que fa que Bitcoin sigui una inversió amigable és la divisibilitat. Alguna vegada heu tingut l’oportunitat d’invertir en una fracció de lingots d’or? Probablement no. Simplement no té cap sentit econòmic. Des del punt de vista objectiu, els lingots d’or, béns immobles, accions o futurs no es poden dividir simplement en petites unitats, mentre que Bitcoin pot.

Actualment, la unitat més petita de Bitcoin és Satoshi. Es tracta del centenèsim de Bitcoin (0,00000001 BTC) o 0,00005988 dòlars, segons l’actual BTC a USD taxa. Sembla prou assequible, no??

Mobilitat

De fet, podeu emmagatzemar milers de milions de dòlars a Bitcoin sense necessitat de voltes especials ni caixes de dipòsit. La criptomoneda és una unitat d’inversió fàcil de transportar; només cal que tingueu una cartera que pugui presentar-se en forma d’aplicació de programari, memòria o simplement un tros de paper..

També podeu enviar-los tots a qualsevol part del món en qüestió de minuts, de manera similar a un correu electrònic. Anteriorment, això era impossible de realitzar sense la participació d’intermediaris.

A més, les persones que viatgen a l’estranger saben perfectament que normalment hi ha restriccions a la importació de moneda. Un cop superat el límit, haureu de revelar l’origen d’aquests diners i demostrar-ne la propietat. I encara menys exportar o importar or. La transferència de metalls preciosos a la frontera és una empresa cara i arriscada.

Bitcoin exclou tots aquests desavantatges de la llista, ja que fins ara no està regulat pel dret internacional.

Autenticitat

La genuïnitat de Bitcoin difícilment es pot debatre. Amb el seu naixement, la comunitat es va presentar a un concepte innovador de diners que anunciava una nova era de l’economia criptogràfica, lliure de la intervenció o el suport de tercers. El principi subjacent de la descentralització atorga als usuaris llibertat financera i fa que els diners estiguin sota control de les persones en lloc de les institucions financeres.

On comprar Bitcoin

Si voleu comprar alguns bitcoins, els intercanvis de criptomonedes són la vostra destinació ideal. Es tracta d’empreses consolidades que ofereixen als usuaris un mercat en línia, on Bitcoin es pot negociar contra monedes fiduciàries.

CEX.IO és un dels líders de la indústria. L’intercanvi permet comprar Bitcoin (i molts altres monedes també) mitjançant transferències bancàries o targetes de crèdit de gairebé qualsevol part del món. Això va convertir CEX.IO en una plataforma reconeguda internacionalment i va contribuir a que la seva base d’usuaris superés els 2.500.000. Qualsevol criptomoneda que aparegui al lloc web es pot comprar amb USD, EUR o GBP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me